Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kolibali vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Azmodai said: ikisi de bayagi iyi. tartisacak bisi yok sdf. Ronaldonun potentiali 195 Messi'ninki 197'ydi yalnış hatırlamıyosam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://www.thomascroft.co.uk/images/large/Michael-Jordan-acrylic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ben mesela ronaldoyu dövmek isterken, messiyi dövmek istemiyorum. zeytinburnu delikanlısı ronaldo vs temiz nur yüzlü messi. kelimeler bile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 alın size neden ronaldonn daha iyi olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Serbest vuruşu daha iyi olan oyuncu iyi oyuncu mudur? Sergen o zaman cristianoyla kapışır messiden iyi. Saçmaladın hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mumu'nun kastettiği şey sanırım, Messi ve Ronaldo ikisi de iyi ama Ronaldo çok ii frikik de kullanabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 FM 2009'a göre ikisininde current abilityleri 190, potential abilityleri 195 imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sergen cristiano ronaldo'dan daha iyi frikik atıyor bu bir, ikincisi de yazılanları işinize gelen şekilde algılamayı bırakın. ne söylemek istediğim açık ve net belli oluyor orda. bak mesela okuyanlar anlayabilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bu türklerin ben adamı sevmiyorum kötü o mantığına bitiyorum. Ronaldo kötü desen ne olucak yani Ronaldo'nun da umurundaydın. Nedir bu yarıştırma hevesi o da ayrı bi merak. Ronaldo>Messi şimdilik gelecek ne gösterir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Her türlü Messi>Ronaldo... Mütevaziliği yeter sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Benim Ronaldo ile bi problemim yok :D Sadece Lionel Messi'nin oyunu futbol zekası hareketleri kıvraklığı falan Cristiano Ronaldo'dan daha başarılı geliyo ve oylardan da her 4 insandan 3'ünün Messi'yi daha iyi bulduğu belli. Sana göre Ronaldo iyidir.Bişey diyemem şuraya 50 tane video koysam senin fikrin budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sotto said: Her türlü Messi>Ronaldo... Mütevaziliği yeter sadece... Hayır sadece bunun yüzünden o oy yüksek çıkıyor ben ona karşıyım. Yani bunun futbolla futbolculukla alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 79 oy mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 DeathLord said: Sotto said: Her türlü Messi>Ronaldo... Mütevaziliği yeter sadece... Hayır sadece bunun yüzünden o oy yüksek çıkıyor ben ona karşıyım. Yani bunun futbolla futbolculukla alakası yok yani. İyi de nasıl karşılaştıracağız ki sanki 1 e 1 maç mı yaptıralım? En iyi kim sorusunun cevabı her zaman subjektif olur,işin içine başka şeyler girer...Aynı Hagi Alex gibi,sonra konu çirkefliğe kadar gitmişti hatırlarsanç... Futbolcu olarak Messinin mi Ronaldonun mu daha iyi olduğunu kanıtlamak pek mümkün değil zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 aslında şu anda bacak kadar veletleri tartışmanın anlamı yok. 10 sene sonra 31 32 yaşına gelsinler bir kariyerlerinde neler yapmışlar ona göre tartışırız, daha sağlıklı olur. Hem futbol camiası çok nankördür, hiç belli olmaz. 2-3 sene evvel Ronaldinho insan değildi, doğaüstü oynuyordu (ki o zamanın Ronaldinho'su Messi'yi de Ronaldo'yu da üstüste tokatlar bence hala) şimdi kimse yüzüne bakmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 O değilde sizin çocuk çıkamıyor finale ya yetemezse şaşırmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Messi'nin ingiliz takımlarına karşı etkili olamadığı ortada. Şu an Ronaldo bir adım önde denilebilir rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 baskı altında çok daha iyi performans sergiliyor ronaldo. bugünkü maçtan sonra , oyum ronaldoya. her ne kadar ikisini karşılaştırmayı sevmesem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yahu başına 3 tane kocaman herif dikilse her saniye.kim olsan cıkamazsın aralarıdnan chelsea resmen messiye karşı oynadı. ronaldo arif erdemin baya yetenekli versiyonu.enteresan bi tip.kendini yere atıp ağlamalar zırlamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 komik yorumlar bunlar. zaten chelsea - man u. maçlarında ronaldo'yu serbest bırakıyolar rahatça oynuyor. Ayrıca bugün sadece messi'nin peşinden koşsalar barcelona bin tane pozisyon bulurdu. öyle sadece messi'ye falan çalışmadı chelsea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 DeathLord said: O değilde sizin çocuk çıkamıyor finale ya yetemezse şaşırmam =) fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Yetemedi de kader işte hakem yetti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Yahu kırmızı gösterdi yok yere hakem daha napsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Kırmızı koymadı ki Barca'ya zaten defans yapmıyor takım^^ Penaltıların 1-2 tanesini verebilirdi mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar