Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hi You: hi Stranger: asl? You: I am a symplectic manifold You: I have skew-symmetric nondegenerate bilinear form You: u? You: pls disconnect so I can post this dialogue You: Thanks. You: I hate you You have disconnected. or save this log or send us feedback.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Asteroth said: 43 sayfa olmuş, koyulanların %90'ı komik değil, mesaj kasıyosunuz desem Garbage'da mesaj sayılmıyor. Garip. 1.benim koyduğum her şey komiktir. 2.gülmediyseniz o mesaj ironi içermektedir ve siz zavallılar anlamamışsınızdır 3.bu mesaj ironi içermiş olabilir! anlamadıysanız kesin öyledir. 4.sçs kib xoxo
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: ░░░░░░░░░░░░░░▄▀▄░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▄▀░░░▀▄░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░▄▀░░░░▄▀█░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░▄▀░░░░▄▀░▄▀░▄▀▄░░░░░░░░ ░░░░░░▄▀░░░░▄▀░▄▀░▄▀░░░▀▄░░░░░░ ░░░░░░█▀▄░░░░▀█░▄▀░░░░░░░▀▄░░░░ ░░▄▀▄░▀▄░▀▄░░░░▀░░░░▄█▄░░░░▀▄░░ ▄▀░░░▀▄░▀▄░▀▄░░░░░▄▀░█░▀▄░░░░▀▄ █▀▄░░░░▀▄░█▀░░░░░░░▀█░▀▄░▀▄░▄▀█ ▀▄░▀▄░░░░▀░░░░▄█▄░░░░▀▄░▀▄░█░▄▀ ░░▀▄░▀▄░░░░░▄▀░█░▀▄░░░░▀▄░▀█▀░░ ░░░░▀▄░▀▄░▄▀░▄▀░█▀░░░░▄▀█░░░░░░ ░░░░░░▀▄░█░▄▀░▄▀░░░░▄▀░▄▀░░░░░░ ░░░░░░░░▀█▀░▄▀░░░░▄▀░▄▀░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░█▀▄░▄▀░▄▀░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▀▄░█░▄▀░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░▀█▀░░░░░░░░░░░░░░ Your conversational partner has disconnected.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 radagast62 said: Stranger: hi Stranger: กรุอยากเย็ดมิงอ่ะ You: hi there tatar ramazan is speaking..how can i help you? Stranger: what is it -..- You: he is a real hero You: in tatar ramazan we trust Stranger: which country ? You: albania Stranger: OH Stranger: อัลบาเย็ด You: ากเย็ดมิ Stranger: do you can speak thai You: how can u think that i can speak thai Stranger: lol You: well u must see tatar ramazan You: you gonna like him Stranger: -..- how can see him You: http://www.bobiler.org/upload/photographs/130757645t.jpg Stranger: what is he doing You: fighting for poor ppl Stranger: real or movie ? You: he s a real legend but the photo from a movie about his life Stranger: Oh Stranger: do you ever see him You: unfortunately not i m too young to see him You: he lived in early 1900's Stranger: :D You: he s the symbol of freedom there You: a worthy leader Stranger: sry my english is bad what is symbol ? You: i meant when his name is spelled "freedom" comes to minds Stranger: and who r worthy leader You: ofc tatar ramazan You: he lead the war againts kingdom Stranger: oh Stranger: Kingdom ? Stranger: who ? You: albanian kingdom in early 1900's Stranger: and Who is king of albanain in 1900's You: gjergj kastrioti scandenberg..he was a dictator and racist Stranger: gjergj kastrioti scandenberg is his name ? You: yeah Stranger: he's bad ? You: like an asshole Stranger: -..- Stranger: why You: i said he was a dictator..he forced ppl to work for him and he have no justice Stranger: oh Stranger: what is he want ? You: money and power for his own Stranger: tatar ramazan fight with gjergj kastrioti scandenberg ? You: yeah he started the action against gjergj Stranger: and who win the war You: tatar ramazan and his freedom soldiers..they made a revolution and brought democracy to country Stranger: Oh Stranger: Umm ' and what your name ? You: Kristi Vangjeli Stranger: Ok i'm Pubes Viriyakupt Stranger: thx very much You: from? Stranger: thailand You: ok thx for conversation Stranger: bye bye You: by You have disconnected. allah cezanı vermesin abi kahveyi püskürttüm. :d
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hızla baymaya başlıyor yalnız açayım kafam dağılsın azcık dedim, ilki türk çıktı, ikincisi de türk çıktı, üçüncü kez denemicem sanırım lol hatta ikincisi: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hey You: hey You: sup Stranger: ok Stranger: u? You: fine You: having dinner Stranger: where u from? You: and actually done now You: turkey You: you? Stranger: afiyet olsun Stranger: :D You: eyvallah :p Stranger: sup nedir abi Stranger: iyi fake attın ama Stranger: :D You: what's up anlamında ya You: ellerim yağlı You: uzun uzun yazamadım Stranger: anladım da iyi fake oldu You: ne fake'i yahu Stranger: sanki hergün kullanırmış gibi Stranger: :D You: lol You: türkçe mi giriym konuşmaya You: türk sitesi değil ki burası Stranger: yok yaw ondan demedim Stranger: tamam hocam Stranger: yorma Stranger: :D Your conversational partner has disconnected. üçüncüde de türk geldi. yabancı bulana kadar denicem.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 BabacumMostors said: You: you are our first subject now I'll write down some sentences and ypou will say what you understand right? You: we are an useless group of swiss sceintists You: sencence 1: what yapıyon aga in this saatte? Stranger: what!? You: ok for our fist subject failed too much we pass to next one You have disconnected. KDSJFHDSGFKSDFL
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 dördüncüde iceland'den biri geldi, hala konuşuyoruz euhe ahah warhammer online'a başlatıyorum elemanı bir wowcu daha eksildi
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 zeitgeist movement elçisi olarak işbaşı yapıyorum resmen. uzun bayaaa You: yaşlandıran site yapmışlar You: adınıda omegle yapmışlar Stranger: hahahahah You: ben kim You: selam Stranger: alemsin yaw You: buda seksiy resmim You: /2008/03/kim-kardashian.jpg Stranger: selam Stranger: dostum Stranger: hahahah You: soyadımın karındeşen olması You: sadece bir tesadüf You: polisi aramaya gerek yok Stranger: herkese türkçemi giriş yapıyorsun You: yok You: ihtimalleri hesaplıyorum You: %80 falan türk karşıdaki Stranger: sallasan türke çarpıyor You: iyi dedin Stranger: ama seni pek bi hayattan bezmiş gördüm Stranger: sen sallayamıyor musun yoksa:D You: hastayım yaw Stranger: geçmiş olsun ağam Stranger: ne diyelim You: saol kankista Stranger: kardaşyanı neden gönderiyorsun Stranger: olum bari linkte isim yazmasın You: yok ben kim diye giriş yapınca You: sora resim yollayınca You: yiyo kekolar Stranger: ama adamlar ii düşünmüş siteyide Stranger: bizim türkler istila etmiş You: 16 yaşında bebe yapmış la siteyi Stranger: az önce karının biriyle konuştum Stranger: ukranyalıyımış Stranger: bende dedim türküm You: türktür o kesin ya Stranger: dedi burada türk çocuklar çok problemli You: asdasd Stranger: bende dedim ki buradaki ukranyalı kadınlarda hayat kadını oluyor dedim Stranger: asdas ne aq herkes bunu yazıyor You: ajan dertli olmayalımda ne yapalım You: abazayız ülke olarak You: müslümanlık bitirdi bizi Stranger: ne alakası var yaw You: asdasd Stranger: sokakta gezenleri sen müslüman mı sanıyorsun You: namus, bekaret falan You: hepsi müslümanlıga dayanıyo Stranger: kardeşim Stranger: sen bugün evlenen kızların % kaçını bakire sanıyorsun yaw Stranger: bence senin kafa çok dar kalmış Stranger: hem sana sadece bi soru soram You: sen yanlıs anladın Stranger: böyle dedin die You: sor Stranger: sen evlendiğinde evlediğin kadında bekaret arayacak mısın You: hayır You: asla Stranger: pekiiii You: dedigim gibi You: beni yanlıs anladın You: bi dur açıklayayım yaw You: :D Stranger: ok Stranger: :D You: sonucta You: ihtiyaclarımız var bizim demi erkek milleti olarak Stranger: efet You: bu ülkede karşılaması zor olan ihtiyaclar, dogrumu? You: ornek mesela ingilterede oldugundan You: daha zor, cok daha zor belkide Stranger: efet You: dedigim şey bu benim işte You: dolayısıyla You: nette böyle sapıtıyoruz You: asl diye Stranger: ama ben sana bişi diyim You: tabi Stranger: ingiltere 16 yaşında bilmem ne orandaki kızların büyük bölümü lisede okurken Stranger: çocuk aldırıyorlarmış Stranger: ve hiç bir şekilde bunun önene geçilemiyormuş You: kondom kullansın onlarda kardeşim Stranger: bence insanın kızı olunca bunu daha iyi anlıyor Stranger: hiç olmaması daha iyidir belki You: yoo sen 16 yaşında You: lisedeyken You: kızların bacaklarına bakıyomuydun bakmıyomuydun Stranger: efet You: o yaşta da bi ihtiyac sonucta You: kızlar içinde öyle Stranger: sadece bacaklarına bakmıyordum Stranger: dokunuyordum da:D You: herneyse olm işte You: sdfsdf Stranger: adasdagsadf Stranger: :D Stranger: adamım tanıştığıma memnun oldum You: eyw bilader Stranger: ama şu evleneceğin kadında bekaret konusunu biraz düşün Stranger: çünkü Stranger: adam kendine şunu sorar sürekli Stranger: acaba bi kişimi yaptı bi çok kişimi:d You: yaw You: bana dark kafalı dedin You: dedigin şeye bak You: dark kafalı neyse You: dar olacak You: sdf You: bekaret zarı varya You: cok önemsiz bişey aslında You: keşke olmasaymış You: bak You: şöyle düşün Stranger: sen kızsın galiba:d Stranger: hatta düzeltiyorum You: kızlarda bekaret zarı olmasaydı You: bizde öyle bişey olsaydı Stranger: sen bekaretini kaybetmiş umutsuz bi kızsın galiba You: ahahah Stranger: olmasaydı bol bol kayardık dicen You: ben sadece empati kurabilen bi erkegim adamım Stranger: ben sana bişi diyim Stranger: yaşım 29 Stranger: bilgisayar firmasında çalışıyorum Stranger: 750 kişi çalışıyor çalıştığım yerde Stranger: çevremde 30u aşmış bi çok kız var Stranger: ve hiçbirinin kız olduğuna inanmıyorum Stranger: ve bu yüzden evlenemediklerini düşünüyorum Stranger: aynı oradan bi çok üni mezunu arkadaşım var You: işte bu zihniyet ülkeyi sikip atıyor bence Stranger: arkadaşlarımın arkadaşları var Stranger: onlarda aynı Stranger: senin hayalindeki ülke şu o zaman Stranger: herkes birbirine versin You: abi kız daha once yapmamış olacak, ama sen 30 kere yapmış olacan oyle mi, kızın ne günahı var niye mahrum kalıyor seksten Stranger: arkadaş arkadaşa kuzen kuzene öretmen örenciye You: seks bi ihtiyac You: bu kadar basit You: ayıp bi tarafı da yok Stranger: çok genişsin yaw You: dar diyodun :D Stranger: seni kastetmiyorum üzerine alma Stranger: senin gibi birinin kız kardeşi ile çıkmak isterdim You: ahah You: ne diyeyim You: allah mesut etsin derdim You: ama bi yamuk yaparsan Stranger: muhabbet boka sarmadan You: kardeşime, Stranger: kendine iyi bak diyim You: oturur konusurduk You: eyvallah Stranger: gerçekten senin gibi birini tanımak keyif verdi You: aynen bilader You: kendine iyi davran Stranger: yaş kaç You: 23 Stranger: merak ettim Stranger: okuyon mu You: bitirdim üniyi You: mastera gidecem Stranger: kesin üni Stranger: inş. Stranger: ingiltereye git Stranger: sana çok yem çıkar You: norveçe gidiyorum Stranger: ama böyle tükçe girme karılara haaa You: :D You: ok Stranger: dilini kullan:D Stranger: hahahhaha You: haha You: görüşürüz dostum Stranger: adım baki You: bahadır ben Stranger: görüşürüz kardeşim Stranger: memnun oldum Stranger: kendine iyi bak You: bende çok You: sende Stranger: eywallah Stranger: böyle sohbetleri özlüyo insan Stranger: adamla konuşuyorsun Stranger: iki dakka da klavye delikanlısı oluyor You: msn ver bilader konusuruz bol bol Stranger: başlıyo küfüre Stranger: dayanamıyorsun Stranger: *******@hotmail.com Stranger: sende ediyorsun You: ne ediyorum You: küfür mü ettim sana Stranger: yok yok Stranger: est. Stranger: diyorum ki normalde biri ile iki kelam edeyim dersin Stranger: muhabbet boka sarar You: evet dogru Stranger: hemen küfüre başlar Stranger: bizim tr de bu var Stranger: klavye delikanlılığı Stranger: ama birini bulmuşum böyle adamın götünün damarları attı korkudan You: herkesin yaraları var çünkü, bişey diyorsun adam gocunuyor senin halbüki amacın orda adama saldırı degilken You: cok yaralı bereli bi milletiz Stranger: efet Stranger: ezik milletiz Stranger: çalıştığım firmada bi cocuk var Stranger: daha dorusu yemekhanesinde yemek firmasında çalışan Stranger: geçen 1 mayısta bunu nette gördüm Stranger: olum dedim 1 mayısı kutlamaya gitmiyor musun die takıldım Stranger: abi dedi kem küm kem falan etti Stranger: adam bana sonra ne dedi biliyor musun You: ne dedi Stranger: abi dedi sen beni ne olarak görüyorsun dedi Stranger: dedim nasıl yani Stranger: dedi kro akıllı falan böyle uzattı Stranger: adam bitlisli Stranger: dediği lafa bak You: alınmış adam durduk yere Stranger: kro diyo Stranger: adamın ezikliğinden kaynaklanıyor bu Stranger: ne bilem bahadır bana garip geldi Stranger: senin nereli olduğunu bilmiyorum You: ankaralıyım Stranger: ama adamda kürtlük eziklik yapmış Stranger: herkesin onu kro gördüğünü düşünmüş You: yapar tabi yapmazmı You: azınlık olmak You: cok zor olmalı You: bide bu adamlar hep ezilmiş You: kültürleri görmezden gelinmiş Stranger: bilmiyorum yaw You: ayrılıklar yaşanmış, üzücü bi vaziyet Stranger: askerliği yapmayan biri olarak Stranger: bu durum beni dumur yapıyor Stranger: bahaneleri ne olursa olsun kabullenemiyorum You: bilader bu konustuklarımız hep yüzeydeki problemler Stranger: neyse bahadır You: daha derine inince ne çıkıyor biliyormusun Stranger: ? You: kaynagı bunların You: kapitalizm You: bana şimdi anarşist falan You: demessin umarım You: değilim çünkü Stranger: yok canım Stranger: kapitalizm her yerde Stranger: olmadığı yer yok ki You: kapitalizmin yan komşuzu yozluktur Stranger: adam bi işlemci üretiyor onu kullanabilmek için tüm pcni yeniliyorsun You: kapitalizmin oldugu heryerde vardır You: mesela bakkala gittin You: elmalar tazemi dedin Stranger: efet You: adam sana yalan söyler satmak icin You: yoksa para kazanamaz You: bi satış temsilcisine ne alayım diye sor You: en karlı ürünü gösterir Stranger: en pahalısını söler You: tabi Stranger: neyse bahadır Stranger: benim pc başından kalkmam lazım Stranger: ben iznini isticam You: tamam son bişey diyebilirmiyim Stranger: ok You: bu yüzeydeki problemleri atlayıp Stranger: lütfen You: daha derini araştırmak istersen You: zeitgesit diye bir film var You: izlemeni öneririm You: zeitgeist Stranger: dili ne? Stranger: filmin You: ingilizce ama türkce altyazılı bulabilirsin google videodan Stranger: not alıyorum Stranger: bi ara bakacam You: teşekkür ederim Stranger: söz Stranger: rica ederim Stranger: bana güven txtye not aldım You: görüşürüz :) You have disconnected.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: hi mate You: where r u from? Stranger: turkey You: Cennete girecek olan hayvanlar şunlardır: 1- Salih aleyhisselamın devesi, 2- İbrahim aleyhisselamın danası, 3 - İsmail aleyhisselamın koçu, 4- Musa aleyhisselamın sığırı, 5 - Yunus aleyhisselamın Yunus ismi verilen balığı, 6- Üzeyr aleyhisselamın merkebi, 7 - Süleyman aleyhisselamın karıncası, 8- Belkıs'a gönderilen hüdhüd, 9- Eshab-ı Kehfin Kıtmir isimli köpeği, 10- Muhammed aleyhisselamın devesi. Bu hayvanların, cennete koç şeklinde gireceği bildirilmiştir... alıntıdır. You: ya ya Stranger: you ? You: bunu yapistirdiktan sonra neresi olabilir arkadasim? Stranger: reklam sandım ben onu :D
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 FBI yazinca karsi taraf koyu harflerle sole bi uyari cikiyor: Stranger: I AM THE FBI If the above message says you have been reported to the FBI, it is not legitimate. Please ignore it.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 dünyanın en kısa omegle sohbeti You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: ciao You: kk bb You have disconnected. öff baydım xzöchdsk Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hallo You: arkadaşım sen gelsene bi şöyle Stranger: what are you saying You: ya gel bişey konuşucam Stranger: i don't understand You: bişey yok gülüm konuşucaz yav Stranger: ich kann nur You: that's the spirit Stranger: deutsch und endlish Stranger: sprechen You: OMFG NAZI You have disconnected. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: LOL HEY Stranger: hi Stranger: age? You: over nine thousand!1 You: ^________________________^ Stranger: youngster You: well some girl called me old yesterday You: i'm 21 :p Stranger: m or f? You: m. You: guess that's a goodbye. Your conversational partner has disconnected.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ben biriyle 10 dakika bakıştım hiç bişey yazmadı çıktı sonra
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aynı adama tekrar denk gelen oldumu hiç ?
