Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulbilisim'i nasıl bilirsiniz

senko

Öne çıkan mesajlar

Cok sacmasapan bir firma ve alinan urunle sorun yasayan herkes uzak durun diyor.

Zamaninda TV'yi oradan alacaktim ve sisli magazasina kadar gittik fakat felaket gerzek diyaloglar gecince tamam dedim ugrasilmaz bunlarla. Gittim media markt'dan aldim alacagimi.

Optimum Media Markt'da fena okuz urun danismanlari var ama LCD TV kismindaki elemanlar bayagi yardimci olmuslardi.
Sosyal ağlarda paylaş

Alabilecekseniz Media Markt'lardan alın,firma olarak klasik teknoloji mağazası kıvamında ama bugüne kadar aldığım ürünlerden en az sorun yaşadığım,ya da ürün alımından sonra iade/değiştirme olsun ilgilenen yer oldu.

Ara ara takip edebilirseniz de sürekli bazı ürünlerin fiyatlarına indirim yapılıyor.Koleksiyonum için DVD'leri bile oradan almaya başladım artık D&R'larda ve başka yerlerde bulunamayacak kadar geniş bir arşivi var adamların ve fiyatlarda iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi özellikle Vaiolarda şu şekilde çalışıyo bu adamlar:

Cihaz ortadoğu için üretilmiş olanlardan oluyor. Türkiyeye kendileri ordan getiriyor. Garanti için sadece bunlara götürebiliyosunuz. Sorunsuz şekilde herşey işliyor, ama bunlardan başkası garantiye kabul etmiyor cihazı. Teknik servisi ayrıca ilgili de. Tabii biraz karmaşık yazılımsal bi sorunla çıkarsanız pek ilgili olmayabiliyolar, cart diye formatı basıveriyolar.

Fiyat/hizmet olarak tercih edilebilir, Vaio falan güzel şeyler tabi :) TVlerde ve projeksiyonda nasıl işlerler bilemiyorum ama...
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
elesso said:
kaçak mal satıyolar kısaca

Kaçak değil, Grey bişey diyorlar, devlet tarafından ithalatçı olarak yetkileri var, getirtip, kendi garantileri ile satabiliyorlar.

Ürünlerine KDV ekleyip, faturalı satıyorlar.

dahildde işleme rejimiyle getirip satıyorlarsa fail kare ehe

de hani başka naısl getrebilirler diye düşünüyorum.. beşki de serbest bölge üzeridnen satış yapıyorlardır.. fatura adresinnde ne yazıyor ki?
Sosyal ağlarda paylaş

ithalatci orasi da, kacak mal degil. sadece bayii agi distributorluk gibi kapsamli seylere girmediklerinden sati$ fiyatlari du$uk. kendi teknik servisi var e$$ek kadar. 2 sene firma garantisi veriyor.

zaten heriflerin slogani rekabet guzeldir mi ne. eger kampanya di$i bir urun alacaksaniz, fiyatlarina bakin derim.

ama mediamarkt, electroworld felan elde kalan mallarda (genelde 36" e kadar tvlerde) cok uygun kampanyalar yapiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
ya bu mağazadan galiba optoma hd20 projeksiyon cihazı alacağım. daha yeni çıktı alet acaba ne zaman ithal etme şansları olur diye bi arıyım dedim gümrükte çekmek üzereyiz dedi herif. ben de kıllandım çünkü amerikada pazara çıkalı daha 2 hafta oldu avrupada sunmadılar bile pazara. çokta iddalı konuştu gümrük durumuna göre bugün yarın stoklarımıza girer filan dedi.

şimdi bu garanti olayını filan biliyorum. çokta takmıyorum, projeksiyon aletlerinin garantili olanlarını bile düzgün tamir eden yok zaten. düşündüğüm nokta acaba klasik pazarlama tuzağına düşüp düşmediğim. yani böyle alıcı psikolojisine girersin gidersin mağazaya ağzından girerler burunundan çıkarlar bambaşka bir alet alır çıkarsın.

hiç uğraşmasam mı acaba yoksa bir şans versem mi. pıffff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...