Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 evlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 çağdışı evlilik müessesine bu yaşta girme abi.git allahsızlıgı yay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Masq boşver evlilik falan,gönlünü gün et işte.Evlenelim derse de geçiştir,hazır değilim falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 okul bitmeden askerlik bitmeden evlenilmez tabiki. ama kızla da ciddi düşünüosan rezil olur o kadar 6 yıl çıkılmaz. herkesin bi gururu var 6 yıl kimse beklemez yani. okul bitince bi söz gibi bişi yaparsınız , askere gidersin. askerden dönün cede evlenirsiniz ve düzeninizi birlikte kurarsınız. hı sen askere gidince anlaşamazsanız söz bozulur sadece yani boşanma derdi de olmaz bölece. ama eğer kızla gerçekten ilerisini düşünüsan öle 6 yıl flört olmaz, yakışmaz , erkekliği sadece ..da derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ginaly said: goldbären said: sırf ginaly okumak için üye olmuştum foruma hayran kitlem var. gir de diyet topiğime bi imza neyim at, cuomd artisliğiyle olmuyor beyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ay pardon seninmiydi o diyet şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 özür dilerimz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Axedice ben de evleniyrum yakında şakası yok olm bu işin. Önce raidleri aksattım, sonra serverı sonra oyunu lan. Gidiyor lan herşey elimden, saltanat sallanıyor olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bir yastıkta kocarsınız inşallah http://thetrevorproject.files.wordpress.com/2008/10/picture.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahah evlenmeyince öyle laflar mı ediyolarmış çok saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Zaten 6 yil beklenmez ki evlenmek icin yahu? Bende evleniyorum mesela evlen bence bekleme. Guzel sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 HAAAAYAAAAAAAAAAAAAAAT BENİ NEDEN YORUYORSUUUUUUUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Sacmalama abi 100000000000% emin olmadan evlenilmez, hayatinda bi kere yapman gereken bisey. Daha ogrencisin yasin kac basin kac bi dur bence, kiza da senin de istedigini, ama bi sure boyle bi niyetin olmadigini soyle de beynin yenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Evlenme. Pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şimdi şöyle bi güzelliğide var amma düşünsene sabah mis gibi kahvaltın hazır akşam gelcen yemek sıcak sıcak her şey derli toplu termtemiz öğrenci arkadaşalrın köpek gibi pislik içinde yaşarken sen tiril tiril ütülü kıyafetlerle beyaz dişler sağlıklı bir bünyeyle okula gidiyosun (ailenden uzakta okuduğunu varsaydım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya yapmazsa bu dediklerini o zaman sictin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Biz öğrenciyken evlendik, ailelerimizden gizli, gelirimiz de yoktu, geçindik harçlıklarla aynı evde. Sonra öğrendi herkes, kasırga, tufan derken, bir süre sonra dindi tabi, aileler de(bu ayrı olan de axedice a geliyor benden) destek oldu. Şimdi eşim bitiriyor, ben iş güç sahibiyim. 3 yıl bitiyor evlilikte, ilişkide 7. Emindim evlenirken, şimdi süper karar vermişim, aferim bana diyorum. Özet, eminsen beklemeye gerek yok. Kişiseldeki, sanırım, bu ilk mesajımı tüm evlilik karşıtlarına armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dre o yaptığın sağlam özgüven ister yanlız.Harçlıkla ev geçindirmeye kalkışıcak kadar okul bitmeden evlenicek kadar gözü kara oldğuna göre baya sevmişsin kızı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Oha. Helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 baya sevmiyorsan evlenmeyi dusunme bile zaten daha dogrusu ivir ziviri dusunuyorsan evlenmemeyeceksin. gercekten evlenmeyi istedigin insanda oyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dreagloth said: Biz öğrenciyken evlendik, ailelerimizden gizli, gelirimiz de yoktu, geçindik harçlıklarla aynı evde. Sonra öğrendi herkes, kasırga, tufan derken, bir süre sonra dindi tabi, aileler de(bu ayrı olan de axedice a geliyor benden) destek oldu. Şimdi eşim bitiriyor, ben iş güç sahibiyim. 3 yıl bitiyor evlilikte, ilişkide 7. Emindim evlenirken, şimdi süper karar vermişim, aferim bana diyorum. Özet, eminsen beklemeye gerek yok. Kişiseldeki, sanırım, bu ilk mesajımı tüm evlilik karşıtlarına armağan ediyorum. Ulan aşka bak çok özendim helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dreagloth said: aileler de(bu ayrı olan de axedice a geliyor benden) destek oldu Ahahahaha teşekkür ederim. Yalnız bişey sorucam biraz özele kaçıcam. Niye evlilik? Yani ne gerek var böyle bi kuruma? Hayır baktığın zaman evlilik zaten ataerkil toplumda kadınları baskı altına alıp "başıboş" dolanmalarını engellemek için, topluma "bakın biz birlikteyiz ama zina yapmıyoruz" demek için üretilmiş bi kavram. Ne aile ne de toplum açısından şu dertlerin hiç birinden muzdarip olmayan / bunları aşmış olan insanlar neden tutup da evlenir ben bi anlam veremiyorum. Demek ki çok romantikmişsiniz, evliliğe yüklenen anlama işte ölümsüz aşk maşk bilmemne onlara inanmışsınız (yada senin hatun inanıp seni ikna etmiş sdf) diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 said: Ne aile ne de toplum açısından şu dertlerin hiç birinden muzdarip olmayan / bunları aşmış olan insanlar neden tutup da evlenir ben bi anlam veremiyorum.belki ilerde doğacak olan çocukları içindir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Evet çocuk olabilir tabi. Ben de düşünüyorum, bi çocuk mocuk yapmaya kalkarsam evlenirim. Mirastır vasiliktir hukuki bi akit şart çocuk olayında. Çocuk anne-baba kavramını büyük ihtimalle toplum normlarına göre öğreneceğinden belki psikolojisi açısından da gerekli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Evlilik yalnızca kendinizi düşündüğünüz birşey olmuyor çoğu zaman. Kendi durumum için konuşmuyorum, lakin bizimki tamamen romantik bir eylemdi ama çoğu ilişkide dediğin gibi axe, dostlar alış verişte görsün olayı. Sen, senin ailen, sevgilin ve onun ailesi evlenmeden birlikte yaşamanızı ya da çocuk yapmanızı kabul edebilir ama, Türkiye de yaşayacaksan, durum hem sizin için hem de çocuk için zor anlar yaratır diyip senin düşüncene de saygım olduğunu belirteyim. Evlilik sadece aşk zorlarsa olamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar