Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedelli askerliği kaybettik, kısa dönem de kalkıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sesu said:
Bence ayaklanip butun bir nesilcenek askere gitmeyi reddedin.

her daim diyorum her zamanda dicem
kızlarıda kesinlikle askere almalılar
hele hele yemekhane ve çamaşırhane işlerine
Mesaj tarihi:
Fiilen 5 ay 5 gün süren askerlik görevimi yaparakdan ve o dönem "gitme ruhsatını al öyle gidersin", "yahu bekle ne olacak belki askerlik profesyonel hale gelir", " bizim arkadaşın eşi bilmem kaç yaşına geldi ama halen gitmiyor, bekle ne olacak" gibi telkinlere kulak asmadığım için bu tür haberleri içimde en ufak bir tedirginlik, sıkıntı ve heyecan duymadan takip edebiliyorum. :).
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
ülke içinde bölgeler arası kan davası yayılır..
melezlik artar.

ya zaten sülale büyükleri bakarlar artık olmuyor, gençleri durduramıyoruz, he hepsini töre diye kessek çocuk kalmayacak, madem işe yaramıyor töreler kaldıralım diyecekler, türkiyede bir devrim yaşanacak, üniversitelerde kızlar teklif edecek, türk kızı dünya markası, türk erkeği lider olacak.
Mesaj tarihi:
gecen sene yalvarmama ragmen beni almayan tskya selamlar. bir de 12 ay patlarsa basima fena olur. Gitmicem anasini satayim. Madem siskosun almicaz seni dediler, ben de sisko kalacam.
Mesaj tarihi:
O kadar aptallaştım ki şu kısa dönem haberlerinden,

"LAN OKULU Bİ SENE DONDURUP GİTSEM Mİ İLK FIRSATTA HE? YAPAR 5 AY RAHATLARIZ LAN" dedim. sonra iç ses "LAN MAL SEN DAHA ÜNİ OKUYORSUN" dedi. :(
Mesaj tarihi:
ben yurtdisina kalici gitmeyi planliyorum 12 cikartirlarsa.. o kadar okuduktan sonra 1 yilimi cope atamam, atmamda. 12 gun sonra mezun oluyorum, sirf 12 aya kalmamak icin mezun oldugum gun gitmek icin ne haltsa onu yapicam, bugun babam aradi TV'de duymus TSK aciklamis ve meclise sunucakmis.. bu da demektir ki cok yakin. Ilk basvurdugunuz donemde almadiklarini dusunursek, gg her turlu 12 ay.
  • Yeni Oluştur...