soulberry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bugün tanıştım ve ben aşık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hep merak ettim. naruto izledim saplantıya dönüştü ve hala yiyemedim. İstanbulda nerede var güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 aslında ramen ustası değilim de bu yediğim güzel geldi. belki daha iyisi de vardır. istanbul'da metro market var ya bi tane, ordan almış bizimkiler. böyle kutu kutu. durduk yerde kafalarına da nerden estiye 8 tane almışlar. ben de bi tanesini denedim. kungfu ramen diye acayip bi marka şu önümdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 üniversite 1de ramen yemekten iflahım kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bi de acayip uzun bi şey. spagettiyi ağza koyup çekersin ya, bunu çek çek bitmiyo. kaynağı belli değil yani ucunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 düdük makarna yiyorum ben onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 daha bugün yedim. aşığıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yemedim ve istiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 kungfu ramenin tadı çok kimyasal gibi, ama idare eder. wagamama'da yemenizi öneririm baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 İstiklal Wagamama'da çok güzel yapıyorlar. Ayda bir falan gidip yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 wagamama istiklalin neresinde tam olarak? bi de tahmini fiyat lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 elesso said: kungfu ramenin tadı çok kimyasal gibi, ama idare eder. wagamama'da yemenizi öneririm baya iyi. istiklal dışındakinde yenmez tabi hala orda %50 indirim varsa. bu ne abi bi tabak ramene 20 milyon verilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Raincloud said: wagamama istiklalin neresinde tam olarak? bi de tahmini fiyat lütfen =) istiklalin hemen girişinde afm sinemalarının orda. %50 indirim devam ediyorsa 8-12 milyon arası etmiyorsa 16-24 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 15-25 arasıydı sanki, kanyondakinden yemiştim. çorba gibi olan aşırı baharatlılardan uzak durduğun sürece fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bende bi şeyi yedikten sonra "bu en iyi nerde yapılıyosa bi de orda yicem" hastalığı çıkıyo. bi kerecikten bi şey olmaz heralde 30 ytl olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 içkiye verceğim parayı ramene veririm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Wagamama'da yiyenler çorba olarak ne tercih ediyorlar ramenlerinde, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 kanyonda yiyenler çorba olarak zıkkımın kökü çorbasını içiyor bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 adını hatırlamıyorum da yoğun baharatlı bişey olsun dedim, çorbamsı sulu hebele hüsdkdfdk var dedi, olsun lan dedim aha da o işte çorba gibi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Teşekkürler, gidince bu sefer bunu deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 anime izlemeden mutlaka yerim. tercihim kung-fu ramenleri. keşke daha kreatif isimleri bulabilselermiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Chicken Ramen.Chili Beef Ramen üstüne tanımam ramen olarak :) sulu içiyorsanız eger çlştıgım için çok iyi biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 capon ev arkadasi mi. anaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 canım istedi sizin yüzünüzden :( sabahın 8i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 oooo ramen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar