PZero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 helal olsun bize sıra geldi şampiyonluğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Malesef utandıramadılar beni, BJK aldı beklediğim gibi. Volkan Babacan olmasa böyle olmayabilirdi maç da, daha az yiyip gene kaybederdik muhtemelen. Penaltı teknik olarak gayet penaltı bu arada, ama Güiza golü boşverip penaltı yaptırmak için topu auta çekiyor resmen, onun için ben de çok inandırıcı bulmadım. Erman efendinin tabiriyle "penaltı gibi penaltı değil" yani resmen. Her ne kadar genel ve mantıklı kanı "iyi lan dede gider en azından artık" olsa da ben kupayı almayı tercih ederdim sanırım duygusal olarak :p Eskiden hiç sallamazdım şu Türkiye Kupası işini, maçları bile izlemezdim adam gibi, hala da çok önemsediğimden değil ama 27 sene de ayıp artık be. BJK taraftarının sevinmesini anlıyorum tabii de, senenin ezikliğini atmaya çalışan GS taraftarını izlemek eğlenceli, ne de olsa elendikleri takımı rahat geçip finale çıktık. Kazara kupayı alsak BJK'lilerden çok onlar üzülecekmiş meğer, böyle kuyruk acısı görülmedi heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kuyruk acısı niye olsun ki=) 27 senedir alamıyorsunuz işte, e bununla dalga geçilmicek de neyle geçilicek=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Seneye alırsınız lan, üzülmeyin bu kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şimdi şöyle bi konu var. 1 değil,2,3, değil, 10 da değil ki. Ben GSliyim tamam da, yarın niyork tayms asoşeytıt pıres falan yazdı mı bunu, elin yabancısı "ahuahah" demeyecek mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 teknik olarak penaltı + kırmızı kart anlaştınız herhalde . ama dk tutturamadı hakem . ondan böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Sizin kupa müzesini falan kiraya versenize ek gelir olur, Guizanın ve Aragonesin İspanya'ya uçak bileti çıkar en azından eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Maç sonucunu gayet dikkatli takip edip, BJK'lilerle eşit sevince bürünmek benim tezimi yeterince doğruluyor, kıvırmanız bir şey ifade etmiyor yani eheh. PZero said: teknik olarak penaltı + kırmızı kart anlaştınız herhalde . ama dk tutturamadı hakem . ondan böyle oldu Okumak için göz kullanıp, mesajların işimize gelen yerlerini cımbızla çekip cevap vermezsek belki insanlar beynimiz olduğunu düşünebilir. (bkz. benim de pek inandırıcı bulmadığımı belirttiğim kısım.) Hoş senin için bunu düşünmemiz zor genel intiba olarak ama denemeye değer bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kıvırmıyoruz ki x) hani bi fıkra anlatılır gülersin ya, onun gibi. 27 yıllık bi fıkra, eski ama, tadı hala iyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 O değil de ne çaktı Beşiktaş Fener'e be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gomdu adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 OOFF HEP KUPA KUPA YETER AAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 GOOOL ehe serbesttir heralde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 5-2 ;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Penaltı teknik olarak penaltı mı? Yuh be Baggio, yapma, naptın yok artık :) dokunmuyor bile kaleci, kendi kendini yere atıyor tamamen Güiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Teknik olarak, taktik olarak, fantastik olarak... Ne farkeder abicim, Beşiktaş çaktı mı? Çaktı. Gerisi detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya penaltıda bii yok ayyı gyzia kjendinide yere ama nede olsa aldım kupğayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 baggio said: Penaltı teknik olarak gayet penaltı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Rewendor said: Penaltı teknik olarak penaltı mı? Yuh be Baggio, yapma, naptın yok artık :) dokunmuyor bile kaleci, kendi kendini yere atıyor tamamen Güiza. Eliyle dokunmuyor da dengesini bozuyor bacaklarıyla, tutunmak veya düşmek oyuncuya kalmış. Dediğim gibi Güiza'nın sırf penaltı olsun diye, golle hiçbir alakası kalmayacak şekilde topu auta çekmesi üçkağıtçılık ama, verilmese lafını bile edeceğim bir pozisyon değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 penaltı dediğin gol pğoziytonunu engelleyen olay değilşmi orda hakan mudahele etmese bile top auta çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ben de tersini söylemiyorum, mesajlarımı okumadan kör kör cevaplar atmayın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 guiza'nın oku biyerlerine kaçı verdi :p penaltı ile alakası yok pozisyonun ahahah neyse 4-1 acı olur dedi yan hakem bare 4-2 yenilsinler istedi. üzülmeyin sizde bir gün elbet bu kupayı kazanırsınız lolololol neyse çok üzülmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 okumadım aga ne yakan sötleyim ama penaltı değil ben o fikriimi savbunuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yanlız şu fenerin kupa mevzuu üniversite şenlikleri gibi oluyor, bi dönem çok kişi eğleniyor be ama benim cidden takıldığım bi konu var. açıkça söylemek gerekirse, pahalı ve özellik bakımından güzel de bi kadro. neden hep böyle hüsran, niye sebebi çıkmadı ortaya daha, onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 taktik olarak penaltıydı bariz. aragones maçtan önce yazmış tahtaya bünyaminin taktiği. o da uyguladı da biraz geç kaldı. e biraz da yeteneksiz tabi beceremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar