Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 lightsaber la bankai çekmek nası bişe olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 grievousun hikayesi başlı başına bir extended universe kitabı ya. resmi görünce bir flashback yaşadım falan. double-bladed tabiki (maul fetişi).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 darth maul gelsin de ustasından öğrensin! artifact yapılmış taaa ne zamanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Asteroth said: Lightsaber'dan çok forma bakar olay. farma da bakar. o yüzden one hand. obi wan dalton, dolar lightsaberi boynuna kobra misali asdf.ben de typoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 nil said: obi van dalton, dolar lightsaberi boynuna kobra misali asdf. AHHAHAHAHDFJJASDSHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Jedi Academy'nin yenisi çıksın, şu lightsaber combat olayı geliştirilip falan da, oynayalım. Bu arada SS'i gördüm aklıma geldi, durur durur KOTOR'u hala oynayıp bitirmediğime yanarım sürekli. Hep bitirecem bitirecem diyip caydım şimdiye kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 dual lightsaber iyidir alcan eline iki tane cızı cızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://moarlightsabers.files.wordpress.com/2009/04/anteater.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bak bu kesin keseli lemur koalası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 benim lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bakıyoruz, Obi, Qui Gon, Windu vs. bütün karizma adamlar one-hand kullanıyor. Ha yalnız hiçbiri bir Han Solo kadar, bir Mandalorian armorlu bounty hunter kadar, bir R2D2 kadar karizmatik olabiliyorlar mı? Hayır. O zaman keramet lightsaberda değil usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 alec guiness ezer ki maskeli maskesiz hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yok abi.. dede kolayca pes ediverdi. bi de çocuun gözleri içine baka baka gitti.. sonra pisikololocicisi bozulsaydı da kendini intihar edeydi ne olacaktı? düşünmedi hiç böyle garip bencileyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 adam'ın sir ünvanı var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ardeth said: Eneee, Desann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ardeth said: benim lan o yok bu sen değil miydin? -> [buraya ardethin bi foto vardı. bulamadım şimd.. iki elinde kitap, omuz hizasında taşıyordu.. onu koyun işte] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ardeth said: adam'ın sir ünvanı var be ben ona sör olamaz demediydim! adam olamazsın dediydim! ADAM DEĞİLSİN ALEcCc!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 alec amcamız "FORCE'UNDAN BUL E Mİ?!!" dedi bıraktı, daha büyük ezme olamaz yani, kaale almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Aslında Luke dışında bütün karakterler karizmatik zaten SW'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Spidee said: Bakıyoruz, Obi, Qui Gon, Windu vs. bütün karizma adamlar one-hand kullanıyor. Ha yalnız hiçbiri bir Han Solo kadar, bir Mandalorian armorlu bounty hunter kadar, bir R2D2 kadar karizmatik olabiliyorlar mı? Hayır. O zaman keramet lightsaberda değil usta. şimdi r2d2 dersen olmaz, r2d2 tek basına bir sınıf, kıyas kabul etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 double blade = wtf?? two hand = final fantasy tarzı çakma karizma olma hevesi one hand = adam gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 RamsesII said: peki double-bladed lightsaber,two hand lightsaber mi yoksa tek elde lightsaber mi? double bladed lightsaber. istenince tek elde lightsaber'a dönüşme imkanı da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dasaaa said: o değil de.. sw cidden fenomen bişi.. sw yanında diğer uzayda geçen filmler zort kalıveriyor. mesela star trek'e acaip gülmüşümdür hep http://www.youtube.com/watch?v=x1IQGMODcis hehe trekkie'lerin star wars fanlarından daha fazla olduğunu unutmamak gerek :) trekkie, nerd'lüğün en üst seviyesi. hem şu var, o videodaki gibi gemi armut toplamıycak herhalde. tek bir zayıf noktasına atılan bombayla patlayan bir death star'dan bahsediyoruz burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ayıp ama youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 said: hehe trekkie'lerin star wars fanlarından daha fazla olduğunu unutmamak gerek trekkie, nerd'lüğün en üst seviyesi. yaw öyle olduğu kesin. zaten amerikalı bu gibi ayrımlarda neyin doğrusuna sarılmış ki.. futbol, amerikan hedesi---> amerikan hedesi metre, inch vs gereksizlikler--> gereksizlikler ben hep gülerim S.trek filmlerinde. karakterler falan çokomik lan.. hikaye desen biraz liseler arası kompozisyon yarışması gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar