Sawer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 inFamous HoN Dragon Age : Awakening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 dod:source M&B bfc2 fifa 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sc2 sc2 sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi bana 2. dünya savaşında nazi olabildiğimiz strateji tavsiyesi verin. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.gamergeddon.com/wp-content/gallery/indie-games/beat-hazard.jpg Yakındır kör olacam Beat Hazard yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 blazkowicz said: abi bana 2. dünya savaşında nazi olabildiğimiz strateji tavsiyesi verin. xD company of heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mortal kombat2 street fighter hdremix istanbul beyleri king of fihgters12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mount&blade: warband ama assassin's creed 2 ve bioshock oynamaya da heves ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sc2 offical olarak çıktı mı? ben ne oynuyorum tabiikide gta'nın yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 evde; bc2 kız arkadaşta; infernal / dragonshard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 copry said: wow izliyorum oyunlara bakiyim diye girdim topiğe arada bunu görünce güldüm(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 wow kapalı bc2 oynamaya üşeniyorum bi de çok lag oluyo nvn2 indirdim oynamadım su an bilgisayarım da yok zaten evde de duramıyorum zatne bi halt oynamıyorum ama bana fallout3 giib oyun tavsiyesi yapın oynıyım yakın zamanda mass effect demeyin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bc2, l4d2 çıkınca da sc conviction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 cok oyuna zamanım olmuyor. aksamları 1-2 saat hon. 1-2 gunde 1 wow a giriyorum 1 er saat filan o kadar. laptoptayım zaten. oyun oynamayı sevmiyorum bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 barbu said: copry said: wow izliyorum oyunlara bakiyim diye girdim topiğe arada bunu görünce güldüm(tu) iyiymiş en azından izlio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hon öğrenicem bilgisayarlarım izin verirse. evet lan. evde 1 masaüstü var birde laptop var, habire bozuluyor ikiside. hayır farklı zamanlarda bozulsalar eyvallah, 2 yıldır sorunsuz çalışan aletler aniden 1'er haftalık arayla patladı. Dün laptop gitti yine, şükür bugün masaüstünü hallettim ama muhtemelen geçici çözüm. Mass Cenabet debuff'u var evin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Vas An Ort atıyorum burdan. Ama buffların da gidecek benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aaa bende hon u kurayıp leptapa. oynarım gerçi hanfendinin neti kotalı. hummmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ubisoft takılıyorum bu ara. Assassins Creed 2 The Settlers 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Tavsiye verin bana bakam. 1 ay öncesi kadar falan yeni pc almıştım tüm oyunları oynayabileyim diye ama eskiler sarmadı artık sildim.Son zamanlarda şunları bitirdim: assassins creed assassins creed2 batman: arkham asylum Prince of Persia the forgotten sands'i bekliyorum şimdilik, bu tarz oyun varsa bildiğiniz tavsiyelerinizi beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kaede said: http://www.gamergeddon.com/wp-content/gallery/indie-games/beat-hazard.jpg Yakındır kör olacam Beat Hazard yüzünden bir yerden sonra oyunu kaynakcı gözlüğü ile oynuyorsun bırakamıyorum bu mereti :( gitti gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 felaket zevkli beat hazard ya. İnişli çıkışlı, özellikle sakinleşip sonra patlayan şarkıları çalarken feci zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 C&C Gold GDI görevleri. Zevkli gidiyor. Baymazsam bütün First Decade oyunlarını sıradan geçircem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sims3lerin hepsini kurdum, ev yapmaya başladım yine. bu seferki çok güzel oluyor, çok zamanımı alıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar