Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Precision - Karak-Norn Destruction Guildi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jarayaj, Qantash, Readjan, Tipsiz ne kadar önceden karşılaşmadığım üyeniz varsa son bir haftada karşılaştık. Bir de lowbie witch elf vardı Lilybeth miydi yanlış yazmış olabilirim.

Toraman zaten her yerde. Herhalde bu hafta beni 4-5 farklı spec ile görmüştür lol.
Mesaj tarihi:
Sanırım magusunu silmene gerek yok sardi.Benim de shaman ve dok.Shamanıma kıyamazdım zaten:Dhttp://forums.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=websitenewsEN&view=by_date_ascending&message.id=850#M850
Mesaj tarihi:
Karak Norn'a yeni transfer olan veya hali hazırda Norn'da oynayan tüm Türk arkadaşları Precision'a bekleriz.. Oyun içi irtibat için Readjan, Jarayaj ve Qantash'la iletişim kurabilirsiniz..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Karak-Norn server ı Destruction tarafında aktif olarak oyuna devam etmekteyiz. Yeni oyunculara daima kapısı açık olan Precision guildine katılmak isterseniz oyun içinden Lider: Jarayaj veya Officerlar: Readjan, Kyfen ile görüşebilirsiniz.

Sevgiler
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bilmiyorum katılırlarmı ama invadoria guildinin online sayısı çok azalmış duyduğum kadarıyla ... bi konuşun belki birleşirsiniz ... Bu arada benden bi isteğiniz olursa ... Rheyna (rr74 sorc ) ve Raino (rr45) dok benim charlarım ... başarılar dilerim ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar, 23 kasım'da açılacak transferle Eltharion'dan Karak-Norn' a gelecek tüm Türk oyuncuları Precision guildimize bekliyoruz. Yeni bir alliance'la birlikte daha aktif bir şekilde devam etmek hedefindeyiz.

Başvuru için Precision'dan herhangi biriyle irtibata geçebilirsiniz.

İyi oyunlar
Mesaj tarihi:
Asgard said:

tipsizi koruyacak tankta yok tabi çıldırıyodur ventte:)

1-2 kere kesstim tipsizi yakaldum tek basına ama bi daha kine soz kesilicem ona royal dusurucem kendisine.. :p
Mesaj tarihi:
Satoshie said:

Tipsiz Ayferr nerelerdesun?

Satoshie said:

1-2 kere kesstim tipsizi yakaldum tek basına ama bi daha kine soz kesilicem ona royal dusurucem kendisine.. :p

Ani bir lazlaşma gözlemliyorum, hayırdır inşallah.
  • Yeni Oluştur...