fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 evet hangisi daha iyi. daha çok sevdiğinizi sormuyorum ama daha iyi olanı işaretleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi fanboylarıyla dolu bu forum. anket objektif değil. misal ben de ronaldo fanıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ronaldo ya bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi barcanın yüzde 50siyse ronaldo manunun yüzde 60ı blki 70i o yzden ronaldo diyesim geldi şahıs olrk hiç sevmem o başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Messinin tipine mi fan olucaz? Futbolu hoşumuza gidiyosa veririz oyumuzu bence messi daha iyi oyumu da verdim bakalım ne çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abi çok farklı oynuyolar bi kere. messi daha zeki, daha çok eğlenerek oynuyo. ronaldo da daha yetenekli ama biraz fazla abartarak oynuyo. ronaldoya verdim ama oyumu sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 iq testi yapsalar ronaldo daha zeki çıkar. jdsflkjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Seperate said: messi barcanın yüzde 50siyse ronaldo manunun yüzde 60ı blki 70i o yzden ronaldo diyesim geldi şahıs olrk hiç sevmem o başka O zaman Alex ikisinden de iyi futbolcu FB'nin %70i olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://www.guillembalague.com/userfiles/image/Messi%20shirt.jpg FANIYIM BEN AŞKİTOM BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Messi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 saymam buyse ajan çıktı.daha iyi fotosu yok mu lem o adamın :=) messi ye bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Rewendor said: Seperate said: messi barcanın yüzde 50siyse ronaldo manunun yüzde 60ı blki 70i o yzden ronaldo diyesim geldi şahıs olrk hiç sevmem o başka O zaman Alex ikisinden de iyi futbolcu FB'nin %70i olarak? 2si arasnda kıyas yapıyoruz takımlarına katkıları da elbet kriter olacak bnm görüşüm tbi kimseyi ırgalamaz alex ne alaka lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Şimdiye kadar ki kariyerlerine bakalırsa Ronaldo daha üstün. İkiside gayet etkili oyuncular, her an skora etki edebilme özellikleri var. Belirli yaşa geldiklerinde kıyaslanmaları daha doğru olur. Şu an için kıyaslama yapmak gerekirse, Ronaldo şut konusunda ve hava toplarında daha üstün olsada, ceza sahası çevresinde Messi daha etkili. Seyir zevki olarakta Messi önde. Sonuç olarak farklı tipte oyuncular olsalarda, her ikiside her an skoru değiştirebilcek, takımlarını sırtlayabilcek oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 İkisi arasında kıyas yapıyor olabilirsin ama ikisi denk takımlar değil, takıma katkısı olarak bakamazsın. Birinde Eto'o, Henry gibi adamlar var diğerinde anca Rooney var destek olabilecek, haliyle Messi'nin daha fazla takıma etkisi olsa bile diğer oyuncular da daha kaliteli olduğu için çok sırıtmaz. Daha basit anlatmak için matematiğe vurursak olayı 10 birim katkı yapsa bile takım arkadaşları 40 birim yaptığından takıma katkısı 1/5'ken 8 birim katkı yapan Ronaldo takım arkadaşları 24 birim katkı yapınca 1/3 olup daha iyi çıkabilir. Barcelona'yla ManU'nun oynadığı futbol bir mi? Takımının her şeyi olmak kişisel kıyaslamada zerre önem taşımaz. Ya da daha açık ifadeyle takıma yaptığın katkıyla takıma yaptığın "katkı oranı" aynı şey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 çakması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bu şunuın gibi bişey pele mi iyi maradona mı? pele nin yanında efsaneler varken, maradona'nın yanında kimse yoktu. 2side milli takımlarda dökülüo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 tabiki messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 arif erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 genç sabri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 koala>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 c.ronaldo dunyanın en iyi futbolcusu messi futbolun kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 o zaman ronaldo dünyanın en iyi messi'si oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi ronaldonun dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Yuh ya ben de paticiği futboldan anlıyor sanırdım tabiki de... BEST! http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-07_kazim1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Buyse said: messi ronaldonun dünyası o halde messi yuvarlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar