cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 man.city 2-3 yıl önce bu batuhan ı istemişti sanırım.ondan boyle bir yerleri kalkık :).birde sinan engin in yardımıda olmuştur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ya tabi hirsli oynicklarda boyle degillerdi 2 3 mac once. Neyse ya yendik ya o yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Batuhan nouma forveti istiyorum besiktasa, bi oldurun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Batuhan ROnaldo forveti istiyorum Besiktasa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 şampiyon olalım batuhan ölsün veya daha kötüsü eskişehir bonservisini alsın, futbol hayatı orda bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Polis besiktasin sampiyon olmasi halinde cikicak durumlar icin ozel hazirlik yapiyomus :D:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Abi Beşiktaş bile şampiyonluğa oynuyo bu sene, işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bi de şampiyon oluyomuş seyreyle gümbürtüyü sıktıydı ama kaç senedir bi gs bi fb rabdevulaşmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben bu insanların alayına ban talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 tamam kızma tamam bu da bütün beşiktaşlılara gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Trabzon olsun dicem olamıyorlar .Beşiktaş feneri yenemiyorsa o şampiyonluğu haketmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: Simdi yazicklar yanls anlasilack ama bu ankaraspordaki gazi ve hirsi anlamadm. Goldn sora ozellikle. Iclerinde patladi heh ozere uzuldm baya :( genE buyuk konusmak istemiyorum ama daha once dier foruma yazdgm gbi cekirpe 1 sicrar 2 sicrar 3te bum. 2 kere sivasin puan kaybini degerlendremedk 3te liDer olduk. Simdi bu korumanin zamani. Hos ankaragucu kaybedip potaya girdi kotu oldu. Haftaya mac cok zorlu gecicek ahaha abi paranoyaklıkv ar sende.her maç için hep böle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 diken üstünde oturdum 75dk be bilader seviçten eve şimdi geldim yeminlen rahat bi maç yok bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Beşiktaş şampi... denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 İlginç aslında durum ligde Beşiktaş bu sene mesela daha doğru dürüst büyük maç kazanamadı.Bir ara ligin ilk 6 sı mı 7 si mi tam hatırlamıyorum sıradaki takımları hiç yenememişti,sonra Kayseri'yi yendi bir tek sanırım...Bakıyorum Sivas'ı yenemedi,Feneri yenemedi,Gs ile 1 maçı var yenemedi,Trabzonu yenemedi,Bursayı yenemedi bir garip yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 orası doğru ama şuna da bakmak lazım. evet fener maçında rezil olduk. ama bir tabzon maçına bakıyorsun adamları ceza sahalarından çıkarmadık. bursa maçına bakıyorsun 10 kişi kalmana rağmen bir sürü gol kaçırıyorsun. keza deplasmandaki gs ve fb maclarında da 10 kişi kalıyorsun. sivas macları genelde ortada geçti ona birşey diyemiyorum ancak genele bakarsan hani fener maçı dısında ya büyük maçları kazanamadık kötüyüz diyeceğimiz bir tablo yok. kimisinde çok şanssızdık. kimisinde ise düşük IQ'lu oyuncular sayesinde 10 kişi kaldık. bunun da doğal olarak ilk 6 sıradaki takımlarla olan maçlarla alakası yok. rastlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 isterse fenerbahçe ve galatasaray bizi sonsuza kadar hep yensin, biz şampiyon olalım banane. fenerle gsyle oynadığım maçın benim için ankaraspordan ne farkı var şu ligde derbi olması dışında? kazanana 3 puan veriyorlar. artısı yok eksisi yok. barcelona madride 6 tane attı diye kötü takım mı oldu madrid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ya poff bjk sampiyon olmasin ya... demirorenin yuzunu 5-6 yil daha gormek istemiyorum. OLMAYIN SAMPIYON FALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 balon said: Trabzon olsun dicem olamıyorlar .Beşiktaş feneri yenemiyorsa o şampiyonluğu haketmiyor ya. besiktasi yendik te ne oldu. sampiyon besiktas olacak :P salla gitsin ya, sampiyon olmussun, nasil oldugun muhim degil, puan olarak herkesten ilerdeysen hak ediyorsundur. ama bjk hak etmiyor. cunku baslarinda berbat bi adam var ve gordukce fena oluyorum. vallahi su takima insancil ve taktirle yaklasamiyorum adam yuzunden. ne igrenc heriftir arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Mumu said: isterse fenerbahçe ve galatasaray bizi sonsuza kadar hep yensin, biz şampiyon olalım banane. fenerle gsyle oynadığım maçın benim için ankaraspordan ne farkı var şu ligde derbi olması dışında? kazanana 3 puan veriyorlar. artısı yok eksisi yok. barcelona madride 6 tane attı diye kötü takım mı oldu madrid? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Red said: BiTcH_oFBaT said: Simdi yazicklar yanls anlasilack ama bu ankaraspordaki gazi ve hirsi anlamadm. Goldn sora ozellikle. Iclerinde patladi heh ozere uzuldm baya :( genE buyuk konusmak istemiyorum ama daha once dier foruma yazdgm gbi cekirpe 1 sicrar 2 sicrar 3te bum. 2 kere sivasin puan kaybini degerlendremedk 3te liDer olduk. Simdi bu korumanin zamani. Hos ankaragucu kaybedip potaya girdi kotu oldu. Haftaya mac cok zorlu gecicek ahaha abi paranoyaklıkv ar sende.her maç için hep böle diyosun beni bu hale getirenler utansın :( bu arada batuhanın golleri şahane. hele ilk gol süper. Bursanın golleride baya güzel. konya düşsün lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Mumu said: isterse fenerbahçe ve galatasaray bizi sonsuza kadar hep yensin, biz şampiyon olalım banane. BJK taraftarı da GS'lilerin müzmin savunmasına adapte oluyorlar heralde yavaş yavaş :p Pedagoji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Azmodai said: ama bjk hak etmiyor. cunku baslarinda berbat bi adam var ve gordukce fena oluyorum. vallahi su takima insancil ve taktirle yaklasamiyorum adam yuzunden. ne igrenc heriftir arkadas. aynısını aziz yıldırım ve fener için söylüyorum senelerdir. bakın gs'ye, t.d. değiştirir gibi başkan değiştiriyor adamlar, ben aziz yıldırımın da, eğer şampiyon olurlarsa yıldırım demirören'in de günahlarıyla sevaplarıyla artık misyonlarını tamamladığını düşünüyorum, ikisi de kapasitelerini belli etti, ne olacakları belli, kalksınlar artık o koltuklardan, yapıştı bi taraflarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aziz yıldırım gibi bir başkan kolay kolay bulunmaz. kalabildiği sürece o koltukta kalmasını istiyorum ben de bir fenerli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar