Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ultima'da kasılan Dex'in Archery skillinde dmg'e direk bir etkisi varmıydı ? Benim bildiğim kadarıyla dmg'e direk etkisi yoktu.İsabet oranı ve daha seri atmanı sağlıyordu.Arkadaşım ise var diyor şimdi, tam olarak sistemi bilen birisi cevap verebilir mi ? Colin Kazım'la Cape Town turu hediye edecem ilk cevap verene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 benim bildiğim hızı konusunda yardımcı oluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yok abi o kadar komplex bi oyun deil UO dex sadece hız artırıo stamina verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 str nin sw e filan etki ettiği gibi dex te arch a etki ediyodu sanki ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Daha seri atmanı sağlıyordu, isabet oranı bile şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://uo.stratics.com/content/skills/archery.php damage ı etkilemiyo ama attack speed arttırdıgı için dps artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 dps falan yok WOWda, lütfen. aggro dps vs gibi terimlerle bozmayalım güzelim uo yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 atış hızını arttırıyor ama tabi sonuçta sunucudan sunucu değişir istersen zen archery koyarsın int zarara bonus verir yani sdf osi mi senin sorduğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Alacaksın +15 heavy cross'u... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Dex attack speed etkiliyor bütün silahlarda, bazı serverlarda bandaj basma hızını da etkiliyor. Hit rating ilgili silah skilline bakıyor. Dex hiçbir weaponda dmga etki etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ya arkadaş hala inatla etkiliyor diyor. 56b spherede kendi evinde açtığı şeyde denedim tek vuruşta tek okta 1000 dex falan girmiştim, tek okla birini öldürdüğünü iddia ediyor.Olmaz diyorum vs. ama inatla devam ediyor asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 arkadaş gecenin 1 inde arkadaşınla bunu mu tartışıyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 1000 dexle sen 100 tane ok atmışsındır 1 saniyede, 1 okta öldürdüm falan zannediosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 mulgear6 said: http://uo.stratics.com/content/skills/archery.php damage ı etkilemiyo ama attack speed arttırdıgı için dps artıyo al ak bundan kutsal kaynak mı var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben değilim iddia eden abi adsfdsa inatla bana direniyor da bu konuda en sonunda dedim ben mi yanlış biliyorum acaba diye,yani serverimizda vardı bizim zamanında çok iş yaptım oradan biliyorum etki etmediğini de işte ... şimdi gel açalım server diye tutturdu, @caner : asdfds aslında 2 günlük konuda aklıma geldi yine tartışmaya girdik sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 asdfsd birde 56b'de böyleydi gel açalım,gel diyor asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 alsın yanına bir tane arrow öyle denesin 1 kere 1000dex ile atsın, 1 defa 100 dex ile atsın.Ben sorunun cevabını bilmiyorum ama böyle anlaşılır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 2 günde bir tartıştığınız konuya bak. sagfdshgfçç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 memleket meselesi memleket de sosaria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ağa krizin teğet geçtiği 2. memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kazım > cape town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ney ney neyin toplamı 255i geçmicekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://mendebur.mybrute.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 adam sphere diyor. sphere'de strden dmg bonusu bile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar