fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben geleyim lan 5 gündür aralıksız fm oynuyorum. dağıtırım ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ersun Yanal gibi FM ci varken olmaz. Ama yardımcı antrenör falan belki. fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Açıklama Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz'ın kulübümüze sunduğu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir. Sayın Bülent Korkmaz'a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bülent Korkmaz'a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz. Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Taa göreve gelirken tarihi açık istifa mektubu hazırlatmışlardı bülente... kalleşlik işte. Buldular demek ki birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gs bu başarısızlıklarla ve bu yönetimle t.d bulamaz. Sezonun ilk yarısında feldkamp gelir ikinci yarısında Fatih terim. böyle döner gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hangi takımlısın sen ? ligimizde bizim bilmediğimiz çok zengin ve başarılı bi klup var herhalde.sen de onu tutuosun büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu yönetimle başarılı olmayacağını bende düşünüyorum. Liseli kültürünü bırakıp ayrı havalarda fenerbahçeleşen bir başkanla başarı gs de zor olur. 2 gün sonra da altyapıdan biri çıkar onada floryanın arka kapılarıda var filan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Juande Ramos olursa efsane olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Canaydınla Liseli Kültürünü de gördük. Dolandırıcılara kaptırılan paralar, Saçma sapan futbolcu transferleri ve beraberinde borçlar, Özhan Canaydın üzerinden Gs yıpratması medyanın... Bir tek hoca seçimleri iyidi, yalan yok. Fatih Terim, Gerets ve Hagi.. Fatih Terim'in bu kadar batacağını kimse tahmin etmemiştir. Hagi ve Gerets de gayet iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hoca seçimlerine iyi demek de baya komikmiş. lucescuyu naaptı afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 canaydın döneminde kötü oldu diye de geneli kötüliyemeyiz ama. biliyorum öyle yapmadığını ama işte anla :) yani derbiden sonra tezgah demesi filan gs başkanına yakışmayan bişey. sen taraftar değilsin, sen başkansın. fenerbahçeleşme yolu çözüm değil. zaten içerde de sıkıntı var. liseliler mutlu değil bu yüzden de. yönetim içinde de sorunlar var. futbolcuların ödemeleri çok dengesiz. bunları düzeltmezsen de pek birşey düzelmez takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gilean said: hoca seçimlerine iyi demek de baya komikmiş. lucescuyu naaptı afedersiniz Abi her yönetim kendi ismiyle çalışıyor. (yönetim değişirse bu sene, mevcut TD de parlak bir sezon geçirmiyorsa yeni bir hocamız daha olabilir mesela. Gs rekoru da kırılır.) Evet o hataydı ama en azından don değiştirir gibi isim değiştirmedik. Polat 2 yılda, 3 isim getirdi. Kalli, Skibbe, Korkmaz. Bülent gibi efsane bir isim de resmen harcandı. Her türlü Polat döneminden daha iyidi TD seçimleri. Sanırım 2 yılda 3 TD Gs döneminde ilk ya da 2. oluyor. Geçen okumuştum bir yerlerde. O derece vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 TD belli olmuş. Yarın sabah açıklanıp imzalar atılıyor. İsim yok. Bence Co. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hayırlısı co diye anladım ben melih abiden edit: vazgeçtim bence houllier..hatta co kesin deil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 co olsun ya.co gelirse iyi şeyler olcak öle hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Co candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 isim geldi baya iyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Co'da garip isim be abi...İsim gibi durmuyor,kısaltma desen o da değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gilean said: isim geldi baya iyi=) Ramos deme ağlarım. Co gelsin gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gilean madem var içerden istihbaratın söyle aga görelim numaranı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 söyleyemiyorum kusura bakmayın. rewendora söyledim bir tek ona da kimseye söylemeyeceği için güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sotto said: Co'da garip isim be abi...İsim gibi durmuyor,kısaltma desen o da değil... Jacobson "Co" Adriaanse, kısaltma yani Co. xD ama adriaanse kısmı adriana gibi. gfdh. evet söylememe talimati alarak öğrendim ben de. ^^ yarın sabah açıklanacak zaten. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hakan şükürmüş yeni t.d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ha ok iyi o zaman..Ne biliyim Co co diyince.. Ahaha çok merak ettim bende yav,kaç kişiyiz şurda be patlatıver bombayı:)... Ne Hakan Şükürü abi adsad iyi mi kötü onu söyleyin bari rahatlayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 olan cevat gülere ve şampiyon yapan antrenörlere olacak heralde, onlar harcanıcaklar yeni tayfa gelince :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar