Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Ankaragücü 25.04.2009 @ 20:00

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

fenerin şampiyonlar ligi umudu kalmadığını, ligde de uefayı kurtarma ihtimali de düşük olduğunu düşünürsek
fenerin avrupa için türkiye kupasını almaktan başka şansı kalmadı.
veya beşiktaş hem kupayı alıp hem şampiyonlar ligine giderse o zaman fener de uefaya gidecek.

bu durumda fenerin beşiktaşa şampiyonlar ligi yolunu açması, yani gelecek hafta beşiktaşa yatması kendisi için en garanti yollardan biri olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Aragones "Kaybetmeyi Hak Etmedik.."

Ankaragücü’ne 1-2 mağlup olduğumuz karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Aragones "Kaybetmeyi hak etmedik" dedi. Pozisyon arayan, kovalayan tarafın Fenerbahçe olduğunu vurgulayan İspanyol teknik adam, en çok mücadeleyi kendisinin verdiğini ancak maçları kaybedince şampiyonluğun gelmediğini söyledi. Aragones`in açıklamaları şöyle: "Belki puan kayıpları devam ediyor ama biz bugün puan kaybetmeyi hak edecek bir oyun sergilediğimize inanmıyoruz. Pozisyon arayan, oyunu kovalayan takım bizdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.

Çok fazla söyleyecek bir şey yok. “Burada şampiyonluk için en fazla çalışan kim?” diye sorsanız “Benim” derim ama maçları kazanamayınca şampiyonluk gelmiyor. Yapacak fazla bir şey yok. Önümüzde bir kupa finali var. Ona bakacağız. Önümüzdeki yıl durum ne olur onunla ilgili konuşmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Halısahada oynar gibi ayak koymuş Önder de, penaltı yaptırmasının yanında bir de BJK maçında cezalı olmuş. Bu yaşta bu zeka, maşallah.

onderin hicbir sucu yok hocam. adam topu atip direk ustune cikiyor. pozisyonun oncesi sonrasina bir bakin. penalti penalti degil sari kartta cabasi
Sosyal ağlarda paylaş

oha aragones saglam kolpalamış.kendi gözlerimle izledim maçı

ayrıca fenerin kötü olması iyi olmadı.beşiktaşa karşı napıcaklar bilmiyorum.önder yok edu yok lugano yok semih yok emre yok

ayrıca penaltı penaltı.önder kontrolsuz girio orda.topla falan alakası yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...