Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: SADECE İŞ ARKADAŞLARIM MEMOLİ DERLER BANA Stranger: TERRORIST Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aa manitanın net gitti galiba.lan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: POGODİ ÖLÜRÜM SANA You: ahah You: bu sefer hanginiz acep Stranger: HASTAYIM You: tamam iletirim You: başka bişi varsa çekinme Stranger: 2 ORALET YOLLA Bİ DE Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: SADECE İŞ ARKADAŞLARIM MEMOLİ DERLER BANA Stranger: TERRORIST Your conversational partner has disconnected. AJAHAHAHABSDLFAHSJDBFLAJHSDBFLAJHBFDLJAHSDBLFJAHSDBFLAJEHBFLSEYHBFLAUSYEHBUALSYEFBALSUYEFBLASDHFBALHSDJFASDFASDFASDFASDF BAGIRDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: ak Stranger: sorry?? You: hi Stranger: hi You: asl? Stranger: 20 f england You: i am 20 m turkey You: how are you Stranger: really? You: yeah You: do you like turkey? Stranger: everybody is turkish in here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 napıosunuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: SADECE İŞ ARKADAŞLARIM MEMOLİ DERLER BANA Stranger: TERRORIST Your conversational partner has disconnected. AHSUDHASUDHASUFHASUDHASFHDASJDGHASKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 pogodiye asik olna hanginiz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 said: Stranger: paticik ne lan Stranger: o ne lan You: HAHAHA Stranger: paticik ne lan You: AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 birisi bana kanser ol, aids kap falan dedi. caniler sdfkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ya bu siteyi yapandan allah razı olsun, bugünüm acaip farklı geçti fsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Abi sitenin ağzına sıçtık ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: SELAMINALEYKÜM Stranger: AHAHAH Your conversational partner has disconnected NEDEN Kİ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: hi You: kari var mi kari Stranger: var gel Stranger: kız desene be öküz You: niye olm You: ne farkeder. Stranger: ne oğlu be Stranger: kızım ben Stranger: al farketti Stranger: hıyarsın hıyar You: ay pardon=( ajsdjddfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: selamün aleyküm din kardeşim You: cevap ver allahsız Stranger: which language you are speaking You: mongolese You: u? Stranger: im german You: doçland doçlan über dem meine dick Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kaç kişi pogodiyim diyo sayı verin bari asd pogodiyim diyince inanmıyo kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yarın siteye türkçe desteği geliyor tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: heil hitler! Stranger: sktr Your conversational partner has disconnected. zua aslanim benim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: You Fell For It. This Is Paul Baker From the fbi. We Are Tracking Your IP and You Are Under Arrest! SDFJDFKSJD denk gelen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 pogodi hayranin cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: arda bey? Your conversational partner has disconnected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: fazla kukunuz varmı You: kusura bakmayın You: rahatsız ettim Stranger: yok canım at yarrağı var sana You: aaa You: o da olur You: 0.5 mi Stranger: sana yeter You: sen beni bilmezsin You: bana bugüne bugün kaşar veli derler Stranger: kaşar veli kolay gelsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 omegle türk oldu abi an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hi Stranger: i'm not from turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 AHAHAHAHAHA gülmekten dişim agrıdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar