arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Jarayaj, Qantash, Readjan, Tipsiz ne kadar önceden karşılaşmadığım üyeniz varsa son bir haftada karşılaştık. Bir de lowbie witch elf vardı Lilybeth miydi yanlış yazmış olabilirim. Toraman zaten her yerde. Herhalde bu hafta beni 4-5 farklı spec ile görmüştür lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hehe guild baya kalabalıklaştı yani dün gece 15-16 civarlarında online vardı güzel oldu ortam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Maaşallah (tu) bence şimdiden başlayın guild warbandlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 12 kişilik warbandımızı yapıyoruz ama digerleri düşük level:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bende geliyorum bende! Yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 herkese kapımız açık bekleriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 valla bende geliyorum bol türk varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ne kötü. magusumla beraber oynadıgımız insanların şimdi ellerimde ölecek olması...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 göreceğiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 beni tanımanız cok kolay zaten. isim zate sardius ama ondan önce uzaktan parlayan kel bi kafa görürseniz gösterişli bir armor içinde işe o benim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 hahah tam götterdämmerung olacak, güzeeeel. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Sanırım magusunu silmene gerek yok sardi.Benim de shaman ve dok.Shamanıma kıyamazdım zaten:Dhttp://forums.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=websitenewsEN&view=by_date_ascending&message.id=850#M850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Karak Norn'a yeni transfer olan veya hali hazırda Norn'da oynayan tüm Türk arkadaşları Precision'a bekleriz.. Oyun içi irtibat için Readjan, Jarayaj ve Qantash'la iletişim kurabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Karak-Norn server ı Destruction tarafında aktif olarak oyuna devam etmekteyiz. Yeni oyunculara daima kapısı açık olan Precision guildine katılmak isterseniz oyun içinden Lider: Jarayaj veya Officerlar: Readjan, Kyfen ile görüşebilirsiniz. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 t4e beklerizz :D (yeni playerlarınız varsa diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Arkadaşlar bilmiyorum katılırlarmı ama invadoria guildinin online sayısı çok azalmış duyduğum kadarıyla ... bi konuşun belki birleşirsiniz ... Bu arada benden bi isteğiniz olursa ... Rheyna (rr74 sorc ) ve Raino (rr45) dok benim charlarım ... başarılar dilerim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Selamlar, 23 kasım'da açılacak transferle Eltharion'dan Karak-Norn' a gelecek tüm Türk oyuncuları Precision guildimize bekliyoruz. Yeni bir alliance'la birlikte daha aktif bir şekilde devam etmek hedefindeyiz. Başvuru için Precision'dan herhangi biriyle irtibata geçebilirsiniz. İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Tipsiz Ayferr nerelerdesun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ayfer buralarda yok galiba da, hiç iyi şeyler söylemiyor witch hunterlar hakkında ön bilgi olarak vereyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tipsizi koruyacak tankta yok tabi çıldırıyodur ventte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 haha fuzule altdorfda senle kapıştıgımız gece tipsiz de payını aldı bizden:P sövmüş mü cok bi sor bakim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Asgard said: tipsizi koruyacak tankta yok tabi çıldırıyodur ventte:) 1-2 kere kesstim tipsizi yakaldum tek basına ama bi daha kine soz kesilicem ona royal dusurucem kendisine.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tipsiz ba$lıgı ac, orda yap bo$ muhabbetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Precision'da degil mi bu tipsiz,bu başlık altında yazarım tabikide.Hoşuna gitmediyse bakmazsın ya da git şikayet et. kthnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Satoshie said: Tipsiz Ayferr nerelerdesun? Satoshie said: 1-2 kere kesstim tipsizi yakaldum tek basına ama bi daha kine soz kesilicem ona royal dusurucem kendisine.. :p Ani bir lazlaşma gözlemliyorum, hayırdır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar