Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Beşiktaş - Fenerbahçe 13.05.2009 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakem skor 4-1'ken son dakika tartışmalı penaltı verdi diye bunun "şike" olduğunu iddia edenler, Demirören'e layık olduklarını söyleyince kızıyorlar :) Buyrun size canlı örnek.

Kazanırken bile ağlayanlar senfonisi.
Mesaj tarihi:
Güzel maçtı , dördüncü golumuz cok kraldi yahu hastasi oldum. Tribunde replay olmaması cok skandal, soyle bir dev ekran koyamiyolar. Fenerbahce aragonesin yapabildigin kadar pas yap taktigiyle karsi tarafi iyi yoruyor aslında ama sonuca bu sefer besiktas gitti.
Mesaj tarihi:
kermit said:
Aramızda Fenerbahçe nin TÜrkiye Kupasını aldığını hatırlayan varmı hiç ?
ben bi Abso vardır diyorum tahminen ama yoktur heralde.

1968 doğumlu olarak o yıllarda 14-15 yaşlarında idim. O yıllardan hatırladıklarım;
* Kupa değil ama o yıllardan aklımda kalan net konu sonu "iç" ile biten yugo oyuncuların liglerimizdeki tatilleri idi.
* Üzerimizde formalarımızla yanyana farklı takımlara destek versek de birarada maç seyretmemizdi.
* Formaların üzerine dikilmiş reklamları hatırlıyorum (tekstil gibi bir sektörü olan ülkedeki iğrenç dizaynlar)
* 14 yıl boyunca şampiyonluk görmemenin getirdiği bir anı ile çok fazla hatıralarımda yer etmeyen yıllar olduğu için kupa gözümden kaçmış. :)

bu vesile ile buradan sevgili dünürüm'ü tebrik ederim.
Mesaj tarihi:
Formamıza dikkat cekmek istiyorum Siyah şort beyaz forma bizim gercek formamızdır, duygusal bagım var, sahaya o sekilde cıktıklarını gorunce inancım arttı maça direk. Ne o öyle omomatikspor gibi bembeyaz forma bıktık ya.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Llama said:

+7

Hiç acıtmadınız zaten o fotoğrafın çekildiği maçta bebek, korkma :p

o mactaki galibiyetinizin bi faydasi olamdi zaten, onun acisi koymaz. bu mactaki sizin icin unutlmaz ama.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Hiç acıtmadınız zaten o fotoğrafın çekildiği maçta bebek, korkma :p

sapını verin diye çok bagırdık fener için ama
olmadı neyse kısmet
orta sağadan verilen penaltılar için artık bi dahakine ;)
  • Yeni Oluştur...