Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Eğlenceye mi açıyim bilemedim ama 2.15 te koptum ahaha :D http://www.seyretogren.com/video/yazilim/c-.net/c-try-catch-kullanimi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 X-Caption da iyimiş eheh. Programı bilmem de, bundan öğrenmeye çalışan adam patlar valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 xcaption nedir? valla daha geçen ay visual basic'te try catch öğrendim, ama bu adamın dediklerini dinlerken hiç birşey anlamadım... selamın aleyküm, allah, inşallah maşallah, mübarek ramazanlar felan derken try catch'i boşvermiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 adam dualarınızı bekliyorum dedi ya sanki replerinizi bekliyorum der gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Sonra diyolar ki Ingilizce egitime gerek yok... Bu mudur yani tutorial'i yapan adam? Daha ornek olarak hangi programi yazacagini bilmiyor bu be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Devilmanta said: adam dualarınızı bekliyorum dedi ya sanki replerinizi bekliyorum der gibi :D yolladım geldi mi diye sormak istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yanlış mı gördüm yoksa adam 9+6=18 mi elde etti ? ha tamam üçüncü dinleyişte duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 galiba bi bokla karşılaştık.. haha edik: mesajı yazarken tamamen izlememiştim. "x-caption ne yahu?" diyordum kendi kendime. bir yaşıma daha girdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ahahah x caption dedi adam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ekskepçın. hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 "x-caption bize hatanın bilgisayardaki dilini gösterir" Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 elemanin kendi daha try-catch yapisini anlamamis ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar