Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kızın günlüğü ortaya çıkmış. http://haber.mynet.com/sayfali/yasam/Iste-Munevver-in-gunlugundeki-sir-/30Nisan2009/O1241081113186/0 said: Baba Süreyya Karabulut'un "Kızım, Garipoğlu ailesinin bir sırrını bildiği için öldürüldü" iddiasının kaynağı olan günlükte Münevver şu notu düşmüş: "Cem'in babası, annesini Gülşah diye biriyle aldatıyor" vay neler dönmüş inşallah katili bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ne bulunacak.Sanki jipiyle güvenlik şeridindeki kızı öldüren adam atıldı mı içeri.Kaçtı gitti.Kız da öldüğüyle kaldı.Bu olayda aynı öyle kapanır gider kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ah ulan para nelere kadirsin. katili bile adaletten koruyorsun. boşuna şu anki büyüklerimizin bir çoğunun dini para değil. (nereye çekersen çek, türkçe elastiki , kıçından anlama, yazmak istediğim belli aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bizi koruyan polisin en tepesindeki adam bu di mi? haha şaka gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 BiTcH_oFBaT said: bizi koruyan polisin en tepesindeki adam bu di mi? haha şaka gibi yani. adamın şakayla ilgisi yok. cidden bunu söyleyebilmesi için bütün ahlaki değerlere saygısını yitirmiş olması lazım. nurcu olmayan kızlarımız öldürülmeyi hakediyor gibi bir anlamı var bu sözün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 http://www.bugun.com.tr/kose-yazisi/67898-kesik-bas-cinayeti-ve-melez-gazetecilik-makalesi.aspx ne kadar rezil birisin sen ali atıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 halbuki başında ali hoca logosu varken ve onun kelini örterken ne kadar çok seviyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 rahatsiz said: http://www.bugun.com.tr/kose-yazisi/67898-kesik-bas-cinayeti-ve-melez-gazetecilik-makalesi.aspx ne kadar rezil birisin sen ali atıf. yazıklar olsun ya. ayşe armana laf atıyo ama kendide bu olaydan prim yapmaya çalışıyo. oldum olası hiç sevmem şu adamı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kendisi burgaz rakının pr danışmanıdır.ayrıca zamanında mudurnunun danışmanı iken köy tür e bindirmişliği vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sylian said: Normalde Cerrah'ın bu lafının ardından görevden alınması gerekirdi de takdir edersiniz ki olay Türkiye'de gerçekleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Hala bulunamadı ya. Yazık günah. http://videogaleri.gazetevatan.com/7016_Iste-o-klip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 peşini bırakmaması gerekenler vicdanlarına yedirerek peşini bıraktı gibi gözüküyor, biz de aynı şeyi mi yapacağız? her gün istanbul emniyet müdürlüğünü arayarak soruşturmanın gidişatını sorsak ve bunu birçok kişi olarak yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 en son kırmızı bülten çıkarılmıştı. cemin ailesi fakir olsaydı şimdiye 47 kere yakalanmıştı. paranın gözü kör olsun. celalettin cerrah kadar da nefret ettiğim bi insan yok sırf bu olay yüzünden değil genel olarak 1 mayıslardan buna iğrenç bi tutum sergiliyor her konu hakkında. lanet olsun.inşallah bulunur.zaten hapishanede yaşatmazlar onu şişlerler kesin.şişlesinler.pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Garipoğlu yalnız değildi, cinayeti planlamıştı http://www.ntvmsnbc.com/id/24969090/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paran varsa cinayet bile işleyebiliyorsun ya ne güzel ülkemiz var anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cok super bir fikramsi hikaye geldi aklima turkiyeden bri bakan buyukelci tarafindan isvicreye davet edilir, verilen yemekte karsilastigi isvicreli kendini denizcilik bakani olarak tanitir, bizimki gulerek "nasil yani anlamadim isvicrede deniz yokki bakani olsun" isvicreli bakan cevabi verir "sizdede adalet bakanligi var o acidan bakarsak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ben baska bir ulkede sahte olarak duzenlenmis bir kimlikle ve estetik ameliyatla coktan yeni hayatına baslamıstır diyorum malesef katil icin,bir haber cıkar yakında katilin cesedi bulundu vicdanı elvermedi intihar etti gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 eleman cokdan ucup gitmis yurtdısına zaten gecen bi kanalda haberlerde soluyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=851106&title=etiler-cinayetinde-sok-itiraf-cem-garipoglunu-ben-kacirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11714981.asp?gid=229 eh haberin verilmişi varmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Haberin iyisi zamanda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tam Dexter'ın el atması gereken olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bence suan kapalı bir takip söz konusu ve herşey basına yada aileye sızdırılmıyor suan gercekten bu ıs ıcın gecelerını gunduzlerıne katarak calısan ınsanlar en azından dedektifler oldugunu dusunuyorum ne zaman ki hersey unutulur gibi oldu failin gardı düştü ozmn alıcaklar bence nerde olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 biri mektup yazmış az önce haberlerde izledm. 200bin$ karşılığında çocuğu moskova ya kaçırmış tırla. Türkiye de aramayın diyor. zaten moskova da olduğu kesinleşti.bulunması yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 o cocuk yakalanmaz malesef para>ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar