Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 valla ben pcde oynuyorum gayet sorunsuz kasma falan yok hiç :S ama evet kamera arada sapıtıor istediğin yere ceviremiorsun onuda "sen oraya bakma esas olay burda" diye oyun otomatik kilitlio kamerayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yukseklik korkusu olanlar icin bazi yerlerde yukseklik amplifikasyonu falan var :P cok guzel oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bone said: O değil de, bu Deadpool'u nasıl öldürcez ya? Paso lazer atıyor, kaçamıyorum, adam düşüyor ölüyor. Çok kolay dövdüm bunu. Yanına gittim, yakaladım, M1 ile yumruk manyağı yaptım, bıraktım, yanına yürüdüm, tekrar yakaladım.. Böyle böyle yumruklaya yumruklaya dövdüm şımarttım hiçbişi yapamadı garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dövmek kolay da, hem lazeri dodge edeceksin, hem de patlayan yerlerin üstünden atlıyacaksın. o biraz uğraştırıyor. 10 kere mükemmel yapsan 1 tanesinde bocallıyorsun, baştan başlıyor. gamepadle oynasak daha kolay sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 valla mouse klavye takır takır bitirdim oyunu sen beceremiyosun bone sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bone her oyunun başlığında kontrollere laf ediyor valla onu görüyorum. hep kontroller sorunlu oluyor :P 10 oyun + 10 oyunu oynayan bone kümesinde tek bir kesişim var ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bir film oyununa göre baya güzel ve uzun olmuş. Çok süper değil ama saf aksiyon, gayet de başarılı. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bone said: dövmek kolay da, hem lazeri dodge edeceksin, hem de patlayan yerlerin üstünden atlıyacaksın. o biraz uğraştırıyor. 10 kere mükemmel yapsan 1 tanesinde bocallıyorsun, baştan başlıyor. gamepadle oynasak daha kolay sanki. Ya ne 10 keresi.2 kere dövdüm adamı şimdiye kadar.Hiçbirinde 10 kere atamadı lazeri. 2-3 atıyor yanında bitiyorum. Anca 2 kere atıyor zaten.En kolayı son boss diyicem küfür yiyicem ama ben öyle hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kolaydı evet, uzaga teleport olunca 2 kere zıplayıp sonra kafasına zıplıyosun zaten. 2. denemede kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 CrayTotem said: Bone said: dövmek kolay da, hem lazeri dodge edeceksin, hem de patlayan yerlerin üstünden atlıyacaksın. o biraz uğraştırıyor. 10 kere mükemmel yapsan 1 tanesinde bocallıyorsun, baştan başlıyor. gamepadle oynasak daha kolay sanki. Ya ne 10 keresi.2 kere dövdüm adamı şimdiye kadar.Hiçbirinde 10 kere atamadı lazeri. 2-3 atıyor yanında bitiyorum. Anca 2 kere atıyor zaten.En kolayı son boss diyicem küfür yiyicem ama ben öyle hissettim. Bence de öyleydi. Gambit'de çok daha fazla zorlandım ben, 4 wendigo'da 2 kere öldüm, son boss kolaydı resmen ilk denemede bitti. Ama oyun boyunca experienced mutagen'i kastırıp da sonda vitality/unstoppable'a değiştirmiş olmam da yardımcı olmuş olabilir. Adam lazerle vuruyor ama resmen ufak bi parça health gidiyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 4 wendigoda hiç ölmedim. çok kolaydı orası. 4ünü de öldürebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bitirdim demin. aşırı kolay olmuş oyun. bütün oyun boyunca 3 kere öldüm biri zaten son boss'taki lazerde, beklemiyodum çat diye aşağı düştüm :D biri de ilk levithian mıdır nedir onla karşılaştığımda... gıcık oluyorum baştan hard mode'u açık olmayan oyunlara. bırakın baştan oynayalım yahu ala ala ya, normalde bitirdim şimdi bi de sanki hard oynucam baştan... sildim bile oyunu :D sana ne arkadaşım ya ben baştan hard oynamak istiyorum belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kolay oyundu ama güzel oyundu 2 günde bitti stres attım kafa kol kopararak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 pc sahipleri bu oyunu gamepad ile oynamayı başarabildiler mi? klavye ters geliyor biraz gamepad'a göre bu tür oyunlarda. z ye koymuşlar bide guard tuşunu, parmaklarım kasıldı oynarkene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hiç guard almadm o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gamepad için ini dosyasında bişeyleri editliyorsun. wolverine gamepad problem diye aratırsan çıkar google'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 senko said: pc sahipleri bu oyunu gamepad ile oynamayı başarabildiler mi? klavye ters geliyor biraz gamepad'a göre bu tür oyunlarda. z ye koymuşlar bide guard tuşunu, parmaklarım kasıldı oynarkene. valla ben grable blocku mouse'un yanındaki ileri geri (browser için olanlar) tuşlarına koydum epey rahat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 M1 > attack M2 > block Q > grab E > heavy attack R > lunge 2 > dash yaptım ben, hiç de zorlanmadım açıkçası. Zaten cift wasd dodge+move ediyor, dash'i lunge haricinde hic kullanmadım gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bitirdim şu an sonlara doğru artık bitsin diyodum çok baydı ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu oyundan once bu tarz the force unleashed oynamistim, ustune hic sarmadi bu. hatta gittim crimsonland yukledim oyunu yarida birakip ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 chapter 5'e geldim, az baydım acıkcası.. cok tekrar ediyor kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bitirdim demin.. sonu doğru mu hakikaten ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar