Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 biletleri ne kadar? biletixte bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Herşey güzel hoş da bu konuda neden bu muhabbet var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 maçın sonucu 17-18 falan diye geçmez ya saçmalamayın 0-0 yazar penaltı atışları sonucunda şöyle şöyle bitmiştir diye yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bir şey açıklamaya çalıştım ama birçok arkadaş GS aleyhinde yazdığımı sanarak takımını savunma içgüdüsüyle anlamadan yada bilmeden saçmaladığımı söyledikleri için konu bu kadar saptı.Olay bundan ibaret... Not:Bir dip not daha penaltı atışları sırasında süre işlemez.Yani uzatmayla beraber 120 dakikalık süre içinde herşey maç içinde olur.Seri penaltılarda ise 120 dakikalık süreç işlemeye devam etmez.Bir başka örnek ise seri penaltı atışlarında gol atan oyuncunun kariyerine,istatistiklerindeki gol sayısına eklenmez o goller.Olaya birde bu boyuttan bakmakta fayda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 penaltı atışları tabi ki sayılmaz. örneğin direkt aklıma gelen örnek fener yarı final kupa maçlarında hatırlarsanız inönüde 1-0 yenmiştik rovansta da 1-0 yenilip uzatmaya gitmişti uzatmada golü bulmuştuk elemiştik ancak o 2. maç fb-bjk maclarında fb kazandı diye geçiyor. olması gereken de bu zaten 90dk'ya bakılır ama konu bu değil yahu güzelim topici böle bozmayalım. I LOVE YOU LUCE diye çığıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o maçı 0-0 Gs yendi. sdf. final ne zmndı bu arada =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 doruk yazmış yazıcağını =) @Fizban sus sus sınava girerken aceleyle yazmıştım saçmalamışım farketmediler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Yalnız şöyle bir durum var penaltıyla ilgili,UEFA'nın champions league quiz'i var,oradaki sorularda penaltı ile biten maçlar,mesela Liverpool-Milan,3-3 diye geçmiyor,3-2 diye geçiyor sorunun cevabı... Maçın skoru nedir?Liverpool-Milan 3-3(3-2) değil de 3-2 diye geçiyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kazım>0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 werder defansı gs nin ki gibiymiş. lucescu şanslı gibi edit: yanlış anlaşılmasın sakat dolu anlamında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 maç show tv deymiş 21:45 de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ilk yarıyı önde bitiren ikinci yarıda yenilcek. betwin 26 ganyan veriyo gogogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ilk yarı 0, ms shaktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 shakhtar temiz alacak, 3-0 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Shaktar alır gibime geliyor açıkçası almasını da istiyorum. Sora Luce'nin shaktarı bırakıp fenere gelmesini istiyorum sora fenerin ronaldinyo yu almasını istiyorum sora fenerin ben ölmeden türkiye kupasını almasını istiyorum vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Abi lucescunun fenere gelme ihtimalinden korkuyorum resmen. Galatasaraylıyım bu arada :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Aynen.. Galatasaray da ilgilenmeye başlamış luçecuyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yabancı kanaldan izleyince saraçoğlu çok klas görünüyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 4-0 werder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Her zaman her yerde en büyük fener diye bağırıyolar resmn ^^ İngiliz kanalından izliyorum yayını hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 GEd said: Her zaman her yerde en büyük fener diye bağırıyolar resmn ^^ İngiliz kanalından izliyorum yayını hehe aynen. dağ başını duman almış filan söylediler. komik yani, bize has şeyler yapıyoruz. komiğiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 türkiye-fener diye tezahürat yapıyor bizim ameleler yaw, rezil olduk avrupaya. Werder oyunu dengeledi ve bastırıyor, ispanyol hakem biraz şaktarı tutuyor gibi. Umarım werder çakar, şopar lucescunun korkak futboluna prim vermemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oo salladık bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ilk başta gsliler 3lü çekti. ardından dağ başını duman almış söylediler. türkiye türkiye diye inledi stad. ardından fenerliler her zaman heryerde en büyük fener dedi, büyük ihtimalle gsli olanlar da yuhaladı. ilginç milletiz. şaktar attı sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Tatar Ramazan said: türkiye-fener diye tezahürat yapıyor bizim ameleler yaw, rezil olduk avrupaya. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar