di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Selamlar, Anketi cevaplayip bir kac soruyu yanitlayabilirseniz cok sevinicem. Ankete ek olarak sormak istedigim bazi sorular var; 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? (Birden fazla hatta sahip olanlar ayri ayri belirtilirse daha guzel olur) 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? En ozet haliyle amaci aciklamak gerekirse; gelire ihtiyaci olan bazi tanidiklarim icin -ki biri annem, ben yeterince yardimci olamiyorum maddi acidan- bir gelir kapisi acabilmek. Katilanlara simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 di said: Selamlar, Anketi cevaplayip bir kac soruyu yanitlayabilirseniz cok sevinicem. Ankete ek olarak sormak istedigim bazi sorular var; 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? (Birden fazla hatta sahip olanlar ayri ayri belirtilirse daha guzel olur) 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? En ozet haliyle amaci aciklamak gerekirse; gelire ihtiyaci olan bazi tanidiklarim icin -ki biri annem, ben yeterince yardimci olamiyorum maddi acidan- bir gelir kapisi acabilmek. Katilanlara simdiden tesekkurler. Başta internetten kontür almıyorum , aşağı bakkala inip alabiliyorum . 1-tek hat kullanıyorum . 2-maksimum 300 kontür yiyorum ayda . 3- kontür sitesinde düşük fiyatlar görsem beni korkutur. 4-zor kullanmam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1- 3 hat kullanıyorum 2- hmm turkcell e ayda 2 kere 100, aveaya ve vodafone a annem yükletiyo 3- banka sitesi harici almam heralde 4- 3ün aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 banka sitesinden ki banka sitesi dısında almıyorum kontor 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? 1 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? (Birden fazla hatta sahip olanlar ayri ayri belirtilirse daha guzel olur) 250-500 arası (bazen bi basında bi sonunda yukluyorum) 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? korkutur almam 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? alısmıs kudurmustan beterdir bakıp begenirsem neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - aslında faturalı hat kullanıyorum. ama avea ve vodafone var çift hat 2 - kontör almıorum. eğer alsaydım sanırım 500lük falan alırdım. normalde aveya 65tllik vodafone 45tllik ödüyorum 3 düşük fiyat görsem korkutur, kandırılıcammı diye düşünürüm. 4 - en azından bi kez olsun ufak kontörle deneyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - 1 2 - 250 civarı, kız arkım yoksa 3 ayda bir 250 hehe 3 - 3-5 lira korkutmazda yarı fiyat falan korkutur haliyle 4 - kullanırım muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? 2 hat ,avea ve turkcell 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? (Birden fazla hatta sahip olanlar ayri ayri belirtilirse daha guzel olur) avea 150 turkcell 150 / ay 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? korkutur. 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? önce başka insanların denemesini beklerim ve yorumları okurum ondan sonra belkim alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Kontor un kredi karti yerine kullanildigi bi ulkede bu proje cok sica gorunmedi gozume acikcasi.. bir dost.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Cok mukemmel bir fikir degil zaten ve en azindan 4-5 ay once yapilmasi gerekliydi cunku dolandiricilarin ve benzer tipte sitelerin coklugu sansi oldukca azaltiyor. Yine de kisa sureli is olarak dusunuldugunde getirisi -ozellikle dusuk gelir duzeyinin daha dusuk oldugu sehirlerde- oldukca tatmin edici boyutta. Aslini soylemek gerekirse bu isi yapan kisilerin gunluk karlari bir kac bin liradan asagi dusmuyor ve son goz attiklarimdan birinin 5 aylik cirosunun 300bin+ lira oldugunu kendi gozlerimle gordum bugun (duzgun bir sifre koysaydi da gormeseydim keske ama gordum =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? 1 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? 0-50 arası 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? fark %10 bile olsa en az 2-3 gün araştırırım güvenilirliğini. 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? kullanırım muhtemelen genelde evde otururken kontör kalmadığının farkına vardığım için. ama her şekilde temkinli yaklaşırım, hiç olmadı 1-2 ay sonunda kullananların yorumlarına bakarım, tatmin olursam denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 di said: Cok mukemmel bir fikir degil zaten ve en azindan 4-5 ay once yapilmasi gerekliydi cunku dolandiricilarin ve benzer tipte sitelerin coklugu sansi oldukca azaltiyor. Yine de kisa sureli is olarak dusunuldugunde getirisi -ozellikle dusuk gelir duzeyinin daha dusuk oldugu sehirlerde- oldukca tatmin edici boyutta. Aslini soylemek gerekirse bu isi yapan kisilerin gunluk karlari bir kac bin liradan asagi dusmuyor ve son goz attiklarimdan birinin 5 aylik cirosunun 300bin+ lira oldugunu kendi gozlerimle gordum bugun (duzgun bir sifre koysaydi da gormeseydim keske ama gordum =P ) hmm, fena degil aylik 60 bin. kar marji nedir ki acaba bu iste %10? kotu degil, dusundugumden iyi ama iyide degil.. operasyonal giderler, kredi karti komisyonu vs vs, ugrasilacak bi proje gibi degil yine. tek kisi goturebiliyosan iyi tabii (2checkout tarzi seylerle, ama o zamanda guvenilirligi oldurur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 2 hattım var 2 side turkcell.biri faturalı biri kontorlu sadece turkcellin sitesinden kontor alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 2(avea-turkcell) avea'ya 2 ayda 1 150 kontor(bitmiy bedavalar sayesinde),turkcell'e 8 aydır almıyorum korkutur ama sen açıyorsan siteyi alırım yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - 1 hat kullanıyorum - turkcell. 2 - faturalı hat kullanıyorum. faturalıya geçmeden önce bedavasıyla falan 250 kontör anca yetiyordu. 3 - korkutur, kıllanırım. 4 - kullanmam, bakkalı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 nedanko said: di said: Cok mukemmel bir fikir degil zaten ve en azindan 4-5 ay once yapilmasi gerekliydi cunku dolandiricilarin ve benzer tipte sitelerin coklugu sansi oldukca azaltiyor. Yine de kisa sureli is olarak dusunuldugunde getirisi -ozellikle dusuk gelir duzeyinin daha dusuk oldugu sehirlerde- oldukca tatmin edici boyutta. Aslini soylemek gerekirse bu isi yapan kisilerin gunluk karlari bir kac bin liradan asagi dusmuyor ve son goz attiklarimdan birinin 5 aylik cirosunun 300bin+ lira oldugunu kendi gozlerimle gordum bugun (duzgun bir sifre koysaydi da gormeseydim keske ama gordum =P ) hmm, fena degil aylik 60 bin. kar marji nedir ki acaba bu iste %10? kotu degil, dusundugumden iyi ama iyide degil.. operasyonal giderler, kredi karti komisyonu vs vs, ugrasilacak bi proje gibi degil yine. tek kisi goturebiliyosan iyi tabii (2checkout tarzi seylerle, ama o zamanda guvenilirligi oldurur) %2 ile %11 arasi gordugum kadariyla. Bir makitar sermaye mevcutsa parayi 30 gun bankada bekletip komisyon odemeyince fena is degil aslinda. Benim basinda duracagim tipte bir is olamaz kesinlikle fakat is konusunda sorun yasayanlar icin neden olmasin ? Bir de kontor satisinin vergiden muaf oldugunu ogrendim. Sabahtan beri ona buna kdv ekleyip sasiriyordum "yuh lan nasil kazaniyor bunlar" diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1- 1tane 2- 2 ayda 100 kntr bitiyo zar zor 3- hayır 4- hayır başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1- 1 adet 2- 150 kontor 2 ay gidiyor 3- hayır ama sitesine bağlı 4- kimin söylediğine bağlı (balonlu biri ise zor tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? 2 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? (Birden fazla hatta sahip olanlar ayri ayri belirtilirse daha guzel olur) 1.hat 50 2.hat 400-600 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? etkilemez 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? güvenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben kontör almak için teknofone'u kullanıyorum genelde. çok kullanışlı ve uzun süre oldu kullanalı güvenli. 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? 2 hat kullanıyorum biri turkcell diğeri avea 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? turkcell'e 3 ayda 1 100 kontor alıyorum, avea'ya ayda 1 150 kontör alıyorum genelde 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? açıkçası hiç farketmez önemli olan ne kadar kullanışlı ve hızlı olduğu yoksa 21 lira 22 lira 23 lira olur farklar zaten en fazla, pek farketmez 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? kullanışlılığı önemli dediğim gibi, neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? bir tane kullanıyorum 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? (Birden fazla hatta sahip olanlar ayri ayri belirtilirse daha guzel olur) 200 bilemedin 300 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? korkutur almam 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? güvenirliliğinden emin oldğm müddetçe alışveriş yapabilirim,yinede çok zorunda kalmadıkça internetten alışverişe sıcak bakmıyorum,cazip birşey varsa kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1- 2 2- 150 + 150 3- Evet korkutur. Alım yapmaya teşvik etmez, zuhua fake bu fake dedirtir. 4- Cık, altında kim bilir neler var diye düşünürüm. Seni tanıdığımdan değil ama genel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? Bir Tane - Turkcell 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? (Birden fazla hatta sahip olanlar ayri ayri belirtilirse daha guzel olur) 250 civarı 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? Flash animasyonu yaparsan yanıp sönerse veya yazının yanında "*" olursa korkutur,ödeme seçenekleri arasında bir opsiyon olarak görürsem alabilirim. 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? Siteye güvenmem/referans lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 seçenekler arasında "hiçbir koşulda/siteden almam" niye yok? herkes almak zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1 - Kac hat kullaniyorsunuz ? 1 ( avea) 2 - Bir ayda ne kadar kontor aliyorsunuz ? (Birden fazla hatta sahip olanlar ayri ayri belirtilirse daha guzel olur) 150 kontör alıyorum kampanyaları olduğu için 3 - Kontor sitesinde normalden dusuk fiyatlar gordugunuzde bu sizi korkutur mu yoksa alim yapmak icin motive mi eder ? Alma gereği duymam.. 4 - Gelip burada "soyle bir site actik, guvenlidir, alisveris yapabilirsiniz" dedigim takdirde sizin icin etkisi/anlami ne olur ? Kullanir misiniz ? Tanıdğım güvendiğim adamlar kefil olmadığı sürece kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Rewendor said: seçenekler arasında "hiçbir koşulda/siteden almam" niye yok? herkes almak zorunda mı? Internetten alisveris yapmiyorsan verecegin cevaplarin bana bir hayri yok zaten. O sebeple olup olmamasi bir onem tasimiyor. Aklima gelseydi sirf merakimdan koyardim ama dedigim gibi bir onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar