Darti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Oyunlarda bir tusa basarken elınızı tustan cekmedıgınız halde bır sure sonra basmıyormussunuz gibi algılıyor makıne ve tekrardan elınızı tusdan cekıp basmanız gerekıyor. Normalde klavyenın tuslarında herhangı bır sorun yok.Sınyal sevıyesı ve Pıl sevıyesıde oldukca ıyı. Ornegın W tusuna basıp ılerı dogru gıderken baska birkac tus kullandıgınızda W ye basmaya devam etsenız bıle oldugunuz yerde kalıyosunuz. Cok rahatsız edıcı bır durum ve bu set ı oyun oynanmaz hale getırıyor. Tum Wireless Set ler oyunlarda bu sekılde mı yoksa bu set e ozel bır durummudur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Başarılı kablosuz fare ve joystick/joypad sayısı bile oldukça az, kablolu bir klavye almalısın bence. Ben de zamanında kablosuz klavyeyle çeşitli sorunlar yaşamıştım da baya oldu, o zamanlar report rate bile yetmiyordu belki bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 logitech kullanıyorum hiç sorunum olmadı. 5 tuşa bas kilitlensin muhabbetide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Pil seviyesi normal gozukuyordu gene de bir degistireyim dedim baska pil taktım su an sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Das Keyboard tum bu sorunlarin cozumu direk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 das keyboard'un türkçe q olanı yokmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 pro adam turkce klavye kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 pro adam klavye bile kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hangi konuda pro olduguna bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Yalnız das keyboard ı ilk defa duyuyorum, harbiden süpermiş. http://www.getdigital.de/products/Das_Keyboard_III Ama çok pahalı be. 100 EUR ne demek ya. 100 yuro lan. Ya dayak yememiş bunlar ya hesap bilmiyorlar. 100 eur'a ebay'den o eski efsane ibm klavyelerden alırım herhalde birkaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 özel yapım bunlar. çok kaliteli işçiliği varmış. o yüzden 100 euroymuş. edit: o değil de yeni gördüm, euro versiyonu da varmış bunun ya: http://www.getdigital.de/products/Das_Keyboard_III/more/action/idBild/753 http://www.getdigital.de/products/Das_Keyboard_III/more/pics/idBild/606 her ay bi tane almak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 roket adam said: Yalnız das keyboard ı ilk defa duyuyorum, harbiden süpermiş. http://www.getdigital.de/products/Das_Keyboard_III Ama çok pahalı be. 100 EUR ne demek ya. 100 yuro lan. Ya dayak yememiş bunlar ya hesap bilmiyorlar. 100 eur'a ebay'den o eski efsane ibm klavyelerden alırım herhalde birkaç taneasiri pahali olmasinin sebebi cidden o parayi hakedicek teknoloisinin olmasi. tek olayi tuslari yazisiz klavye olmasi degil yani, her tusun kendi balance'i var, ayni anda 100 tusa bassan o 100 tusun 100unu de algiliyor. Normal klavyelerde 10 falandir bu. Ayrica her tusa basmak icin gereken kuvvet farkli, en rahat olacak sekilde tasarlanmis. Normal klavyelerde fikstir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 tuşlar niye yazısız onu anlamadım, neyi engelliyodu da ben farketmedim ya da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bakmadan daha hizli yazarsin olayi. bicok insan bakmadan yazar zaten de, o durumda bile ara sira goz atmak yavaslatiyo"mus" insani. onun haricinde cool gorunuyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bana lazım şu yazısız klavyelerden ya, tüm tuşları ezbere biliyorum ama genede bakıyom sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 100 degilmis, 12ymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 benim klavye 3 te bipliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Darti said: Oyunlarda bir tusa basarken elınızı tustan cekmedıgınız halde bır sure sonra basmıyormussunuz gibi algılıyor makıne ve tekrardan elınızı tusdan cekıp basmanız gerekıyor. Normalde klavyenın tuslarında herhangı bır sorun yok.Sınyal sevıyesı ve Pıl sevıyesıde oldukca ıyı. Ornegın W tusuna basıp ılerı dogru gıderken baska birkac tus kullandıgınızda W ye basmaya devam etsenız bıle oldugunuz yerde kalıyosunuz. Cok rahatsız edıcı bır durum ve bu set ı oyun oynanmaz hale getırıyor. Tum Wireless Set ler oyunlarda bu sekılde mı yoksa bu set e ozel bır durummudur bu ? 3-4 yıl önce benzeri bir sorunu yaşamıştım. Microsoft kablosuz set kullanıyordum. Tam 4 kez geri göndermiştim setimi en sonunda logitech almıştım ve sorunlar bitmişti. O tarihten sonra logitech dışında klavye/mouse tercihi yapmadım zaten. Microsoftun neyi sağlam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Penthesilea said: bakmadan daha hizli yazarsin olayi. bicok insan bakmadan yazar zaten de, o durumda bile ara sira goz atmak yavaslatiyo"mus" insani. onun haricinde cool gorunuyo hehe peki tuşun birini karıştırınca doğru tuşu bulmak için harcanan zamanı da dahil etmişler mi o hesaba? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar