Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Münevver Karabulut Cinayetinde Son Gelismeler

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

türkiye de bukadar faili meçhul cinayet varken gene bunun zanlısı biliniyor.

olay çok fazla medyanın oyuncağı oldu. ver arkadan fon müziğini birde kesik baş cinayeti diye birşey uydur götünden toplum zaten bir buhran geçiriyor iyice sapıtsın millet. Medyanın umrunda değil bu kızın ailesi var mı yok mu yakınları arkadaşları vs. Devamlı kesik baş kesik baş. yok yani adam gibi haber yapmak. İlla rating uğruna rezilliğe devam.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

olay çok fazla medyanın oyuncağı oldu. ver arkadan fon müziğini birde kesik baş cinayeti diye birşey uydur götünden toplum zaten bir buhran geçiriyor iyice sapıtsın millet. Medyanın umrunda değil bu kızın ailesi var mı yok mu yakınları arkadaşları vs. Devamlı kesik baş kesik baş. yok yani adam gibi haber yapmak. İlla rating uğruna rezilliğe devam.

uydurma mı yani tüm bu olay?
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

mani said:

uydurma mı yani tüm bu olay?

olaya uydurma mı dedim ? Yapılan haber başlığına dedim. Kesik baş demek nedir allah aşkına. Bu kızın ismi vardı, bu kızın bir ailesi var. Öldürülen kızlarının adını televizyonda kesik baş diye duymak nasıl bir durumdur kim bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende çok karşıyım kesik baş cinayetinde son gelişmeler diye veriyor haberler sürekli

Sonra neden ülkede vahşet doruğa çıktı diye söyleniyor medya.

Bu arada merak ediyorum acaba bi Türk falan görmüyor mu cem i.
Ben görsem bi yerde direk dalarım ağızını burnunu dağıtırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konu çok gündeme geldi diye rahatsız olanlar acaba kızın annesi, babası, kardeşi yerinde olsalar da "of aman sıkıldık başka konu mu yok" diyenler için ne düşünürlerdi.

Yarın bir gün katili zengin diye örtbas edilecek şekilde bir yakınınızın başına bir şey geldiğinde görürüm sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

bunların msn yazışmalarını gördüm oldukça tuhaftı hiçbir duygusallık hiçbir samimiyet yoktu yazılarında. burada verildi mi bilmiyorum ama pek bi tuhafmış. o iletiler gerçekse tabi.

c: sana naparım biliyor musun?

m: ne

c: hayal edemeyeceğin şeyleri

m: neymiş?

c: sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar

m: abartma

c: tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun?

m: öyle mi?

c: evet öyle

m: ne güzel

m: cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan

c: iyi, güzel o zaman. tüm gün beraberiz o zaman

m: olabilir, buluşuruz

c: ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman

m: ne planı?

c: tarihin en büyüklerinden

m: abartma be

c: öyle, duyunca ağzın açık kalacak

m: söyle bakayım, merak ettim

c: çok büyük bunlar bebek. şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana

m: söyleee beee

c: bizdesin o zaman yarın. sana mum ışığı yemek hazırlarım. panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. romantik böyle

m: hem güvenlik var sizin. o görür ama

c: arka bahçeden gireceğiz dedim sana

m: o nasıl olacak?

c: söyleyeceğin bahane yok inan bana

m: hem sizde napacağız ki?

c: yapacağız bir şeyler merak etme

c: hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok

m: yoooo

c: gitar da çalarım m: aaaaa!

c: bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. bir tekrar olsun diye. yarın sana çalacağım için

m: hımmmm

c:.....

m: ne alaka?

c: gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece

m: tabii... iyi

c: bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. hangisi nin sesini seversen onunla çalarım

m: iyi
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

bana polis çok şey bilip salak ayağına yatıyormuş gibi geliyor.

Böle 3 5 kişinin dnası bulunmuştu ya kızın üzerinde, sanırım diğerlerine ulaşmak için takip ediyorlar.

şuna inanmak istiyorum ki, yerini biliyorlar, takip ediyorlar ama ayin vs her ne ise işte suça karışan herkesi komple alacaklar.

çünküm annesi babası yardım etmeden evde böyle bir cinayeti işlemesi + gerisi bence çok zor + imkansız olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

bence tek başına işliyebilirde ortadan kaldırıp kaçmak için ailenin desteğini almışlardır. yoksa anlayamıyorum yani bu insanların dertleri ne. oğulları psikopat anlaşıldı orası şerefsiz marifetmiş gibi yazışıyor kızla sana öyle bir şey yapacam ki fln... şuna birisi denk gelsede marifet nede öğretse. bu ülkeye idam lazım başka bir şey demeye gerek yok. asacaksın böylelerini. teröristleri piskopatları takır takır as bakalım suç oranı kaça inecek. pis herifler yaşamayı hak etmiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...