Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyükçekmece İETT de kuran dinletisi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yenibosna dan bçekmece sahile e geçiyordum. Hangi sefer olduğunu bilmiyorum ilk kez bindim.

Plaka 34 ZL 6983

Yenibosna'dan büyükçekmece sahile kadar 45dakika radyodan kuran dinledik. İtirazlarıma rağmen kapatılmadı üstelik 2 tane türbanlı kadın sesi açılmıyor mu daha fazla diye istekte bulundu.

Muhtemelen şikayet etsek şöför, ulaştırma daire başkanlığına falan terfi alır ama yine de nasıl şikayet edebiliriz ?
Mesaj tarihi:
alt yönetim kademelerine şikayet edersen hiçbişey yapmazlar. Olayın ciddiyetini büyütüp daha üst konumlara şikayet etmen lazım. Mesela direk İETT'ye ya da belediyeye vs.

eğer yasadışıysa.
Mesaj tarihi:
şikayet etsende dediğin gibi terfi alır zaten.iyilik yapma adama

birde bu iett şöförleri öğretmenlerden daha çok para alıyorlar.nedenini hep merak etmişimdir.
Mesaj tarihi:
İETT Genel Müdürlüğü'ne hitaben yazı yazarak şikayet edebilirsin. Sanırım eposta ssitemi var. Göndermesi ve takip etmesi kolaymış. Hat amirliğine yada daha alt seviyedeki birimlere şikayet etmenin pek bir anlamı yokmuş. Bu bilgiyi aldığım arkadaş "it itin kuyruğuna basmaz" gibi özlü bir söz kullandı :) Genel müdürlüğe yazarak şikayet etsen daha iyi olur kısacası.
Mesaj tarihi:
Ya ispata gerek var mı şikayet işte ne işim olur ietteyle. Sağlam yere şikayet etmek lazım.

Video çeksem versem kanallara bu sefer ergenekondan alırlar içeri.Örgütün medya ayağı falan diye.
Mesaj tarihi:
Sen İETT'ye şikayet et bakalım ne cevap verecekler. Onun dışında şikayet mercii aklıma gelmedi çünkü neyi şikayet edeceğin belli değil. Ama bir daha olursa telefonunla falan videoya çek, hatta kaptana kapatır mısın falan de çekerken. Sonra youtube'a koyarsın, milliyet.com'da bile çıkar.
Mesaj tarihi:
Kuran olur olmaz her ortamda her yerde dinlenilmez diye biliyorum. Yani o anda otobüste kuran dinlemeye müsait olmayan olabilir, alkollü olabilir veya aklından kuran ile çalişen düşünceler olanlar olabilir o yüzden şikayetiniz bence değerlendirilir. Herşeyin bir adabı vardır özellikle kuran dinletisinin çok daha sert kuralları oldugunu varsayıyorum.
Şikayetinde özellikle kuran çalınacak bir ortam olmadığını belirt ve bunun dinimize ve kurana saygısızlık oldugunu söyle ki gerçeği de bu aslında.
  • Yeni Oluştur...