Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Benim baya uzun zamandir ayak bileklerim huzursuz. Huzursuzdan kastim boyle surekli esnetme, germe ihtiyaci duyuyorum, huzursuz ediyo beni bildigin yani. kucukken yamuk basiyomusum zamanla duzelmis, onun haricinde hafiften duztabanlik da var zanirim, yururken topuklarimi basarim yere ayrica ilk o yuzden cok yuruyunce ayaklarim agrir falan. Iste bengay falan filan alip boyle uzun uzun bilekleri ovup masaj yapinca rahatliyorum baya ama kisa sureli yani. Neyse ama son zamanlarda bu huzursuzluk agri halini aldi, ozellikle 3-4 gundur durup dururken sol ayak bilegim cidden her adimda sizlicak kadar agriyo, boyle esnettigim zaman da agriyo yani. Gidicem doktora onumuzdeki hafta tahminen de ortopedi doktorlari da tip dunyasinin en cakma insanlari oluyo genelde, merak ettim burda basina boyle biseyler gelmis olan var mi diye. Var mi? neyim var lan benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 placebo cok ise yarar gibi gozukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bende de oluyo bazen bu.. uzun sure spor yaptıysan ve bi anda bırakmak zorunda kaldıysan olabilir.. vucudu esnetmek sporda elde edilen bi alıskanlıktır ve sevilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Restless Leg Syndrome. Literatürdeki en queer sendroma sahipsin ilke, enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 spor 0 abi, hareketsizlik hat safhada hatta kesin onla alakali huzursuz bacak sendromu degil ya umur, o oynatma olayi falan yok boyle benim yapinca rahatladigim sey ayagimi gerip bilegimi boyle kasmak ayagimi saga sola gererek. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 o da aynı şey olmalı. diye biliyorum. yanıltmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ayak bileği arzusu diye okudum bir an. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Hareketsizlikten oluyor o, ben vizelere çalışırken 4 gün evden çıkmadım ayak bileklerim seninki gibi oldu.Sınavlar başlayınca otobüsten in okula yürü bile yetti ağrının geçmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ortopediste git, hala yamuk basıyo olabilirsin. ince silikon tabanlıklar resmen yaşam standartını arttırıyo bu tarz sorunlarda, ben tabanlık olmadan yürüyemiyorum artık mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 liseden beri var lan o bende omuzlarımda el ve ayak bileklerimde. irade testi gibi ama sürekli oto-kontrol modundayım. ondan mı manyak oldum acaba. varsa çözümü hayır demem ama sdf ayrıca okçuluğa gittim 4-5 sene içersinde omuz ağrım geçmedi yani illa hareketsizlikle ilgili olmak zorunda değil. öte yandan el bileklerin neden ağrısın o zaman sürekli bilgisayar başında program yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 el bilekleri acimiyo abi zaten sadece ayak bilekleri. hala yamuk basabiliyo olabilmem olasi bi ihtimal cidden, mantikli. veya hareketsizlik iste bakalim, doktora gideyim ben bu hafta en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Penthesilea said: kucukken yamuk basiyomusum zamanla duzelmis, onun haricinde hafiften duztabanlik da var zanirim, yururken topuklarimi basarim yere ? bende de vardi durum kucukken ameliyat olmusum, suan bi sorun yok. Ama bazen mevsim degisirken falan mesela sebepsiz bi agri oluyor kronik yani. Topuga basarak yuruyenlerde kan birikmesi gibi bisey soylemisti doktor o da zamanla kemik agrisina neden oluyor. Dinlenirken ayaklarini basindan yukari bi yere uzatarak dinlen gecer diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 gecmis olsun. gecenlerde omuz-koltukalti tarafindaki kaslarimda bi agrima oldu. tirstim baya. 2 hafta sonra gecince, hareketsizlikten oldugu anlasildi. spor her daim güzeldir. basliyorum ben de bu hafta. bi de ilkea, voltaren, bengay tarzi kremler sürdügün zaman üzerine tülbentimsi, bandajimsi birseyler sar ki orasini sicak tutsun. daha cabuk etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Yürürken çokmu ayakkabı tabanını sürtüyorsun yere belki o yüzden fazla ağırlık biniyo ama en iyisi spor tabiki , haraketsizim diyorsun o yüzden az biraz yürüsen bile açılır gibi ayaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ESTEDEM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 On 10.05.2009 at 20:28, Penthesilea dedi ki: Benim baya uzun zamandir ayak bileklerim huzursuz. Huzursuzdan kastim boyle surekli esnetme, germe ihtiyaci duyuyorum, huzursuz ediyo beni bildigin yani. kucukken yamuk basiyomusum zamanla duzelmis, onun haricinde hafiften duztabanlik da var zanirim, yururken topuklarimi basarim yere ayrica ilk o yuzden cok yuruyunce ayaklarim agrir falan. Iste bengay falan filan alip boyle uzun uzun bilekleri ovup masaj yapinca rahatliyorum baya ama kisa sureli yani. Neyse ama son zamanlarda bu huzursuzluk agri halini aldi, ozellikle 3-4 gundur durup dururken sol ayak bilegim cidden her adimda sizlicak kadar agriyo, boyle esnettigim zaman da agriyo yani. Gidicem doktora onumuzdeki hafta tahminen de ortopedi doktorlari da tip dunyasinin en cakma insanlari oluyo genelde, merak ettim burda basina boyle biseyler gelmis olan var mi diye. Var mi? neyim var lan benim? Penthesilea merhaba bayaa uzun zaman olmuş ama ne durumdasın şuan aynı durum bende de var ve tarif edilemez bir şey doktora giriinmi ne ded, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Google'dan mı geldin? Forumu canlandırmak için böyle topic'ler açalım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 ortopediye randevu al karşim burada ne işin var dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 valla bi din birde sağlık konuları açalım. Şu hastalığa çözüm buldum, şu tanrıyı yeni keşfettim süpermiş vs. Umut dağıtalım insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ESTEDEM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 o kadar bizde cahil değiliz şükür böyle yerlerden de tabiki çözüm aramıyorum 3 ortapedi 2 kez ramatoloji bölümüne gidildi bişey yok dediler burdada görünce yazmak istedim sadece yaşadığım şeyi tarif edebilen arkadaş bu o yüzden sormak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 İyi yaptın sormakla, geçmiş olsun. Forum yenilenmesi sonrası elini ayağını çekenler oldu. Penthesilea zaten az mesaj yazıyordu son zamanalrda belki görür bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 ayak cukuru destegi giyicekmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 bilek bölgesindeki kan akışıyla ilgili büyük ihtimal bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar