Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bu akşam film başlığı aça aça suyunu çıkardım biraz :) ama geçenlerde abim bir düzine dvd ile kapıma dayandığından normaldir.. :-p bazı sahneleri hariç pek tatmin olamadım maalesef, hiç şüphesiz o denli övüldüğü için. mesela platoon'u daha çok beğenmiştim, (bu tartışma da yapılıyordu imdb'de, tam ben düşünürken gözüme ilişti) apocalypse now çok sürreal geldi. aslında marlon brando'ya gelene kadar çok güzel gidiyordu ama sonrası beni çarpamadı. fakat bir konuşma bölümü vardı ki taptım, zaten filmin isminden önce bunu yazarlardı her yere, çok merak ederdim o yüzden.. :) Kilgore: You smell that? Do you smell that? ...Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. You know, one time we had a hill bombed, for twelve hours. When it was all over I walked up. We didn't find one of 'em, not one stinkin' dink body. The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like... victory. Someday this war's gonna end... [Walks off unhappily] müthiş bir karakter ve müthiş bir paragraf, işte burası çarptı beni cidden. bitişi hafif buldum bu nedenle maalesef..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 etkilendim açıkçası. yalnız film normalde 153 dakikaymış ben redux versiyonunu seyrettim 200 dakika öeah bitmedi bea :P valla filmin zaten bi girişi var jim morrison-the end'le. yok böle bişey anlatılmaz yaşanır :) coppola'ya şaşırdım açıkçası bol bol the doors ve arada da rolling'in satisfaction'ını kullanmış feci gaza geliniyo orlarda neyse filmin en can alıcı noktalarından biri müzik olduğu için ordan başladım, yoksa film gerçekten sam'in de dediği gibi biraz ağır ilerliyo ve yer yer sıkılmadım değil. ama etkileyici sahneler, robert duvall, dennis hopper, martin sheen gibi bi dolu yıldızı ve müthiş performansları filmi izlenmesi gerekir kılıyo tabe. yalnız kanımca gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olan marlon brando'yu başrolde sanıyodum son yarım saatte görünüp 2 cümle etmesi beni tatmin etmedi ya ona da şükür :) neyse imdb'de 8,5 puanlı 35.sıradaki bu film izlenmeyi hak ediyo.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 hayret bişi burada bu kadar film meraklısı var hiçbirinin yorum yapmaması bunca vakit.. :) valla sonu bana bayık geldi doğrusu, sona kadar olan gelişmeler çok daha çekici. özellikle kilgore'la geçirdikleri bölüm.. kadın helikoptere koştu beni de alın dercesine, tereddüt ettiler, meğer koynunda el bombası varmış. ırak'taki olaylar geldi şimdi aklıma..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben de diyorum, bu topiği bir yerden hatırlıyorum...[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Sam, 30 Mayıs 2004 03:50 tarihinde demiş ki: valla sonu bana bayık geldi doğrusu, sona kadar olan gelişmeler çok daha çekici. özellikle kilgore'la geçirdikleri bölüm.. kadın helikoptere koştu beni de alın dercesine, tereddüt ettiler, meğer koynunda el bombası varmış. ırak'taki olaylar geldi şimdi aklıma.. o sahne doruk noktalarından biriydi zaten dumur oldum ben[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 filmin güzel sahneleri vardı ama gereksiz uzatmışlar yani bi yarım saat kısa olsa daha iyi olurmuş, boş boş kayaları dağları taşları göstermişler. sonu iyiydi bence. 2 oskar almış film ama 8.6 alacak kadar iyi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Redux versiyonu çok daha iyidir bu filmin ve o 8.6'lik puanına kimse birşey diyemez onu izleyince :) Bence en iyi 3 savaş filminden biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 İki kere izledim filmi şimdiye kadar, en son kesilmiş sahneleride içeren dvd sini izledim. Güzel film gerçekden, sizi sunduğu görsellik müthiş. Sam in bahsetiği sahne etkileyici ama beni vuran sahne helikopterlerin wagner'den ride of the valkyries çalarak köye saldırmaları oldu. Aynı sahneyi "jarhead" filminde askerler sinemada izleyip çoşuyorlar. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Ayrıca "Batı cephesinde yeni birşey yok" bunuda ıskalamayın derim. Edit: Giriş ise jim morrison'dan "the end" ve arka fonda napalm patlaması ile başlıyorki zaten olayı bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Filmi izledim ve resmen iptal oldum. Güzel, kötü tarzı şeyler söyleyemiyorum, resmen çarpıldım. lance karakterinin film boyu geçirdiği değişim de ayrı bir konu. Sonlara doğru o adamın olduğu bütün sahneleri dikkatle izledim, çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 film güzeldi ama sonunu çok net çözemedim. adamı öldürüp geri amerikayamı dönüyor şimdi? bumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar