Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Beşiktaş - Fenerbahçe 13.05.2009 @ 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Malesef utandıramadılar beni, BJK aldı beklediğim gibi. Volkan Babacan olmasa böyle olmayabilirdi maç da, daha az yiyip gene kaybederdik muhtemelen.

Penaltı teknik olarak gayet penaltı bu arada, ama Güiza golü boşverip penaltı yaptırmak için topu auta çekiyor resmen, onun için ben de çok inandırıcı bulmadım. Erman efendinin tabiriyle "penaltı gibi penaltı değil" yani resmen.

Her ne kadar genel ve mantıklı kanı "iyi lan dede gider en azından artık" olsa da ben kupayı almayı tercih ederdim sanırım duygusal olarak :p Eskiden hiç sallamazdım şu Türkiye Kupası işini, maçları bile izlemezdim adam gibi, hala da çok önemsediğimden değil ama 27 sene de ayıp artık be.

BJK taraftarının sevinmesini anlıyorum tabii de, senenin ezikliğini atmaya çalışan GS taraftarını izlemek eğlenceli, ne de olsa elendikleri takımı rahat geçip finale çıktık. Kazara kupayı alsak BJK'lilerden çok onlar üzülecekmiş meğer, böyle kuyruk acısı görülmedi heralde :p
Sosyal ağlarda paylaş

Maç sonucunu gayet dikkatli takip edip, BJK'lilerle eşit sevince bürünmek benim tezimi yeterince doğruluyor, kıvırmanız bir şey ifade etmiyor yani eheh.

PZero said:
teknik olarak penaltı + kırmızı kart anlaştınız herhalde . ama dk tutturamadı hakem . ondan böyle oldu

Okumak için göz kullanıp, mesajların işimize gelen yerlerini cımbızla çekip cevap vermezsek belki insanlar beynimiz olduğunu düşünebilir. (bkz. benim de pek inandırıcı bulmadığımı belirttiğim kısım.)

Hoş senin için bunu düşünmemiz zor genel intiba olarak ama denemeye değer bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Penaltı teknik olarak penaltı mı? Yuh be Baggio, yapma, naptın yok artık :) dokunmuyor bile kaleci, kendi kendini yere atıyor tamamen Güiza.

Eliyle dokunmuyor da dengesini bozuyor bacaklarıyla, tutunmak veya düşmek oyuncuya kalmış. Dediğim gibi Güiza'nın sırf penaltı olsun diye, golle hiçbir alakası kalmayacak şekilde topu auta çekmesi üçkağıtçılık ama, verilmese lafını bile edeceğim bir pozisyon değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız şu fenerin kupa mevzuu üniversite şenlikleri gibi oluyor, bi dönem çok kişi eğleniyor be
ama benim cidden takıldığım bi konu var. açıkça söylemek gerekirse, pahalı ve özellik bakımından güzel de bi kadro. neden hep böyle hüsran, niye sebebi çıkmadı ortaya daha, onu anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...