Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 süper olmuş ellerine sağlık. ben kaşar yerine çeçil denilen bi peynir var ahada bu ondan kullanıyorum hem daha ucuz, ve acayip süper eriyo. bol peynir sevenler için süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hellim varken diğerlerine gerek yok gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 anne pizzası lan bu http://forum.paticik.com/thumbnails/075/15d/1ef/39e/35e/6d0/042/ba6/ea6/9b0/f0_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 zeytinyağı ekmeği çok lezzetli yapıyor hatta fırına vermeden malzemnin üstüne tereyağı da dağtılabilinir kaşar fazla yağlı değilse sonra açılmış hamuru buzdolabında dinlendirmek çok işe yarıyor sos soğuksa malzemelerle birlikte de bekletilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ginaly said: herkes senin gibi zengin mi lan. biz pizayı lorla yapardık. lorla yapilsa daha cok pizzaya benzerdi. mozzarella'ya en yakin peynirlerden biri lor. Masquerade said: utopia said: o kadar malzemeyi alacak kadar zengin ama kaşara 2 lira daha veremiyor mu?sucuk salam çok ucuzdu. at eşek olabilir. (:P) aslinda at esek olsa daha pahali olmasi lazim. italyada millet at, esek eti yicem diye inek etinden 2 kat daha fazla para veriyor ete. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Az önce yaptım baya oldu. Sadece salçaya ezdiğim sarımsağı kattım o kadar. Masquerade sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 mesela iki tür rendelenmis peynir kullanildiginda daha güzel oluyo pizzanin tadi. ben alta normal kasar rendeliyorum, üste de dilim dilim kestigim mozarellalari koyuyorum. üstüne de azcik kekik serpistirdin mi, tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 käse. ä harfini yapmayı çok seviyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 käşşşäääär Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Yalnız peyniri üzerine koymak eritmek tam ev pizza yapıcısı işi. Pizzada altta olucak peynir. Hatta aslında sosun üzerinden kayması lazım yerken, ben demiyorum bunu uzmanlar söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bugün yaptım, 4kişi yedik, yiyen herkes çok beğendi Hamuru ilk mesajdaki gibi yaptım sonra üzerine salça-sos Salça sos hazırlanışı Salça sos hazırlanışı Domtes soğan rendeledik, yağda çevirdik accuk salça ekledik, makarna sosu hazırlar gibim karabiber kekik sarımsak koyduk, iice pişirdik, böyle makarna ile karıştırsan yenecek kıvama geldi sonra soğuyunca pizza hamurunun üzerine ekledik sosun üzerine kaşar peyniri rendesi, onun üzerine sırayla salam - sucuk - sosis - mısır - beyaz peynir - biber - zeytin koyduk koyduk en son piştikten sonra tekrar kaşar peyniri rendesi koyduk 3 4 dk daha pişirdik mis oldu mis telefonda sorun var fotoları yarına atarım inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 anne pizzası olmaması için hamur çook önemli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Hamuru 3 saat dolapta beklettik, kuru maya kullandık ondan uzun süre beklettik benim tel ile çekilen fotoları ekliyorum, çok kaliteli değil digital foto mak aplamda :( arkadaşlardan alabilirsem onları da eklerim http://img199.imageshack.us/i/pizza1.jpg/ http://img199.imageshack.us/i/pizza2m.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Vaaay bensiz ev yapımı pizza ziyafeti hııı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 offffffff dehşetengiz olmuş. deli cnm çekti. düştü düşücek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bugün denesem mi acaba ben bu pizzayı ? Elimde patlayacak diye korkuyorum bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 korkulcak bisi yok ya. tek fail olabileceginiz sey hamurdur zaten. onda da bilmeniz gereken püf noktalari var, onlari yaparsaniz biseycik olmaz. mesela hamur cok sert olunca su ekleyin az az, yumsayana kadar. bizimkiler kulak memisi kivami diyolar da, anlayin siz iste. ne cok yumsak olsun ne cok sert. cok yumsak olursa da azcik un katarak, kivamini ayarlayabilirsiniz. o kadar iste, gayet basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bazılarının kulağı süper yumuşacık ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar