Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 DOTA daki Kunkkayı hepimiz biliyoruz, bilmeyenler için kendisi son versiyonlardan birinde eklenen bir hero. Peki özellikleri neler? Bıyığı, kılıcı, yerden su fışkırtıp insanları havaya atması ve..ve...ve...GEMİLERİ KARADAN YÜRÜTMESİ! Tanıdık geldi mi? İşte Kunkka... Ve işte Fatih... Benzerliği görebildiniz mi? tamamen eğlence amaçlı bir saptamadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yerden su fışkırtıp insanları havaya atması mı? fatih sultan mehmet evliyamıydı? yerden su felan çıkardığını hatırlamıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahahahah +rep nerden aklına geldi bu arkadşaım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ulan paticenek harbiden boş insanlarız bunu anladım :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abi dün değil evvelsi gece rüyamda gördüm..çok ciddiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 :( yazık ya rüyaya kunnka giriyo :( Gemiyi atabildin mi bari düzgün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahaha:D ben dota oynamam ya, sevmem hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 (tu) ahha iyimiş walla.. gemileri karada yürütmesi (: splash damage vurması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 al aga o zaman http://dota-allstars.com/images/heads/Lycanthrope.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sana o zaman bu şarkıyı armağan ediyorum... http://www.youtube.com/watch?v=De9SOvEJwtY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bence bayhan dan iyi Sylar olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bayhan'dan olsa olsa undying olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 eet tipi de benzetilebilir.. undying (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Dengesizmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Omniknight da nurcuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Aket-Atum said: abi dün değil evvelsi gece rüyamda gördüm..çok ciddiyim :D ahaha ne adamsın ya iyi saptama olmuş benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Birşey diyeyimmi.Bu konuyu kolpa forumlarda aç.Hepside inanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Heh heh bu kadar saçmalığa rağmen başarılı bir topic olmuş, teraziye tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 undyingi yaşar büyükanıta benzetiyorlardı =) yaşar büyükanıtı çok sevsem de undyingden hala nefret ediyorum orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hizbullaha katilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hic biriniz komik degilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hangi dota hero'susun testini çözdü ve zart zurt çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar