kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 29 Nisan çarşamba günü yeni sevgilim belli olucak. güzel bişey seçseler bari geçen sene seçtiklerine 2 hafta dayandım bıraktım kovdum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 benim doğum günüm bana hediye yolluycaklar kazananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bu sene de rica ettiler, saldım 20 tanesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kazanani benimkilerle yaristiricaklar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 17 numara kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 3-4 sene once kazanan merve bizim lisedeydi(ted) kimse bakmazdı kıza kız bigün miss turkey okula geldi. sonra azra akın vardı ama o bizim okuldan değildi. o da kainat güzeli oldu. işte o gün anladımki miss bilmemne vs hepsi yalan. juriye kim veribitte o kazanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 -Deno- said: 17 numara kazanır. galopları çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dediğin merve bu merve galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 evet o da makyajsız hiç böyle değil bu kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 aktiftablet said: -Deno- said: 17 numara kazanır. galopları çok iyi. sdf, bilmiyorum valla ama 17'ler kazansın bence. içinde 7 olan rakamlar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 aktiftablet said: -Deno- said: 17 numara kazanır. galopları çok iyi. AUSHDAUSFHSUDHFAUSHFSUDFHADS FSDFUHGSHDFUHSDUFHSDF SDHFUSDHFUSDFHSDFH SUFHSDUFHSDUFHSDF SDFUSDFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 nerden topluoylar bunları lan bok gibi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 makyajlıda güzel değil gerçi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bizim oklda setenay vardı benim dönemimde. ankaradakiler bilir :P mezun olur olmaz işadamları kaptı zaten kızı googledan bulun soyadıda silahla ilgili bi kelime hadi bagayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Saldıray Tetik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kral tv'de vardı 2009 miss turkey kampı diye bir program. baya güzelleri de var öyle demeyin. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: S**enay Tetik mi? ahaha bakın adam hemen bildi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: Setenay Tetik mi? -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 google a bi yazdım Setenay Tetik diye, pron çıktı 3.link ne biçim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 SALDIRAY TETİK RESİMLERİ İÇİN TIKLA ey edit adanada tide ye: yenge kızabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fede said: nerden topluoylar bunları lan bok gibi hepsi +1 wtf http://missturkey.ntvmsnbc.com/ Herhangi bir üniversiteye gidip random 25 tane kız toplasanız çıkacak kütürlük ortalaması daha yüksek olur. Sadece boylarından kaybedebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 @Stifler sizin okulda bacasız fabrikaymış harbiden fsdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 arkadaşım kızın yaknı arkadaşı, kenan doğulu 1 yıl boyunca yalvarmıştı sdf . googledaki fotorafları leşte facebookta var ordan eğer kenan doguluyu vs aşarsanız waiting listten belki kabl eder ve bakarsınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bu gece beyaz show'a çıkıyolarmış. izleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar