DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 holosko'nun yeni doğan kızı kupa gördü fenerbahçe 26 yıldır kupa görmedi :D:D fanatikteki yorumlardan biri:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 asdffasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hep aynı resimler ama yav ben bile beşiktaşlı olarak sıkıldım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kermit said: hep aynı resimler ama yav ben bile beşiktaşlı olarak sıkıldım haha forzaya bak :D ben buraya koymayım şimdi demesinler çocuğa bak bu kadar sevinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Fener dedeyi yolluyo galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yollasın tabi ya ikinci kalecinizle neden çıktı maça normal volkan sakatmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 türkiye kupasındaki tüm maçlarda volkan babacan oynamıştı kalede hatta finale kadar sadece 2 gol yedi ama işte çok şanssız bir golle başlayınca maça gerisi de geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Antu çok kızmış. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Benim anlamadığım fenerliler dışında herkes antuya takılıyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Eğlenceli ama. :) Dün akşam aldığım ss'leri atsam tekrar banlenirim mesela, çok yaratıcı postlar vardı. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 şu pozu beşiktaş tribunlerine dönüp yaptı ya ulan dedim eskiden ne saçma bi hareket ama karşıdan izleyince yuh dedim stada atıcaktım kendimi dövmeye koşucaktım o kadar tahrikoldum teprik ederim bu adamı bundan dolayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Holy said: Benim anlamadığım fenerliler dışında herkes antuya takılıyo heralde. ahah katıldım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ha bir de sonra antu şöyle antu böyle, ordakilerin %80'i ajan bence başka takımlardan :P kötü göstermek için girip trollüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fenerbahce cok kotu bi takim simdi ama antudakilerin oyle olmasida normal deilmi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 önce kendine bak derler adama. diğer takımlarının kötü olması sayesinde 10 yılda bir şampiyon olan bir takımın taraftarısın, daha ben sana ne desem boş. siz hala sayıklayın sevinmek için sevmedik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Holy kamasutra ile geliodun ne oldu sen ondan haber ver X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 E geldik inönü'ye yetmedi mi? 102 yaşında ancak bu kadar. Seneye bir daha geliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 en son kim koydu diye bi laf vardır, bildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Holy said: E geldik inönü'ye yetmedi mi? 102 yaşında ancak bu kadar. Seneye bir daha geliriz ;) kupa için demiştin ama sen onu ssdsasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Cintonik said: gene çakıcaz bjk ye :) catlikethiief said: son 10 maçta olduğu gibi mi :) GEd said: Guiza bu maç çoşar bütün sezonu kurtarır. Holy said: Guizanın bir golü daha var, bekleyin. catlikethiief said: %99.99 fener alır bu maçı :( Holy said: Yalnız Guiza çıkışa geçti Beşiktaş sağolsun, bu maçla yıldızı iyice parlar sonra satılmaktan kurtulur gibi geliyo :) asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 İleri görüşlüymüs adam ama hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 eauhah fotolar süpermiş yalnız, fenerli olmama rağmen yarıldım.. fenerli diil miyim lan yoksa :( hmm sivassporlu falan mı olsam acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 daverc said: İleri görüşlüymüs adam ama hakkını vermek lazım. ilk golden sonra yalnız o mesajlar euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yanlız feneri bir yana bırakın da bu maçta benim aklımda kalan en önemli sahne maçın sonlarına doğru ibram üzülmezin çaprazdan vurduğu şuttu, onun ekran görüntüsü felan var mı bir yerde, en az 15 dk güldüm o şuta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar