Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacannın yerleri cuk oturmuş , güzel olmuş. Bülent Arınçın gelmesi hem saadet partisine karşı puan kazandırır , hem de nekadar çok kişi laf etsede çok güçlü bir siyasi kişilik.
Mesaj tarihi:
dışişleri bakanı dışarıdanmış yav, hakkaten cuk oturmuş.

o diil de mecliste akp'nin kaç tane tayyipvekili var, hiçbiri mi dışişlerine uygun değilmiş de dışarıdan adam bulmuş?!

hayırlı olsun hepsi.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacannın yerleri cuk oturmuş , güzel olmuş. Bülent Arınçın gelmesi hem saadet partisine karşı puan kazandırır , hem de nekadar çok kişi laf etsede çok güçlü bir siyasi kişilik.

Akp'nin saadet partisine karşı puan kazanmasını olumlu bir hareket olarak mı görmeliyiz yani?
Mesaj tarihi:
Quadrophenia said:
Horizon said:

Akp'nin saadet partisine karşı puan kazanmasını olumlu bir hareket olarak mı görmeliyiz yani?

ak partinin oylarının bölünmesine engel (ak parti penceresinden bakarsak)
Mesaj tarihi:

Yahu ben Kürşat Tüzmen'e üzüldüm...
Hoş daha bugün röportajını dinlemiştim "benim asıl mesleğim dalgıçlık, bakanlığı hobi olarak yapıyorum" diye. Çok koymamıştır ona...

Böyle Kamer Genç'ten sonra tek ilginç adam meclisteki. Sempati beslediğim tek AKP'li.

Mesaj tarihi:
"bülent arınç kötü adam" sadece bir kısmın görüşü. başka bir kısım tarafından da hatırı sayılır derecede "bilge adam" statüsünde. göreceli yani.
Mesaj tarihi:
başarasız da olmadı hiç birinde.ali babacan hükümetin direk aurelio'su .

tercihler süper olmuş , bülent arınç oyların bölünmesine karşılık iyi bir tedbir ayrıca başbakan'ı yalnız bırakmayacaktır .

ahmet davutoğlu sanırım dışişleri baş danışmanlığını yapmış birisi . çok potansiyel vaat eden bir insan .gerçekten cuk oturmuş .

güzel bir revizyon, seçimlerden ders çıkarılmış gibi gözüküyor.
seçimlerin kaybedildiği illere ait bakanların çoğunun gönderildiği de bir gerçek.
Bu da güzel bir algılamadır ak parti tarafından.

Güzel ve başarılı bir kabine revizyonunun gerçekleştiği inancındayım .
Mesaj tarihi:
Sufi said:
"bülent arınç kötü adam" sadece bir kısmın görüşü. başka bir kısım tarafından da hatırı sayılır derecede "bilge adam" statüsünde. göreceli yani.
bülent arınç bilgeyse hepimiz konfüçyusuz
  • Yeni Oluştur...