Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kim çekiyor bu videoları peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 arkadaşlarıyla kendi arasında. eğleniyorlar falan cep telefonuyla çekilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sen nasıl gördün? nasıl ulaştı sana? anlamadığım aranan biri ile aynı ortamda bulunup ihbar etmemek suç değil mi? bu çocuklar nasıl cep telefonu ile videoya çekip etrafa ulaştırabiliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 evet aranan birinin yerini biliyorsan ve ihbar etmezsen eğer yardım ve yataklıktan suçlu bulunursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ehah ben de dün tv'de gördüm yahu bana gelmedi videolar. hatta ispanya'yla temasa geçilmiş iyi arayın falan denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çakal carlos 1 cem 2. ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben de tv de gördüm adam hayatını yaşıyor bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 o videolar yeni değil arkadaşlar eski videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hayyam garipoğlu 32. gün de şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bella said: çıkamaz bence şişlerler onu içerde.iyi de ederler.gerçi ben idama,şişe falan karşıyım.işkence yapsınlar böylelerine.işkence rulez. idama karşıyım şişe değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 türkiye de bukadar faili meçhul cinayet varken gene bunun zanlısı biliniyor. olay çok fazla medyanın oyuncağı oldu. ver arkadan fon müziğini birde kesik baş cinayeti diye birşey uydur götünden toplum zaten bir buhran geçiriyor iyice sapıtsın millet. Medyanın umrunda değil bu kızın ailesi var mı yok mu yakınları arkadaşları vs. Devamlı kesik baş kesik baş. yok yani adam gibi haber yapmak. İlla rating uğruna rezilliğe devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 artik memleketi bi tufan paklar, gemileri yapmaya baslayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 mani said: türkiye de bukadar faili meçhul cinayet varken gene bunun zanlısı biliniyor. olay çok fazla medyanın oyuncağı oldu. ver arkadan fon müziğini birde kesik baş cinayeti diye birşey uydur götünden toplum zaten bir buhran geçiriyor iyice sapıtsın millet. Medyanın umrunda değil bu kızın ailesi var mı yok mu yakınları arkadaşları vs. Devamlı kesik baş kesik baş. yok yani adam gibi haber yapmak. İlla rating uğruna rezilliğe devam. uydurma mı yani tüm bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 cem'in amcası "biz cemin yakalanmasını istiyoruz, cem'i umursamıyoruz, ailemizi lekeledi" gibi laflar etmiş.. ama bence de aile yardımı olmasa çocuk ortadan kaybolamazdı, parasız yapamaz hiç birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Aket-Atum said: mani said: türkiye de bukadar faili meçhul cinayet varken gene bunun zanlısı biliniyor. olay çok fazla medyanın oyuncağı oldu. ver arkadan fon müziğini birde kesik baş cinayeti diye birşey uydur götünden toplum zaten bir buhran geçiriyor iyice sapıtsın millet. Medyanın umrunda değil bu kızın ailesi var mı yok mu yakınları arkadaşları vs. Devamlı kesik baş kesik baş. yok yani adam gibi haber yapmak. İlla rating uğruna rezilliğe devam. uydurma mı yani tüm bu olay? olaya uydurma mı dedim ? Yapılan haber başlığına dedim. Kesik baş demek nedir allah aşkına. Bu kızın ismi vardı, bu kızın bir ailesi var. Öldürülen kızlarının adını televizyonda kesik baş diye duymak nasıl bir durumdur kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evet bende çok karşıyım kesik baş cinayetinde son gelişmeler diye veriyor haberler sürekli Sonra neden ülkede vahşet doruğa çıktı diye söyleniyor medya. Bu arada merak ediyorum acaba bi Türk falan görmüyor mu cem i. Ben görsem bi yerde direk dalarım ağızını burnunu dağıtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 herkez nekadar çok şey biliyor sadece polis bilmiyor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bana polis çok şey bilip salak ayağına yatıyormuş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu konu çok gündeme geldi diye rahatsız olanlar acaba kızın annesi, babası, kardeşi yerinde olsalar da "of aman sıkıldık başka konu mu yok" diyenler için ne düşünürlerdi. Yarın bir gün katili zengin diye örtbas edilecek şekilde bir yakınınızın başına bir şey geldiğinde görürüm sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sinad said: bana polis çok şey bilip salak ayağına yatıyormuş gibi geliyor. Her zamanki durum. İstediler mi adamı elleriyle koymuş gibi buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bunların msn yazışmalarını gördüm oldukça tuhaftı hiçbir duygusallık hiçbir samimiyet yoktu yazılarında. burada verildi mi bilmiyorum ama pek bi tuhafmış. o iletiler gerçekse tabi. c: sana naparım biliyor musun? m: ne c: hayal edemeyeceğin şeyleri m: neymiş? c: sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar m: abartma c: tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun? m: öyle mi? c: evet öyle m: ne güzel m: cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan c: iyi, güzel o zaman. tüm gün beraberiz o zaman m: olabilir, buluşuruz c: ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman m: ne planı? c: tarihin en büyüklerinden m: abartma be c: öyle, duyunca ağzın açık kalacak m: söyle bakayım, merak ettim c: çok büyük bunlar bebek. şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana m: söyleee beee c: bizdesin o zaman yarın. sana mum ışığı yemek hazırlarım. panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. romantik böyle m: hem güvenlik var sizin. o görür ama c: arka bahçeden gireceğiz dedim sana m: o nasıl olacak? c: söyleyeceğin bahane yok inan bana m: hem sizde napacağız ki? c: yapacağız bir şeyler merak etme c: hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok m: yoooo c: gitar da çalarım m: aaaaa! c: bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. bir tekrar olsun diye. yarın sana çalacağım için m: hımmmm c:..... m: ne alaka? c: gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece m: tabii... iyi c: bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. hangisi nin sesini seversen onunla çalarım m: iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 canımlı aşkımlı bölümlerde vardı tvde yayınlanan..nerden aldıysan sadece haber niteliği taşıyan(!) bölümünü koymuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 emin olamadığım için gerçekliğinden şüphe ettim heryere baktım ama heryerde aynısı var. ekşide, habertürkde, hürriyette hepsi aynı çok çirkin. haber kanallarının tavırları insanlık dışı. o kesikbaş ifadesinide beğenmiyorum bu kadar basit olmamalı öldürülen bir insan, obje değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sinad said: bana polis çok şey bilip salak ayağına yatıyormuş gibi geliyor. Böle 3 5 kişinin dnası bulunmuştu ya kızın üzerinde, sanırım diğerlerine ulaşmak için takip ediyorlar. şuna inanmak istiyorum ki, yerini biliyorlar, takip ediyorlar ama ayin vs her ne ise işte suça karışan herkesi komple alacaklar. çünküm annesi babası yardım etmeden evde böyle bir cinayeti işlemesi + gerisi bence çok zor + imkansız olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bence tek başına işliyebilirde ortadan kaldırıp kaçmak için ailenin desteğini almışlardır. yoksa anlayamıyorum yani bu insanların dertleri ne. oğulları psikopat anlaşıldı orası şerefsiz marifetmiş gibi yazışıyor kızla sana öyle bir şey yapacam ki fln... şuna birisi denk gelsede marifet nede öğretse. bu ülkeye idam lazım başka bir şey demeye gerek yok. asacaksın böylelerini. teröristleri piskopatları takır takır as bakalım suç oranı kaça inecek. pis herifler yaşamayı hak etmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar