|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hola Stranger: hy sweety Stranger: female or male? You: male Stranger: uhmm :$ Stranger: where re u from You: espanola u? Stranger: donanımhaber You: where is it in israel? Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 pogodi said: Stranger: şampiyonluk yarınlara kaldııı You: ivit Stranger: gördün mü kartal ananın *** Stranger: naber lan Stranger: :D o_O! sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ben değilim bana da geldi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0 You: *click here to view my webcam* Stranger: it doesn't work You: oh link is broken ahhaa videoya bakmadan koymustum. patiden mi lan bu? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ya sözlükçüsün ya patici Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: selam düd You: selam dübe :D Stranger: sözlükçü müsün Stranger: :D You: paticiyim :D Stranger: oo sizden de epey var he You: valla duyan geliyo be :) Stranger: bu akşama özgü heralde sizde de Stranger: :) You: sözlükte görmüş birisi, akın ettik :) You: Teknolojiye aç bir toplumuz bilirsin :)) Stranger: :) haklısın türk genci tanışmak ister. neyse hadi rastgele bakalım Stranger: son bir umut sana da sorayım bari You: haha sanada rastgele :) Stranger: f misin Stranger: ahahahahha You: yok m yim kusura bakma :) Stranger: canın sağolsun You: eywallah :) Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Türkler fethetmiş direk yabancı falan yok olanlarda çakma ırsi bizde galiba bu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 said: Stranger: am i talking to a dick or a vagina owner? You: from kasık to diz. Your conversational partner has disconnected. kesin patiden lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 İlk sohbetim böyle mi olacaktı? You: hi there Stranger: hi You: where are u from? Stranger: turkey u You: haha same You: türkiye Stranger: really :D Stranger: ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ginaly said: said: Stranger: am i talking to a dick or a vagina owner? You: from kasık to diz. Your conversational partner has disconnected. kesin patiden lan bu. HBSADFJHABSLDJFHABSLDJFHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kartan said: İlk sohbetim böyle mi olacaktı? You: hi there Stranger: hi You: where are u from? Stranger: turkey u You: haha same You: türkiye Stranger: really :D Stranger: ahahhaa her şey güzelde neden sonda "really" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: haci demin konusuyoduk da dustum pardon, ben de orda okudum bölüm neydi senin You: Bölüm Çevre mühendisliği You: senin neydi pardon? Stranger: he iyiymiş Stranger: ing iktisat benim de You: ne diyoduk ya son dediklerin gelmedi bana Stranger: bişey demiyoduk lan si%ik, ben mi seni s%+cem sen mi beni amk You: ahahahhaahhaa Stranger: gerci bi kac lapin dustu boyle Stranger: askjdhaskj You: lan ben de düştün sandım sdlkfjsdşlfksdf Stranger: amk lavuk ciddi ciddi anlatiyor Stranger: bak diyo sen simdi tekrar baglandiginda baska biri cikiyor her seferinde Stranger: akjsdhakjsha You: sdlkfjsdf Stranger: al sabahlara kadar okşa ahahah You: güzel numara You: nerdensin, hangi site? You: dh, sözlük, paticik? Stranger: oha paticik ne lan Stranger: aklshdakjsdhakjsdhakjsdhakjs Stranger: sozluk amk You: paticik. ismine aldanma kanka. Stranger: bi bakim neymis You: online oyunlarla ilgili bi forum. said: Stranger: eline vereyim kulakların çınlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ekmek said: ginaly said: said: Stranger: am i talking to a dick or a vagina owner? You: from kasık to diz. Your conversational partner has disconnected. kesin patiden lan bu. HBSADFJHABSLDJFHABSLDJFHASD oahawehasdashahaeheah übermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi ne güzel insanlarla tanıştıydım lan ben bu site sayesinde, yayılmasın diye çaktırmıyodum hiç. mıçtınız ağzına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hı.. a guy 37 yr old from south of turkey and you? (*****klar ve ******k kafalılar uzak dursun) You: ZUAHAHAH sansürledim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Evet bayağı bi hata yapmışım paylaşmakla. Pati insanından bi problem olmaz da, donanımhaberin leş kitlesi berbat etti ortamı, yemin ederim sabah çok daha güzzel bi yerdi burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lan biri pogodiyim demiş onu sikerung! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You: girl? Stranger: hi Stranger: no, but why should that stop us from having a nice conversation? You: because you have a penis You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 insanlar ne kadar çabuk msn veriyor lan sdf You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: I want a woman who has photos or webcam, and I would like to get naked on webcam. You: I have webcam You: ;) You: how do we open webcam here Stranger: ********@hotmail.com Stranger: ADD =D You: by the way You: I am a mudkip You: does that matter? You: I herd you liek mudkipz Stranger: add! Stranger: woman?? You: mudkip Stranger: what is that? You: it is You: umm You: it is mudkip really Stranger: are you woman?!?! You: I am a MUDKIP You: YOU LIEK MUDKIPZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: hi You: fikri sen misin lan Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: hey You: What do you think you are, for Christ's sake, crazy or something? Well, you're not! You're not! You're no crazier than the average asshole out walking around on the streets, and that's it! Stranger: my names george Stranger: dude Stranger: seriously Stranger: what the fuck are you on abou You: george, how r u? Stranger: wow you knwo my name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ginaly said: Stranger: hi You: fikri sen misin lan Your conversational partner has disconnected. ahahahHAHAHAHAHAHAHSDJLFASHDFBALSJDHFBLASJDFBLSDJFHABLSDJFHASDJLFASDJBSDFASBJAD AFLSHDJBHSBFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yanlız son 10 denememin 9 u türk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ginaly said: Stranger: hi You: fikri sen misin lan Your conversational partner has disconnected. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: hi You: nasılsınız zat-ı muhterem Stranger: ii sizler You: iyiym :) You: patiden mi Stranger: ewt You: nikin ne =) Stranger: sen You: ohaçok heycanlı ilk defa bi patiden karşılaşıorm You: evet bende pati You: nickin ne =) Stranger: senın ne You: bella Stranger: beto You: beto ne duydmadım onu hiç Stranger: benım k Stranger: bende senın kını Stranger: sen hangı partıde You: nası hangi partide Stranger: bana acık ya Stranger: senın partıde olduguna ınanayım Stranger: cevap versene Stranger: bak cıkıyorum Stranger: abı senın partıne sokalım You: parti You: ne ya Stranger: oglum bu da terk bır sey var o da vatan Stranger: sıkelım lan sızın partınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar