ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Program açıklanmış, eklemeler olacaktır elbette. http://www.iksv.org/caz/program.asp Şu anda beni sadece Emiliano Torrini, biraz da Yıldız İbrahimova heyecanlandırıyor diyebilirim; o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ohaaa marcus miller, stanley clarke ve victor wooten aynı sahnede! çüyş! erkan oğur'lu konser da güzel görünüyo, üstelik aya irinide. bi de torrini tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 temmuzda beni yerimde durdurmamak icin herseyi yapiyor organizatorler galiba, neyse buyuk bi aksilik olmazsa izin falan kullanip smv showunu kesinlikle kacirmam, cynic i kacirdik varsayip kabullenmistim ama ayni hafta icin bu kadari fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 SMV oha Kesinlikle :) Ama başka da ciddi şey göremedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Olsun smv yeter zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 SMV ye gelmeyen basçı ölür direk ince hastalığa tutulur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hemen wictor emminin en bilindik parcasını koyalım ortam senlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 SMV için bir bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 biletimi aldım ama slow motion kamera lazım wooten icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 marcus miller, stanley clarke ve victor wooten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 SMV ye gidiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kimler geliyor SMV ye baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 marcus miller. 3 olacak. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Beyler SMV elbet leziz ama orda yerlilerden bir grup var denk getirebilirseniz kesin izleyin. Özellikle gitarist arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. "FMY Project" adıyla çıkacak grup. Gitaristi Özgür Abbak. Bir kere izleyin diyorum sadece. Kafayı yiyeceksiniz. Yerli, yabancı gitaristleri düşünüyorum; bu adamın yeri başka... Ayrıca grup çok lezzetli Fusion yapıyor. Gitaristten başka genel olarak icra edilen müzik, performans ve diğer grup elemanları da gayet hoşunuza gidecektir bence. Fırsatım olursa kesin izleyeceğim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 FMY Project'i bende kesinlikle tavsiye ederim. Hepsi benim ankara'dan arkadaslarim, cok özel adamlar hepsi ayri ayri,hepsi ensturmanlarina cok hakim ve cok tatli bi fusion yapiyolar cidden.Youtube'da videolari vardi baya bi bakarsaniz. Edik: Videolar http://www.youtube.com/watch?v=gVtKwhQJQ_w watch?v=gVtKwhQJQ_w http://www.youtube.com/watch?v=0-YDiTZRN5s watch?v=0-YDiTZRN5s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 FMY project guzelmis saol Korax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Vay anam ya. Valla tebrikler. Cidden çok iyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bu caz festivalinde çalışmak için başvuru süreleri bitti mi? ben başvurmuştum fakat hiç geri dönüş yok. sadece gönüllüleri mi alıyorlar? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 emiliano torrini yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 FMY bizim genç cazda rakibimizdi :) Ayıp yani gitsinler doğru düzgün programa alsınlar adalmarı. Ne diye genç caza katılıyolar anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Hehe,baya biyerlere girdiler onlar busene calmak icin :) Bireysel olarakta cok iyiler, sahsen tanirim hepsini, samimi arkadaslarim yani baya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sanırım hacı oldum ben..SMV mukemmel otesiydi.Marcusun saksofondaki maharetleri,stanley amcanın kontrabassı otturmesi,victor emminin gene baska boyutlara gecmesi..tek kelimeyle ozetlemek hayvanlık olacak ama muhtesemdi.beyazın orkestrada kırmızı 5 telli bassı calan elemanı gordum muhabbet ettik konser sonrası cilgindi ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 valla mükemmeldi SMV. marcusun saksafon şovu olsun, clarke ın kontrabası olsun, wooten ın (dişleri ve) gitarı "cidden" konuşturması olsun. ne diyeyim yani. sondaki beat it de baya iyiydi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pek güzeldi, görmek lazımdı smv'yi buralara kadar gelmişken. michael jackson'ın iyi ekmeğini yediler ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 FMY project, özellikle gitaristin yorumu ilk klipdeki gerçekden müthiş. Hemen bir youtubu kurcalayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar