Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Microsoft Wireless Laser Keyboard 5000 "

Darti

Öne çıkan mesajlar

Oyunlarda bir tusa basarken elınızı tustan cekmedıgınız halde bır sure sonra basmıyormussunuz gibi algılıyor makıne ve tekrardan elınızı tusdan cekıp basmanız gerekıyor.

Normalde klavyenın tuslarında herhangı bır sorun yok.Sınyal sevıyesı ve Pıl sevıyesıde oldukca ıyı.

Ornegın W tusuna basıp ılerı dogru gıderken baska birkac tus kullandıgınızda W ye basmaya devam etsenız bıle oldugunuz yerde kalıyosunuz.

Cok rahatsız edıcı bır durum ve bu set ı oyun oynanmaz hale getırıyor.

Tum Wireless Set ler oyunlarda bu sekılde mı yoksa bu set e ozel bır durummudur bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

özel yapım bunlar. çok kaliteli işçiliği varmış.
o yüzden 100 euroymuş.

edit: o değil de yeni gördüm, euro versiyonu da varmış bunun ya:
http://www.getdigital.de/products/Das_Keyboard_III/more/action/idBild/753
http://www.getdigital.de/products/Das_Keyboard_III/more/pics/idBild/606
her ay bi tane almak lazım :P
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Yalnız das keyboard ı ilk defa duyuyorum, harbiden süpermiş.
http://www.getdigital.de/products/Das_Keyboard_III

Ama çok pahalı be. 100 EUR ne demek ya. 100 yuro lan. Ya dayak yememiş bunlar ya hesap bilmiyorlar.
100 eur'a ebay'den o eski efsane ibm klavyelerden alırım herhalde birkaç tane
asiri pahali olmasinin sebebi cidden o parayi hakedicek teknoloisinin olmasi.
tek olayi tuslari yazisiz klavye olmasi degil yani, her tusun kendi balance'i var, ayni anda 100 tusa bassan o 100 tusun 100unu de algiliyor. Normal klavyelerde 10 falandir bu.
Ayrica her tusa basmak icin gereken kuvvet farkli, en rahat olacak sekilde tasarlanmis. Normal klavyelerde fikstir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Darti said:
Oyunlarda bir tusa basarken elınızı tustan cekmedıgınız halde bır sure sonra basmıyormussunuz gibi algılıyor makıne ve tekrardan elınızı tusdan cekıp basmanız gerekıyor.

Normalde klavyenın tuslarında herhangı bır sorun yok.Sınyal sevıyesı ve Pıl sevıyesıde oldukca ıyı.

Ornegın W tusuna basıp ılerı dogru gıderken baska birkac tus kullandıgınızda W ye basmaya devam etsenız bıle oldugunuz yerde kalıyosunuz.

Cok rahatsız edıcı bır durum ve bu set ı oyun oynanmaz hale getırıyor.

Tum Wireless Set ler oyunlarda bu sekılde mı yoksa bu set e ozel bır durummudur bu ?

3-4 yıl önce benzeri bir sorunu yaşamıştım. Microsoft kablosuz set kullanıyordum. Tam 4 kez geri göndermiştim setimi en sonunda logitech almıştım ve sorunlar bitmişti. O tarihten sonra logitech dışında klavye/mouse tercihi yapmadım zaten. Microsoftun neyi sağlam :p
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
bakmadan daha hizli yazarsin olayi.
bicok insan bakmadan yazar zaten de, o durumda bile ara sira goz atmak yavaslatiyo"mus" insani.
onun haricinde cool gorunuyo hehe

peki tuşun birini karıştırınca doğru tuşu bulmak için harcanan zamanı da dahil etmişler mi o hesaba? (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...