Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Messi VS C.Ronaldo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben mesela ronaldoyu dövmek isterken, messiyi dövmek istemiyorum.

zeytinburnu delikanlısı ronaldo vs temiz nur yüzlü messi. kelimeler bile yetiyor.
Mesaj tarihi:
sergen cristiano ronaldo'dan daha iyi frikik atıyor bu bir, ikincisi de yazılanları işinize gelen şekilde algılamayı bırakın. ne söylemek istediğim açık ve net belli oluyor orda. bak mesela okuyanlar anlayabilmiş.
Mesaj tarihi:
Bu türklerin ben adamı sevmiyorum kötü o mantığına bitiyorum.
Ronaldo kötü desen ne olucak yani Ronaldo'nun da umurundaydın.
Nedir bu yarıştırma hevesi o da ayrı bi merak.
Ronaldo>Messi şimdilik gelecek ne gösterir bilemem.
Mesaj tarihi:
Benim Ronaldo ile bi problemim yok :D

Sadece Lionel Messi'nin oyunu futbol zekası hareketleri kıvraklığı falan Cristiano Ronaldo'dan daha başarılı geliyo ve oylardan da her 4 insandan 3'ünün Messi'yi daha iyi bulduğu belli.

Sana göre Ronaldo iyidir.Bişey diyemem şuraya 50 tane video koysam senin fikrin budur
Mesaj tarihi:
Sotto said:
Her türlü Messi>Ronaldo...
Mütevaziliği yeter sadece...

Hayır sadece bunun yüzünden o oy yüksek çıkıyor ben ona karşıyım.
Yani bunun futbolla futbolculukla alakası yok yani.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:
Sotto said:
Her türlü Messi>Ronaldo...
Mütevaziliği yeter sadece...

Hayır sadece bunun yüzünden o oy yüksek çıkıyor ben ona karşıyım.
Yani bunun futbolla futbolculukla alakası yok yani.

İyi de nasıl karşılaştıracağız ki sanki 1 e 1 maç mı yaptıralım? En iyi kim sorusunun cevabı her zaman subjektif olur,işin içine başka şeyler girer...Aynı Hagi Alex gibi,sonra konu çirkefliğe kadar gitmişti hatırlarsanç...
Futbolcu olarak Messinin mi Ronaldonun mu daha iyi olduğunu kanıtlamak pek mümkün değil zaten...
Mesaj tarihi:
aslında şu anda bacak kadar veletleri tartışmanın anlamı yok. 10 sene sonra 31 32 yaşına gelsinler bir kariyerlerinde neler yapmışlar ona göre tartışırız, daha sağlıklı olur.

Hem futbol camiası çok nankördür, hiç belli olmaz. 2-3 sene evvel Ronaldinho insan değildi, doğaüstü oynuyordu (ki o zamanın Ronaldinho'su Messi'yi de Ronaldo'yu da üstüste tokatlar bence hala) şimdi kimse yüzüne bakmıyo.
Mesaj tarihi:
baskı altında çok daha iyi performans sergiliyor ronaldo. bugünkü maçtan sonra , oyum ronaldoya. her ne kadar ikisini karşılaştırmayı sevmesem de.
Mesaj tarihi:
yahu başına 3 tane kocaman herif dikilse her saniye.kim olsan cıkamazsın aralarıdnan

chelsea resmen messiye karşı oynadı.

ronaldo arif erdemin baya yetenekli versiyonu.enteresan bi tip.kendini yere atıp ağlamalar zırlamalar
Mesaj tarihi:
komik yorumlar bunlar.

zaten chelsea - man u. maçlarında ronaldo'yu serbest bırakıyolar rahatça oynuyor. Ayrıca bugün sadece messi'nin peşinden koşsalar barcelona bin tane pozisyon bulurdu. öyle sadece messi'ye falan çalışmadı chelsea.
  • Yeni Oluştur...