Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Skip Beat!

Sam

Öne çıkan mesajlar

Kyoko çocukluk aşkı Shotaro'nun çağrısı üzerine onunla beraber Tokyo'ya taşınmış, Shotaro şarkıcılığa başlayarak şan ve şöhretin kapısını aralamışken, bütün günlük işlerinde ona yardımcı olmaktadır. Kendi isteklerini hiçe sayarak okulu bırakmış, Shotaro'nun bitmez kaprislerini çekerek onun ihtiyaçlarını karşılamak için birden fazla işte çalışmaktadır.

Ancak bir gün Shotaro'nun aslında onu sevmediğini, sadece bir hizmetçi olarak kullanabilmek için yıllardır kandırdığını öğrenince Kyoko'nun Shotaro üzerine kurduğu bütün hayatı yıkılır. Artık yeni bir hayat kuracaktır, ondan intikam almak için atıldığı gösteri dünyasında geçen yeni bir hayat.

insanı yormayan hafif bir romantik komedi ararken skip beat'e rastladım. bütün beklentimi karşılayıp üstüne son bölümlere doğru daha da ötesine gitti. özellikle başroldeki kyoko'nun kendini içine düşürdüğü ya da düşmüş bulduğu zor durumlar ve bunlardan kendi de farkında olmadığı becerisi ve gayretiyle çıkması, oyunculukta karakterlerle kendini özdeşleştirme çabalarını seyretmek çok keyifli. :)

romantik komedi dediğime aldanmayın, başroldeki herkesin aşkla, özellikle de sevme ve aşık olabilmeyle ilgili sorunları var. bir yerden sonra bu sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalıyorlar ve serinin daha ciddi bir tona bürünmesine önayak oluyor bazı bölümlerde. ama bunu sıkıntı verecek kadar ilerletmiyor, komedi ile rahatlatıyor her defasında. sürükleyiciliğini sekteye uğratmıyor ki özellikle bu açıdan takdir ettim.

eğlenceli bir yapım arayanlara tavsiyemdir, iyi seyirler. :)

anidb için yazdığım şu daha detaylı incelemeyi de ekleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
aradım topiği bulamadım aslında çok konuşlacak bi derinliğide yok gibi totalde 25bölüm

http://www.youtube.com/watch?v=XKEqepkHMuk

mangası devam ediyor ama sanırım

dramı güzel aslında baya emotionlar tepkiler tam yerinde olmuş hatta baya güzel yansıtmışlar.

/bonec off

güzelmiş izlemeyen varsa izlesin derim
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...