Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın t.direktör getirme çabaları

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz'ın kulübümüze sunduğu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Bülent Korkmaz'a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bülent Korkmaz'a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü
Sosyal ağlarda paylaş

Canaydınla Liseli Kültürünü de gördük.

Dolandırıcılara kaptırılan paralar,
Saçma sapan futbolcu transferleri ve beraberinde borçlar,
Özhan Canaydın üzerinden Gs yıpratması medyanın...

Bir tek hoca seçimleri iyidi, yalan yok.

Fatih Terim, Gerets ve Hagi..
Fatih Terim'in bu kadar batacağını kimse tahmin etmemiştir. Hagi ve Gerets de gayet iyidi.
Sosyal ağlarda paylaş

canaydın döneminde kötü oldu diye de geneli kötüliyemeyiz ama. biliyorum öyle yapmadığını ama işte anla :)

yani derbiden sonra tezgah demesi filan gs başkanına yakışmayan bişey. sen taraftar değilsin, sen başkansın.

fenerbahçeleşme yolu çözüm değil. zaten içerde de sıkıntı var. liseliler mutlu değil bu yüzden de. yönetim içinde de sorunlar var. futbolcuların ödemeleri çok dengesiz. bunları düzeltmezsen de pek birşey düzelmez takımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

hoca seçimlerine iyi demek de baya komikmiş.
lucescuyu naaptı afedersiniz

Abi her yönetim kendi ismiyle çalışıyor. (yönetim değişirse bu sene, mevcut TD de parlak bir sezon geçirmiyorsa yeni bir hocamız daha olabilir mesela. Gs rekoru da kırılır.) Evet o hataydı ama en azından don değiştirir gibi isim değiştirmedik.

Polat 2 yılda, 3 isim getirdi.

Kalli, Skibbe, Korkmaz.

Bülent gibi efsane bir isim de resmen harcandı.

Her türlü Polat döneminden daha iyidi TD seçimleri.

Sanırım 2 yılda 3 TD Gs döneminde ilk ya da 2. oluyor. Geçen okumuştum bir yerlerde. O derece vahim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...