Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Eğlenceye mi açıyim bilemedim ama 2.15 te koptum ahaha :D http://www.seyretogren.com/video/yazilim/c-.net/c-try-catch-kullanimi.html
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 X-Caption da iyimiş eheh. Programı bilmem de, bundan öğrenmeye çalışan adam patlar valla. :)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 xcaption nedir? valla daha geçen ay visual basic'te try catch öğrendim, ama bu adamın dediklerini dinlerken hiç birşey anlamadım... selamın aleyküm, allah, inşallah maşallah, mübarek ramazanlar felan derken try catch'i boşvermiş sanırım.
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 adam dualarınızı bekliyorum dedi ya sanki replerinizi bekliyorum der gibi :D
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Sonra diyolar ki Ingilizce egitime gerek yok... Bu mudur yani tutorial'i yapan adam? Daha ornek olarak hangi programi yazacagini bilmiyor bu be...
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Devilmanta said: adam dualarınızı bekliyorum dedi ya sanki replerinizi bekliyorum der gibi :D yolladım geldi mi diye sormak istedim =)
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yanlış mı gördüm yoksa adam 9+6=18 mi elde etti ? ha tamam üçüncü dinleyişte duydum
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 galiba bi bokla karşılaştık.. haha edik: mesajı yazarken tamamen izlememiştim. "x-caption ne yahu?" diyordum kendi kendime. bir yaşıma daha girdim =)
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 "x-caption bize hatanın bilgisayardaki dilini gösterir" Evet.
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 elemanin kendi daha try-catch yapisini anlamamis ki :)
Öne çıkan mesajlar