firatram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Böyle arasıra bunalımlara giriyorum, planladığım şeyler yolunda gitmiyor veya moralim bozuluyor, daha kötü oluyorum. Hayat için hiç bir zaman "boş" "ee salla" gibi terimler yakıştırmıyorum, aksine seviyorum yaşamayı, boşda bir insan değilim, durumumda orta halde ama halen mutsuzum. Kız desek, kızlar geliyor, ama çoğunu red ediyorum. Çoğu zaten apaçi türü kızlar, hani sanki beyaz atlı prensesi bekliyorum, ah kafam. Millet hep ilişkilerini akıllarıyla yönetiyor, güzel çirkin olayından değilde akıllı, tasarruflu, seksi vs. yönden bakıyor, ben ise böyle arasıra gelince filmlerdeki gibi olsun istiyorum ekşınlı falan. Kolay kazanılsın istemiyorum. Ama zorda kazanılsın istemiyorum. Arasıra delleniyorum, sistemin bir yerinden girip, münasip bir yerinden çıkıyorum. Kapitalist oluyorum, sosyalist oluyorum, ulusalcı oluyorum bi faşist olmuyorum ;) . İki pkk'lı görüyorum sosyalizmden soğuyorum, cevahire gidiyorum kapitalizmden soğuyorum, kafatasçıları görüyorum ulusalcılıktan soğuyorum. Soğumuyorum aslında hep gidip geliyorum. Zaten bi bok olduğumda yok, öyle ağızda kalıyor gidip bi maden işçilerinin kortejinin yanında bulunmuyorum. Ders çalışıcam diyorum, 10 saat pc başında oyundan kalkmıyorum. Yatağımı bile toplamıyorum. Sigarayı bırakıcam diyorum, sigaraları bitirip üstüne arkadaşlarımın sigaralarını dönüyorum. TV izlemiyorum, facebook'da takılıyorum, 24 saat boyunca "ahaha mal fenerli" , "g.y cimbombom" paylaşımlarından sıkılıp, ne kadar arkadaşım varsa hepsi için gizle seçeneğine tıklıyorum. MSN'e giriyorum, biri "slm" yazıyor, sonra "nbr" yazıyor başka bir şey yazmıyor, ne biçim muhabbet bu abi. Bendemi sorun anlamadım, bunalımlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 firatram said: hani sanki beyaz atlı prensesi bekliyorum, ah kafam. saniyede flashback yaptı abi http://www.youtube.com/watch?v=HjIuF36Bj5E&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 beyaz ati bosver, sen bence kendine at gibi birsey bul, hayatin tadini cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 huzur kazıkazanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bunalımda olmak kötü değil. içine kapanmaktan bahsediyorum.. hele sanatçı bi tipsen bu dönemde ortaya süper şeyler çıkarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 aynı şeyi bende yaşıyordum bunun çözümü en azından benim için çözüm olan yöntemi söyliyeyim. An'ın tadını çıkarmak. Kitap okumayı severmisin bilmiyorum ama bir kitap önereyim "Şimdi'nin Gücü" adında Eckhart Tolle'nin yazdığı "AKAŞA yayıncılığı" bir kitap. Eminim ki yardımı dokunacak. Zaten kısa bir kitap 120 sayfalık mı ne. bi okumayı dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Senin kafanda bir problem var.Hayır hakaret manasında demiyorum yani kafana taktığın birşey var.O kafana taktığın her neyse, kafanda durduğu sürece yaptığın hiçbir şeyden keyif alamayacaksın, iyi şeyler yapmak isteyecek ama yapamayacaksın. sanki sen yolda yürümek istiyorken ayağın asfalta yapışmış gibi olacak.Bütün şartlar yolda yürümen için uygun, ama ayağın asfalta yapışıyor.Ayağını kurtarana kadar yürüyemezsin. Kafana takılan şeyi tespit et(Bunu muhtemelen sadece sen kendin yapabilirsin.) Herneyse o şeyden kurtul/meseleyi çöz, bütün dertlerin ya geçecek ya da gözüne bu kadar batmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bunalım bodon (final tarihleri) BIO 402.01 MMFF 5634 Haz 5 2009 2 K.PARK 01 BIO 475.01 MWW 878 Haz 9 2009 3 K.PARK 08 BIO 485.01 TThTh 456 Haz 2 2009 2 K.PARK 09 CHE 412.01 ThThFF 7856 Haz 6 2009 2 KB 401 MATH232.01 TTTh 342 May 27 2009 2 NH 401,405 MATH322.01 TTThTh 7878 Haz 8 2009 1 TB 310 PHIL112.01 TTTh 565 Haz 1 2009 1 NH 101,102,105 PHIL222.01 MMW 783 May 30 2009 2 NH 301,305 PHYS58A.01 MMFF 3456 Haz 3 2009 3 KB 316 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Abi tatile çık rus kızlarla gezmeyi dene. OH WAIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ne oh wait lan 8 ay mutfaktaki ekmek parasından 50 50 calıp rusa gidiyosunuz sonra oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Öf ekmek ya. http://forum.paticik.com/read.php?20,2097525,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Oha stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ekmek said: Ben xunn'u elledim konserde çaktırmadan baya. Yumuşacık. Kim stalker lan it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 aa kendini öldürdü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bu arada topikle ilgili olarak. bunalıma girip çıkmak iyidir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ahahahah ulan o linkteki nası bir konu öyle geberdim gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 o link nedir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Gelecek nesillere yol gösteren bir fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 xunn said: Öf ekmek ya. http://forum.paticik.com/read.php?20,2097525,page=1 of anam ölüyom ahahah of sdfgfddffa firatram said: Allah'tan tel numaramı ona vermistim.Onun tabirinde SMS atıcaktı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 said: "Şimdi'nin Gücü" adında Eckhart Tolle'nin yazdığı "AKAŞA yayıncılığı" bir kitap Nerede satılırki bu kitap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 depresyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 firatram said: said: "Şimdi'nin Gücü" adında Eckhart Tolle'nin yazdığı "AKAŞA yayıncılığı" bir kitap Nerede satılırki bu kitap ? herhangi bir kitapçıya gidip sorabilirsin ama parapsikoloji kısmına giriyor bu kitap. bu tarz kitap satan her kitapçıda bulabilirsin diye düşünüyorum. Ben çeşmede ki kitapçıdan aldım(çeşme merkez çarşısında ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 prensesi bekliyorum dedin orda kaybettin :) o prensesin gelmiceğini biliosundur herhahdel 'o' nu bekliyorum olayı yalan.o apaçi bu tinerci dersen işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ooo bak ben hala "o" nu bekliyorum. ve her ilişki başında "bu kesin -o-" diyorum. bi güzel göt oluyorum sonra gene "o"nu bekliyorum. tavsiye ederim, gerizekalı gibi acı çekmek için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar