Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hamuru; 1 su bardağı ılık suda, 1 tatlı kaşığı şeker eritilir, 1 yemek kaşığı toz maya eklenerek karıştırılır. 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı eklenip, yoğurulur ve dinlendirilir. malzemeler; rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça. isteğe bağlı ekler çıkarırsınız. Dinlendirdiğimiz hamuru, önceden yağladığımız tepsiye yaydırıyoruz. Sulandırılmış salçayı, hamurun üzerinde gezdiriyoruz. Kullanacağımız kaşarın 1/3 ü kadarına salçanın üzerine serpiştiriyoruz. Üzerine kullanacağımız malzemeleri koyarak kapatıyoruz. Kalan kaşarı da en üste ilave ediyoruz. Fırına atıp pişmesini bekliyoruz (200 derece iyidir). Afiyet olsun. Geçen yaz arkadaşımla beraber yapmıştık. fotolar çıktı karşıma fotograf makinasını temizlerken lol. paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 lan canım çekti be. + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 enee hamuru yumuşak anne pizası^^ +rep, emeğine yüreğine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 öneri: kaşar üzerini kaplayacak kadar çok olsun, daha da lezzetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 herkes senin gibi zengin mi lan. biz pizayı lorla yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ORTASI PİŞMEMİŞ Mİ ACABA +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 o kadar malzemeyi alacak kadar zengin ama kaşara 2 lira daha veremiyor mu? hem bırak bu ibrahim tatlıses ayaklarını, dünyanın refah düzeyi en yüksek şehrinde yaşayan ben miyim sen misin........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 NEDEN BENİM ÇOCUĞUMUN FÜLÜDÜ YOK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 utopia said: o kadar malzemeyi alacak kadar zengin ama kaşara 2 lira daha veremiyor mu?sucuk salam çok ucuzdu. at eşek olabilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ayrıca ilk fotoda sol üstteki yemekhane sürahisine rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 o sürahi kırıldığında bildiğin ailecek üzülmüştük biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Hamuru dinlendirmek dene şey ne kadar süreye tekabül etmekte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ginaly said: herkes senin gibi zengin mi lan. biz pizayı lorla yapardık. diego armando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Apis said: Hamuru dinlendirmek dene şey ne kadar süreye tekabül etmekte?2-3 saat kafidir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sparkcaster said: ginaly said: herkes senin gibi zengin mi lan. biz pizayı lorla yapardık. diego armando ay hiç de fakir rp'si yapamıyorum ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 +++++++rep ya çok saol :) kokusu geldi burnuma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sivi yag yerine ay cicegi degil de zeytinyagi tercih edilmeli kesinlikle. ben öyle yapiyorum. italyanlarin da sirri o zaten. süpper oluyo, tadindan yenmiyo. ha bi de direkt salcayi bodozlama bosaltmak yerine; alin bi tava koyun icine salcanizi. kendiniz yapin sosunuzu, icine kekik ve özellikle sarimsak atarak. 1 cay kasigi seker + tuz dahil. yalniz her hamuru 2-3 saat dinlendirmiyorsun. tarifine göre degisiyor. yas mayayla yapiyorum, yarim saat yetiyo. hay luici typonu mancare yapiyim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Uff pis acıktım şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 oha cok guzel olmus ya offf yapmam lazim ama benimki bunun yandan yemisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 iyy tam anne pizzasi, salca biber filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sümük falan da atarsanız dominos pizzası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 GIEF MORE KASAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 pastırma supreme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hım ben de birkaç nokta söyleyeyim, sulandırılmış salça yerine bir tavada 2-3 rendelenmiş soğan, 1 rendelenmiş sarımsak, rendelenmiş domates/salça, zeytinyağı karıştırarak pişirip, içine kekik(tercihen başka baharatlar) ekleyip soğumaya bırakıyoruz, soğuduktan sonra sos olarak kullanıyoruz. Bir de kaşarı en başta diğer malzemelerle koyarsak kötü oluyor, kaşar hariç diğer malzemeleri koyduktan sonra pizzayı 250 derecede önceden ısınmış fırına atıp 10 dk bekledikten sonra çıkartıp, üstüne kaşarı ilave ediyoruz. 1,5-2 dk daha ısıtıp çıkarıyoruz. Güzel güzel sünüyor kaşarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar