Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 resim arşive girdi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Hakem skor 4-1'ken son dakika tartışmalı penaltı verdi diye bunun "şike" olduğunu iddia edenler, Demirören'e layık olduklarını söyleyince kızıyorlar :) Buyrun size canlı örnek. Kazanırken bile ağlayanlar senfonisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hahah tipler supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 asdfsfsaf hakkaten arşivlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Kafadaki kesilmiş meşin top bambaşka zaten, baktıkça gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Güzel maçtı , dördüncü golumuz cok kraldi yahu hastasi oldum. Tribunde replay olmaması cok skandal, soyle bir dev ekran koyamiyolar. Fenerbahce aragonesin yapabildigin kadar pas yap taktigiyle karsi tarafi iyi yoruyor aslında ama sonuca bu sefer besiktas gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ne yendik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 resim çok iyiymiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kermit said: Aramızda Fenerbahçe nin TÜrkiye Kupasını aldığını hatırlayan varmı hiç ? ben bi Abso vardır diyorum tahminen ama yoktur heralde. 1968 doğumlu olarak o yıllarda 14-15 yaşlarında idim. O yıllardan hatırladıklarım; * Kupa değil ama o yıllardan aklımda kalan net konu sonu "iç" ile biten yugo oyuncuların liglerimizdeki tatilleri idi. * Üzerimizde formalarımızla yanyana farklı takımlara destek versek de birarada maç seyretmemizdi. * Formaların üzerine dikilmiş reklamları hatırlıyorum (tekstil gibi bir sektörü olan ülkedeki iğrenç dizaynlar) * 14 yıl boyunca şampiyonluk görmemenin getirdiği bir anı ile çok fazla hatıralarımda yer etmeyen yıllar olduğu için kupa gözümden kaçmış. :) bu vesile ile buradan sevgili dünürüm'ü tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 maçtan şimdi geldim geberiyorum deydi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Formamıza dikkat cekmek istiyorum Siyah şort beyaz forma bizim gercek formamızdır, duygusal bagım var, sahaya o sekilde cıktıklarını gorunce inancım arttı maça direk. Ne o öyle omomatikspor gibi bembeyaz forma bıktık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 +7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Llama said: +7 Hiç acıtmadınız zaten o fotoğrafın çekildiği maçta bebek, korkma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ama yendik kupayı aldık yav o maç farklı ma. bi sn bizligde de lideriz yenişlsekde olsun kupayı aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Baggio said: Llama said: +7 Hiç acıtmadınız zaten o fotoğrafın çekildiği maçta bebek, korkma :p o mactaki galibiyetinizin bi faydasi olamdi zaten, onun acisi koymaz. bu mactaki sizin icin unutlmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Niye unutulmasın yav, 26'ydı 27 oldu :p Alıştık kupa Emrah'lığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Baggio said: Hiç acıtmadınız zaten o fotoğrafın çekildiği maçta bebek, korkma :p sapını verin diye çok bagırdık fener için ama olmadı neyse kısmet orta sağadan verilen penaltılar için artık bi dahakine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 penaltı pozisyonu teknik olarak ofsayttı bence sora teknik bi vuruşla gol yaptı aleks. bünyaminde kurtaramadı feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 said: 2 de 1 Yaptıgınız Şeylere Dikkat Etmezseniz Biz Size 4 atar 2ye katlarız !!! TÜRKİYE KUPASI BİZİM,SAPIDA SİZİNDİR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yarına alternatif Star gazetesi manşeti: "Boboydu, Holoskoydu derken 4-2 oldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 27. yıla 27 ci sayfadan "başarılar" mesajı iletiyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aha 27 dsyfa ii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar