Creus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 başlığın hepsini okumadım ama oyunculuk nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Oyunculuk saçma sapan bir şekilde mükemmel, saçma sapan diyorum çünkü filmin baş kahramanının ilk uzun metraj filmi. Bu arada konuyla ilgili daha fazla detay istiyorsanız şu blog'u okuyun; http://www.mnuspreadslies.com Christopher adlı alien'in blog'uymuş, bu christopher filmdeki chris mi acaba. Arkadaşının adı Mike'mış filmdeki arkadaşı da Mike değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum http://www.mnuspreadslies.com./post.php?id=42 Filmde gösterilmemiş detaylar var mesela alien'lar bazı fabrikalarda işçi olarak çalışıyormuş. Bi de ikinci film çekilirse büyük ihtimalle MNU yerine japon Tanukashi diye daha medeni bir şirket gelecekmiş: http://www.mnuspreadslies.com./post.php?id=211 Şaka maka yazarların yarattığı evren son derece güzel, bence bu filmden çok sağlam dizi çıkar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 onceden yazmistim zaten film degisik, guzel ama kalitesiz bir ts cekimi oldugu icin izlemeyip birakmistim. ilk 15 dakika felan belli ediyor ama yavasti. bugun tam izledim ve tahminimde yanilmadim. film cok cok iyi. filmi asil iyi ise yapan dusuk butce, yeni oyuncular ve orjinal sayilabilecek bir senaryodan cikmis olmasi. bu film normalde baya underrated olurdu ama peter jackson ismi ve reklam isleriyle iyi tanittilar. istanbul'da da "no aliens allowed" afislerini gorsek zevkli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 son zamanlarda izledigim en guzel filmlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Site güzelmiş. Alttaki yorumlar çok iyi. Evet, Christopher filmdeki kırmızı giysili uzaylı. Creus said: başlığın hepsini okumadım ama oyunculuk nasıl? Oyunculuk iyi. Başrol inanılmaz. Uzaylılar Gollum kalitesinde ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Dün izledim. Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kesinlikle izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 şöyle şeyler ne zmn görücez merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ben oldukça beğendim. İzlenilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 $a$ırtıcı derecede güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Çok ilginç bir bilimkurgu, izlememişlere tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 iyiydi film yalniz normalde ne ameriga ne avrupa yedirmez afrikalilara o teknolojiyi basarlar savas cikarir ne yapar ne eder ele gecirmeye calisilar uzay gemisini o silahlari falan heh.. filmin devami kesin gelir bence 1-2 yila kadar. herkes begendi guzel de para da kazandilar..2. filme biraz daha bol efektli olur butce 2-3 katina cikar en azindan chris kahveden elemanlari toplayip istakozlari geri almaya gelir, pis meydan savasi doner oleley.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 filmi altyazısız izleyince birçok kısmını kaçırmışsınız sanırım. "konuyu boşver, böyle filmlerde konu aramıycaksın" veya "çok plot hole var, dandik olmuş" gibi şeyler okudum, ama şöyle ki: filmin konusu ile ilgili Filmin bir yerinde açıklama yapılıyor. Bu alien'lar aslında işçi statüsünde olabilir, bu yüzden aptallar, kendi başlarına bir iş yapmayı beceremiyorlar diye. sürgün edilmiş gibi büyük bir koloni uzayda kaybolmuş ve en sonunda dünyaya gelmek zorunda kalmışlar. geçmişte ne olduklarını bilmiyoruz, ancak dünyada ne yaşadıkları filmin ana konusu. bu adamlar savaşmak yerine neden silahlarını satıyorlar deniyor. iyi güzel de, zaten bunlar savaşçı uzaylılar değil. amele gibi, lowlife gibi birşeyler. nasıl karınca/arı kolonilerinde işçi karıncılar lowlife ise, bunlar da öyle. aç kalmışlar, hastalanmışlar... dünyaya geldiklerinde savaşmayı bırak, hayatta kalamıycak haldeler. gemilerinden bile dışarı çıkmamışlar uzun süre. zorla çıkartılmışlar. bunlar nijerya bölgesinde kedi mamasını çok sevdiklerini görüyorlar. karınları çok aç. karınlarını doyurmak için kedi mamasına ihtiyaçları var. savaşçı olmadıkları için de ellerinde "insanların" en hoşuna giden silahları veriyorlar, karşısında yemek alıyorlar. diyceksin "e sonunda ne kadar marifetli olduklarını gördük, tek başına bir sürü adamı öldürdü". ama işte o sadece o uzaylının özelliği. belki de 2.5 milyon uzaylının arasında en zekisi o uzaylı. baba ve oğul gayet zeki ve akıllılar. hatta filmin bir yerinde belirtilen "uzay gemisinden bir parça koptu ama kayboldu bulamadık" dedikleri hadise de esasında bu baba oğulun başının altından çıkmış. diğerleri kedi mamasıyla gün geçirirken, bu baba oğul 20 yıldır yakıt üretmek için uğraşıyor. hatta babanın arkadaşı da "salak" biraz. dikkat ederseniz bir yerde arkadaşı iphone gibi birşey buluyor, "bak ne buldum" diyor, sanki "bunu satıp kedi maması alırız" dermiş gibi, baba arkadaşını azarlıyor, "salak o hiç bir işe yaramaz, biz yakıt arıyoruz" gibisinden. oğlu bulunca "aferin akıllı oğluma, nasıl da bulurmuş" gibisinden okşuyor. gerçi arkadaşı da çok salak değil, ortalamanın üzerinde bir zekaya sahip. örneğin, bu bizim başroldeki adam bu babayla arkadaşının evine gittiği kısımda, bu "arkadaş" ile konuşurken, yanındakilere dönüyor, "burda akıllı birisiyle karşı karşıyayız" diyor. yani baba arkadaşından akıllı. arkadaşı da ortalama uzaylı zekasından üstün bir zekaya sahip. evet, filmde direk söylemiyor, ama verdiği ipuçlarından, bu uzaylı türünde işçi, savaşçı ve mekanik gibi seviyeler mevcut. bizim district 9'da gördüğümüz uzaylılar hep işçi. belki bizim baba hayatta kalmış tek mekanik olabilir. ya da en zeki işçi olduğundan herşeyi kendisi halletmeye çalışıyor da olabilir. "böyle bir gemiyi yapabilen uzaylılar neden dünyayı işgal etmiyor" sorusunun cevabı filmde verilmiş. film bence gelmiş geçmiş en iyi sci-fi filmi değil belki ama, bu yılın en iyi filmlerinden biri olmaya aday. hele izlediğim transformers faciasından sonra ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Şimdi izledim. Çok hoşuma gitti. Bir çok negatif eleştiriye katılmıyorum. Bye bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 çok güzeldi film, hastası olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Cok guzeldi. Cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 cok begendim. iyi degerlendirilirse 4-5 film cikar, dizi cikar, source motoru kullanan oyunu cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Çok çok çok beğendim. 10/10 Lé Spoiler -Bir kere belgesel gibi çekmişler çoğu yeri gayet orjinal olmuş. -Sonra bütün dünyadan ine ine Johannesburg'un tepesine inmeleri orada da bok gibi davranılmaları biraz göndermeler içeriyor. Güney Afrika bir zamanlar en çok ırkçılığın olduğu yerdi. -Nijeryalılara kıl oldum. O thug leader'ın da midesine sçsınlar afedersiniz, herşey yenmez öğretmedi mi annen baban. -2. filmin ismi District 10 olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Gerçekten insanlarda nasıl bir beyin gücü , hayal kuvveti var bilmiyorum yani durup dururken akıldan bu kadar detaylı bu kadar işçiliği olan bi film ortaya çıkabiliyor gerçekten harika bişey. spoiler Yanlız ufak kopmalar var filmde ufak değil tamamen bir konu kopması ki sanıyorum bir dahaki gelebilitesi olan devam filminde bunları su yüzüne çıkartıcaklar. Birincisi nereden geldi o gemi ne olduda durdu orda nedir ne değildir durum hiçbişey yok küt bi anda film başlıyo adamlar boşaltma olayına giriyorlar. Devam filminin gelmesi muhtemel gibi gözüküyor , District 10 diye bir mekan kurduklarına göre ve başroldeki arkadaşın hal ve gidişatındaki bozukluklar göz önüne alınırsa %100 bi ihtimalle District 10 adı altında bi film gelmesi muhtemel. Gerçekten muazzam bir kurgu şahsen ben çok beğendim filmi. Bilimkurgu diye kitledikleri onca abuk subuk filmden sonra bence bu son derece tutulan bi film olacak gibi duruyor. Şiddetle öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aente said: iyiydi film yalniz normalde ne ameriga ne avrupa yedirmez afrikalilara o teknolojiyi basarlar savas cikarir ne yapar ne eder ele gecirmeye calisilar uzay gemisini o silahlari falan heh.. filmin devami kesin gelir bence 1-2 yila kadar. herkes begendi guzel de para da kazandilar..2. filme biraz daha bol efektli olur butce 2-3 katina cikar en azindan chris kahveden elemanlari toplayip istakozlari geri almaya gelir, pis meydan savasi doner oleley.. spoş zaten o şirkette o yüzden kurulmuş çaktırmadan silahları ve teknolojilerini ele geçiriyorlar birde bence bu uzaylılar sürgün gönderilen salak yaratıklar.filmde gezegenlerinin yok olduğundan felan hiç bahsetmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 2. film bu filmin devamı olur. cris takımı toplar gelir. 3. filmde bu uzaylılar dünyaya neden geldi. başlarına neler geldi de dünyaya iniş yapmak zorunda kaldılar onu anlatır demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 paticikte bu kadar övgü alan ve beğenmeyen olmayan tek film sanki.izlemem lzm acilen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 schindler's list izlemis kadar oldum. oyle etkileyici ki her seyiyle, ovguyu hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya sinemaya mi geldi bu film herkes boyle izlemis yoksa divx mi herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 gidip izliim bare bugun, zaten bi suru film kacirdim gectigimiz haftalarda, ucundan baslamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar