Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bu arada herhangi bi cafe bar tipi yerde çektiğini görmedim aveanın bazen 1 çubuk çekiyo sonra gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Kozyatağında evde çekmiyo avea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 5000 sms kampanyası için vazgeçilmez avea bence, mesaj için iyi, ama sorunları çok, bugları var sdf lancelion bayaa kullanmıştı bi bugı hatta :D turkcell de şimdi 10.000 sms kampanyası çıkardı, fakat trkcllin kampanyalarına güvenmiyorum, adamlar iştecell falan sayesinde kar yapıyorlar rahat zaten, o yüzden böyle kampanyalar kısa sürüyor. fakat aveanin bitirebileceği bi kampanya değil 5000 bence, yarı müşterisi gider çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 avea türk telekomun değil mi yaw. ne bekliyorsunuz ki ehheh. kafalar girmeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ahahaha c/p asdafadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 vurucaksın ağızlarına dipçiği akılları başlarına gelicek. olmaz ki böyle aaa... ups:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Allah onu da öyle yaratmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Lopeth said: avea türk telekomun değil mi yaw. ne bekliyorsunuz ki ehheh. kafalar girmeye devam öyle mi be? ne alaka ki? avea aria ve aycell birleşmesi değil mi işte?devlet artı aria (avea ve aycell zaten nasıl leş bir insan bulduysa adını). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Neden ki, güzel bence yeni adları. Fonetik olarak güzel, "hangimizin adı önce olacak" derdi yok ikisi de A olduğundan falan. AYSEL ve ARYA çok mu matahtı sanki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Türk Telekom'un %55 oranındaki hissesinin özelleştirme süreci Kasım 2005 itibariyle tamamlanmıştır. Özelleştirme sonunda, Oger Telecom Türk Telekom'un %55 hissesine sahip olmuştur. Eylül 2006'da, Türk Telekom, Telecom Italia'ın Avea'daki %40.6 hissesini satın alarak Avea'daki hisse oranını %81,13'e çıkarmıştır. Avea'nın geri kalan %18,87 hissesi İş Bankası'na aittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 aysel zaten efsaneydi de ne bilim insna düşünür azıcık süpersonik bir şey bulur a'ylan a ne be =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Aysel nedir abi. isme bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 veysel den iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Baggio said: Avea dolandırıcıdır, ucuz etin yahnisidir aynı zamanda, aman yani. Mesajlar gitmez, "10dk 2 kontör" denen 10 dakika genelde bitemeden kesilir 4-5. dakikada. Müşteri hizmetlerini aramak bile kontörden yer, ulaşmayı başarırsanız size telefon kesilmesiyle ilgili abuk subuk 3-5 ayar yaptırırlar ama hiçbir şey düzelmez. Paket üyeliğini iptal mesajını aynen sitede yazdığı gibi 10 kere atarsınız "Hatalı komut girdiniz, kontörlerinizi kafamıza göre düşürmemiz engellenemez" diye cevap gelir. Daha çok olay yaşayan vardır heralde de benim yaşadıklarım ve çevremde gördüklerim bunlar. Zaten Patlican Avea içi 3 saat ve 5YUZ-5BIN paketlerini kaldırsalar kepengi indirir giderler bu piyasadan heralde. Kampuscell daha iyi çünkü MobilÖğrenci'ye göre konuşma açısından, zengin adama zaten Turkcell tartışılmaz, ama her yöne mesaj kolaylığı yok Turkcell'in. O "55 liraya heryere sınırsız" işinde şöyle de bir süperzekalıkları vardı: başka operatörden gelene bedava, zaten Avea'lı olana 55 lira pakede üyelik ücreti. Amaç kendi müşterisini yolmak mı, tabii ki hayır, kendi müşterisini başka operatöre geçirip geri getirmek, sonra da kolpadan "numara taşımada bir numarayız!!!!" demek. (Avea bu olaya başvurmadan önce hiç beklenmedik bir şekilde en çok kayıp vermesi beklenen Turkcell birinciydi taşıma işinde.) Edit: En çok telefon çekmeme durumu yaşadığım operatör de Avea, üçünü birden aktif olarak kullanıyorum. Mesajin basina katiliyorum da, son paragraf dogru degil. Avea basindan beri numara tasimada birinciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Baggio said: Patladı derken zaten yarı patlak bir operatördü, numara taşımada Turkcell'in kanını emmeyi beklerken adamlar birinci olunca son çare olarak "her yöne istediğiniz kadar konuşun 55 TL" diye tarife çıkardılar, 1-2 hafta sonra "abi şebekemiz kilitleniyor kapasitemiz yetmedi" diye üye alımını kestiler o pakede :p Yok, Turkcell cok guzel bir hamle yapti orada; acikca blofunu gordum, artiriyorum dedi ve Avea'nin elinde patladi. 31'inde TRcell'in kampanyasi bittikten sonra tekrar aktif hale getirdiler tarifeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Lopeth said: Türk Telekom'un %55 oranındaki hissesinin özelleştirme süreci Kasım 2005 itibariyle tamamlanmıştır. Özelleştirme sonunda, Oger Telecom Türk Telekom'un %55 hissesine sahip olmuştur. Eylül 2006'da, Türk Telekom, Telecom Italia'ın Avea'daki %40.6 hissesini satın alarak Avea'daki hisse oranını %81,13'e çıkarmıştır. Avea'nın geri kalan %18,87 hissesi İş Bankası'na aittir Aslinda sorun basindan beri Avea'nin memur zihniyetidir. Calisanlari hala isleri bu kafayla yuruttugu icindir ki problemler cozulmez, ertelenir. Yasadiginiz sorunlar da bundandir. Ancak soyle bir durum var ki Vodafone trcell'in t'sine yaklasamazken Avea tek alternatiftir. Islerini adam gibi yapsalar, trcell diye bir sey birakmazlar ortada ama beceriksizler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Yukarıda da dedik, en dandik kapsama alanı olan hala Avea. Üçünü birden aktif kullanan bir insanım, hep mi talihsiz yerlere gidiyorum yani eheh. "Beklentilerin aksine Turkcell şimdilik lider" haberini okuduğumu çok iyi hatırlıyorum ayrıca o Avea kampanyasından önce, belki brüt sayı falan bir hile vardır bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 3 sene önce kullanıyodum avea, çok mesajlaşan bi insanım, saatler sonra giden mesajlar kanser ediyodu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 3 4 senedir avea kullanıyorum. hiç şikayetim olmadı. zira çok mesaj atan bi insan da değilim, çok konuşan bi insan da değilim. yanlızım emoyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sen kısaca fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 avea nın çekişi kesinlikle rezalet. kocaeli merkezdeki yurdumun odasından çekmiyor ya! merkezde yani. merkez. kocaeli. vodafone turkcell tam çekerken, avea resmen şebeke yok diyor genelde. şu mesaj kampanyası diyorum sadece başka da bir şey demiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 alala ben gayet memnunum valla mesajlarım da çat diye gidiyor telefonlarım da kesilmiyor gayet her yerde de çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ben de avea da öyle ha bire sorun yaşamıyorum. Ha ara sıra mesaj 5 dk sonra gidiyor oda çok dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 avea da durduk yerde hat kesilme problemini bende 3-5 kez yaşadım(anlık değil saatlik kesintiler), bi ton şikayette bulundum ama bir işe yaradığı yok tabi ki, insan sinirlendiğiyle kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar