Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunalım

firatram

Öne çıkan mesajlar

Böyle arasıra bunalımlara giriyorum, planladığım şeyler yolunda gitmiyor veya moralim bozuluyor, daha kötü oluyorum. Hayat için hiç bir zaman "boş" "ee salla" gibi terimler yakıştırmıyorum, aksine seviyorum yaşamayı, boşda bir insan değilim, durumumda orta halde ama halen mutsuzum.

Kız desek, kızlar geliyor, ama çoğunu red ediyorum. Çoğu zaten apaçi türü kızlar, hani sanki beyaz atlı prensesi bekliyorum, ah kafam. Millet hep ilişkilerini akıllarıyla yönetiyor, güzel çirkin olayından değilde akıllı, tasarruflu, seksi vs. yönden bakıyor, ben ise böyle arasıra gelince filmlerdeki gibi olsun istiyorum ekşınlı falan. Kolay kazanılsın istemiyorum. Ama zorda kazanılsın istemiyorum.

Arasıra delleniyorum, sistemin bir yerinden girip, münasip bir yerinden çıkıyorum. Kapitalist oluyorum, sosyalist oluyorum, ulusalcı oluyorum bi faşist olmuyorum ;) . İki pkk'lı görüyorum sosyalizmden soğuyorum, cevahire gidiyorum kapitalizmden soğuyorum, kafatasçıları görüyorum ulusalcılıktan soğuyorum. Soğumuyorum aslında hep gidip geliyorum. Zaten bi bok olduğumda yok, öyle ağızda kalıyor gidip bi maden işçilerinin kortejinin yanında bulunmuyorum.

Ders çalışıcam diyorum, 10 saat pc başında oyundan kalkmıyorum. Yatağımı bile toplamıyorum. Sigarayı bırakıcam diyorum, sigaraları bitirip üstüne arkadaşlarımın sigaralarını dönüyorum.

TV izlemiyorum, facebook'da takılıyorum, 24 saat boyunca "ahaha mal fenerli" , "g.y cimbombom" paylaşımlarından sıkılıp, ne kadar arkadaşım varsa hepsi için gizle seçeneğine tıklıyorum. MSN'e giriyorum, biri "slm" yazıyor, sonra "nbr" yazıyor başka bir şey yazmıyor, ne biçim muhabbet bu abi.

Bendemi sorun anlamadım, bunalımlardayım.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeyi bende yaşıyordum bunun çözümü en azından benim için çözüm olan yöntemi söyliyeyim. An'ın tadını çıkarmak. Kitap okumayı severmisin bilmiyorum ama bir kitap önereyim "Şimdi'nin Gücü" adında Eckhart Tolle'nin yazdığı "AKAŞA yayıncılığı" bir kitap. Eminim ki yardımı dokunacak. Zaten kısa bir kitap 120 sayfalık mı ne. bi okumayı dene derim
Sosyal ağlarda paylaş

Senin kafanda bir problem var.Hayır hakaret manasında demiyorum yani kafana taktığın birşey var.O kafana taktığın her neyse, kafanda durduğu sürece yaptığın hiçbir şeyden keyif alamayacaksın, iyi şeyler yapmak isteyecek ama yapamayacaksın. sanki sen yolda yürümek istiyorken ayağın asfalta yapışmış gibi olacak.Bütün şartlar yolda yürümen için uygun, ama ayağın asfalta yapışıyor.Ayağını kurtarana kadar yürüyemezsin.

Kafana takılan şeyi tespit et(Bunu muhtemelen sadece sen kendin yapabilirsin.) Herneyse o şeyden kurtul/meseleyi çöz, bütün dertlerin ya geçecek ya da gözüne bu kadar batmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bunalım bodon (final tarihleri)

BIO 402.01 MMFF 5634 Haz 5 2009 2 K.PARK 01
BIO 475.01 MWW 878 Haz 9 2009 3 K.PARK 08
BIO 485.01 TThTh 456 Haz 2 2009 2 K.PARK 09
CHE 412.01 ThThFF 7856 Haz 6 2009 2 KB 401
MATH232.01 TTTh 342 May 27 2009 2 NH 401,405
MATH322.01 TTThTh 7878 Haz 8 2009 1 TB 310
PHIL112.01 TTTh 565 Haz 1 2009 1 NH 101,102,105
PHIL222.01 MMW 783 May 30 2009 2 NH 301,305
PHYS58A.01 MMFF 3456 Haz 3 2009 3 KB 316
Sosyal ağlarda paylaş

firatram said:
said:
"Şimdi'nin Gücü" adında Eckhart Tolle'nin yazdığı "AKAŞA yayıncılığı" bir kitap

Nerede satılırki bu kitap ?

herhangi bir kitapçıya gidip sorabilirsin ama parapsikoloji kısmına giriyor bu kitap. bu tarz kitap satan her kitapçıda bulabilirsin diye düşünüyorum. Ben çeşmede ki kitapçıdan aldım(çeşme merkez çarşısında ki)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...