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 oldu dün ben birine 3 kere denkgeldim o anladı ama ben olduğumu girişi aynı yapıyodum hep çünkü sdfs
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ben de eksiden biriyle karsılaştım 2 kere,
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hi You: GÜLDENAZ SEN MİSİN
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: ... ..................................... ........................................,-~~''''~~--,,_ .................................................. ..................................,-~'-,:::::::::::::::::::'-, .................................................. .............................,~'::::::::',::::::: ::::::::::::', .................................................. .............................|::::::,-~''___''~~--~'':} .................................................. .............................'|::::: : : : : : : : : : : : : : .................................................. .............................|::::: : :-~~---: : : -----: | .................................................. ............................(_'~-': : : : : : : : : .................................................. .............................''~-,|: : : : : : ~---': : : :,'-- >>>> DH HERYERDE !!!! .................................................. .................................|,: : : : : :-~~--: : ::/ .................................................. ............................,-'':: :'~,,_: : : : : _,-' .................................................. ......................__,-';;;;;:'-,: : : :'~---~'/| .................................................. .............__,-~';;;;;;/;;;;;;;: :: : :____/: :',__ .................................................. .,-~~~''_;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;',. .'-,::::::. . |;;;;'-,__ ................................................../;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;;;;;;. . .'|:::::::. .,';;;;;;;;;;'-, ................................................,' ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|;;;;;;;;;;;. . .:::::,'. ./|;;;;;;;;;;;;;| .............................................,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;',: : __|. . .|;;;;;;;;;,';;| ...........................................,-";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;',;;;;;;; ;;;; . . |::. . .',;;;;;;;;|;;/ ........................................../;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;. .|::. . . |;;;;;;;;|/ ......................................../;;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,';;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;;;; ;;;|. .:/. . . .|;;;;;;;;| ......................................./;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;',: |;|. . . . ;;;;;;;| ....................................,~';;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|.|;|. . . . .|;;;;;;;| ................................,~';;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;',;;;;;;| |. . . . |;;;;;;;| ...............................,';;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;/;;;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;;| |. . . .'|;;',;;;;;| ..............................|;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;,-';;;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;| |. . .,';;;;;',;;;;|_ ............................../;;;;;;;;;;;;;;;;;,-'_;;;;;;,';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|;;; ;|.|. . .|;;;;;;;|;;;;|''~-, ............................/;;;;;;;;;;;;;;;;;;/_',;;;,';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ,;;| |. . ./;;;;;;;;|;;;|;;;;;;|-,,__ ........................../;;;;;;;;;;;;;;;;;,-'...|;;,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;| |._,-';;;;;;;;;|;;;;|;;;;;;;;;;;''-,_ ......................../;;;;;;;;;;;;;;;;,-'....,';;,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;|.|::::''~--~''||;;;;;|;;;;;;;;;;,-~''~--, ......................,';;;;;;;;;;;;;;;;,'....../;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;|.|:::::::::::::;;;;;',;;;;;;;;;'-,: : : : : :''~-,:''~~--, ...................../;;;;;;;;;;;;;;;,-'......,';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;|::::::::::::::',;;;;;;|_''~--,,-~---,,___,-~~''__'~- ..................,-';;;;;;;;;;;;;;;,'......../;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;|::::::::::::::;;;;;;|.................. ...'-,_'-,'-,'~ ................../;;;;;;;;;;;;;;;;/.......,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;|::::::::::::::;;;;;|................ .............._'' Your conversational partner has disconnected.
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: hi Stranger: Hi You: where u from Stranger: california Stranger: u? You: turkey Stranger: fuck you nigger shit süper
Öne çıkan mesajlar