Dreamer. Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 merhabalar ya sabahtan beri düşünüyorum oynun adı aklıam gelmedi bide hatırlayanlar varsa hala oynanıyo mu steamde mod olarak: boyle yaratıklar insanlara karşı fps oynuydu baya bi ara turkiye'dede oynanıyodu bi aklıam gelmedi adı naturel falan gibi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 natural selection; yaratıklar değil uzaylılardı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer. Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 seviyorum seni bone=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 eet bi natural selection vardı noldu ona.baya severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ne? biri NS'mi dedi? Source'ı çıksada oynasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 umuyoruz ki çıkacak oyun. 5 senede yapım aşamasında kendisi... http://www.unknownworlds.com/ns2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 zaten bi bu, bide Black Mesa Source ağlattı beni nalet olsun ne illet ne çıkmaz ne pislik oyunlarmış arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 g'eff natural selection ;| ozledik isirmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Belli bir suredir acaba NS: Source Episode 3 ile birlikte mi cikacak? seklinde dusunmeye basladim. Valve yilbasinda EP3 hakkinda bir-iki detay verecekti fakat aylar oldu hala ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Valla aynen ben de özlerim NS'yi. Çok feci zaman harcadığımı bilirim ya. NS2 bi an önce çıksa da oynasak. Yalnız EP3 ile verilmesi ihtimali kafama yattı. Bi de OpFor çıkarsalar yeniden, ne hoş olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yıllardır kullandığım nickimin kaynağı abi daha nolsun fanboisiyim, ölürem NS için asdjkfh. Half-Life için yapılmış en orjinal mod'ddur yanlız bence. NS'den önce strateji türünü FPS ile harmanlayan başka bir oyun var mıydı? ben bilmiyorum yani. Commander'lık olayındaysa, Team Fortress 2 ilk duyurulduğunda commander muhabbeti dönüyordu, takımdan birisi commander olcak diğerlerine emir vericek falan diyorlardı, heyecanlanıyorduk baya o yalan oldu, sonra NS çıktı, commanderlığıda ilk uygulayan oyun sanırım, sonra da BF 2 yaptı galiba bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 xR RoLanD dan saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar