rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fünf fünf fünf fünf fünf fünf fünffünf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mille said: kermit said: ya abi kalecisine bahane bulan fenerlilere insaf bizde 8-0 ın mimarisi duruyo kalede neyine bahane buluyonuz ? Degistirmediniz bizim sucumuz mu abi, girmiyor napalim girsede kazanmasin zaten bu haliyle bu takim.Helal olsun Semihede iyi vurdu aga neyse popo dava meselesi işte aldık yine kupayı üzdük sizi kusura bakmayın belki seneye artık 27 mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Semih neden böyle oldu ya, ilki sarı, Ekrem e yaptığı direk kırmızı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 HAHAHHA PENALTI VERDİ HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 atti kendini sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 penaltı kazandı fener :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 lol penaltı ya bak ahuaee and oscar goees to(drumroll) guiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 YOK ARTIK BÜNYAMİN OHA AYIP BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oh emrenin kardesi paralari cukkaladi. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dogru karar penalti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi zegna gözünün yağını seveyim yıldırım demirören iyi para yedirmiş diyodun bünyamine şu penaltıya bi bak ondan sonra hahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hhahaha besiktaslilar 3 3 3 diye bagiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fener için maç yeni başlıyorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 izlemiyorum, ama hakli. sdfgg ayrica burda para yediren emre bikere. kardesi acaip para kiracak gol olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 dikakt çekmemk için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yatacak yerin yok bünyamin asdfsadfasf bu ne lan. hadi semih 10 kere kırmızı göster dedi gösteremedin de bu penaltı ne nasıl uyicaksın asfadfasf yazık lan resmen acıyıp penaltı verdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yazık lan yine alamadılar.5 olsun da anılar canlansın.ribery fln o diilde nobre yada bobo.kusura bakmayın ama ikinizden birinizin eşi fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bir dahaki "ALEX DUNYANIN EN IYI FUTBOLCUSU" anketinde istatistik verirlerse su golu hatirlatin ben pek takilmiyorum bu bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mille said: Dogru karar penalti yok atık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Azmodai said: izlemiyorum, ama hakli. sdfgg ayrica burda para yediren emre bikere. kardesi acaip para kiracak gol olursa. 1 milyona 120 milyon haha skor tahmini ya off 4-2 hayatta aklıma gelmez hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ahahaohaohuahaha penaltıya bak yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Nasılsa BJK kazanıcakya fazla itiraz olmaz diye verdi penaltıyı, memnun etti efendilerini... Hakem deidğmizde ağlamayın diyen Fenerlilere armağan olsun bu post. Yok size kupa mupa. Keyifleniyorum, centilmenlik sportmenlik falan diyorum, sonra birden kan beynime sıçrıyo bu şerefsiz hakemler yüzünden. FBlilerin genelinden nefret ediyorum bunlar üzünden, yok size kupa. edik: şerefsiz kelimesinin yanlış yerlere gitmmesi için düzenledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 seneye 27.yıl sendromu ile fener yönetiminden bir intihar bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 penaltı komik, ama hiçbir şey değişmiyor tabi ki, çünkü fener ve kupa kelimeleri bir araya gelemiyor hiçbir zaman. ayrıca dota var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 nice 27 yillara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar