Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kyoko çocukluk aşkı Shotaro'nun çağrısı üzerine onunla beraber Tokyo'ya taşınmış, Shotaro şarkıcılığa başlayarak şan ve şöhretin kapısını aralamışken, bütün günlük işlerinde ona yardımcı olmaktadır. Kendi isteklerini hiçe sayarak okulu bırakmış, Shotaro'nun bitmez kaprislerini çekerek onun ihtiyaçlarını karşılamak için birden fazla işte çalışmaktadır. Ancak bir gün Shotaro'nun aslında onu sevmediğini, sadece bir hizmetçi olarak kullanabilmek için yıllardır kandırdığını öğrenince Kyoko'nun Shotaro üzerine kurduğu bütün hayatı yıkılır. Artık yeni bir hayat kuracaktır, ondan intikam almak için atıldığı gösteri dünyasında geçen yeni bir hayat. insanı yormayan hafif bir romantik komedi ararken skip beat'e rastladım. bütün beklentimi karşılayıp üstüne son bölümlere doğru daha da ötesine gitti. özellikle başroldeki kyoko'nun kendini içine düşürdüğü ya da düşmüş bulduğu zor durumlar ve bunlardan kendi de farkında olmadığı becerisi ve gayretiyle çıkması, oyunculukta karakterlerle kendini özdeşleştirme çabalarını seyretmek çok keyifli. :) romantik komedi dediğime aldanmayın, başroldeki herkesin aşkla, özellikle de sevme ve aşık olabilmeyle ilgili sorunları var. bir yerden sonra bu sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalıyorlar ve serinin daha ciddi bir tona bürünmesine önayak oluyor bazı bölümlerde. ama bunu sıkıntı verecek kadar ilerletmiyor, komedi ile rahatlatıyor her defasında. sürükleyiciliğini sekteye uğratmıyor ki özellikle bu açıdan takdir ettim. eğlenceli bir yapım arayanlara tavsiyemdir, iyi seyirler. :)anidb için yazdığım şu daha detaylı incelemeyi de ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 aradım topiği bulamadım aslında çok konuşlacak bi derinliğide yok gibi totalde 25bölüm http://www.youtube.com/watch?v=XKEqepkHMuk mangası devam ediyor ama sanırım dramı güzel aslında baya emotionlar tepkiler tam yerinde olmuş hatta baya güzel yansıtmışlar. /bonec off güzelmiş izlemeyen varsa izlesin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ünlemle aramamışsın, cık cık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Manga cok guzeldi ama son 2-3 aydir asiri sacma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 mangası devam ediyor diye animesini izlememiştim bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 anime 25te bitti manga sanırım 68den devam ediyor animenin kaldığı yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 yaa ben bunu çok beğenmiştim....çok iyiydi, animesi çok kritik bir yerde bitti,mangada okumayı çok sevemediğim için devam edemiyorum, animesi devam edecek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ya ben animenin ilk bölümünden ısınamadım naapsam bu tarz romance ve ıvır zıvır animelerini çok seviyortum aslında ama ileride ii olacak mı diosunuz böle pop star modları hoşuma gitmedi gerçekçi bulmadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ya ben çok beğedim öneririm, hatta kaichowa maid sama dan sonra en beğendiğim ikinci anime,tarz olk aynılar. Hana yori dangoyu da beğenmiştim ben gerçi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Yolda giderken her daim okuyordum bu mangayı. Bu aralar bıraktım. Biriksin tekrar yakalarım nasıl olsa. Animesini izlemedim daha. Mangası bile yetiyor. Aslında iyi oldu hatırlattığın. Bir bakayım animesine de... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 konular birleştirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 siteyi kırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 mangası pek okunmuyor bunun ya çok fazla emotion spam var hey allam bari s2 gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Genemi josei >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Manga guzel gidiyordu ama 170'de Violent Mission arci bitti biteli giderek kotulesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Anime yarıda kalmayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Daha iyi oyle olmasi. Manga direk kotulesiyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar