Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heyyo benimde artık kablo modemim var :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar artık bende cable sahibiyim baya güzel bişimiş tavsiye ederim[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış
Mesaj tarihi:
internetin durup dururken kesildiğinde ve kabloneti aradığında sık aralıklarla "düt dıt bip bup döt" seslerini dinlediğin zaman görürüm ben seni :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
Şuanda ettiğim küfürleri yakında sen de etmeye başlarsın. İlk başlarda dialuptan kurtulmanın verdiği sevinçle her şey iyi gidiyor gibi görünecektir ama zamanla kablonetin gerçek yüzünü sen de göreceksin emin ol. :)[signature][hline]They feed on the living to stay undead.
  • Admin
Mesaj tarihi:
bone hertelden çalmış :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Bende alcam bende bende ....

21 haziran günü Efsane çok daha güçlü geri dönüyor.

7/24 saat uo :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
heh 2 sene öncebende feci gaza gelmiştim oley falan diye. şimdi baksan dialup ta yaptığımdan farklı bişi yapmıyorum:)[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
  • Yeni Oluştur...