dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 uyuşunca üzerine çivi çak. bi daha yapmaz. öle hanımevladı olup doktora falan gitmek yersiz. vanminüt diyip girecen! kendine gelsin bünye! hem atalarımız çivi çiviyi söker dememiş mi? ha! soruyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bence ninja kaplumbağa olmaya başlamışsın.. onlar da da 3 parmak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yakuzanın kestiği barnah acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Devede de 3 parmak var ama eşşeğin arkasından yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 deveye 2barnah atmışlar, HÖDÖRÖTÖY demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 trollerde de 3 parmak varmış off nelaf soktum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dün arkadaşımla konuştum.. elinde uyuşma oluyormuş.. tam da serçe parmağı ile yüzük parmağında.. dedim ermenistan ile sözlendin sayılır.. yüzük parmağı gitti. serçeyi de "hani bana?" diyen obama yedi.. güldü geçti tabii.. ama.. böyle aptal kutusu programlar yapan tv kanalları ile, böyle içi boşaltılmış, sulandırılmış haberler veren gazeteler ile, böyle kısır politika üreten meclisi ile sadece elde uyuşma değil.. esas zihinde uyuşma oluyor. elde uyuşmaymış; gel de uyuşma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 AHAHUSDHUASHDUA dasaaa of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dassaaa fixed dasaaa said: dün arkadaşımla konuştum.. elinde uyuşma oluyormuş.. tam da serçe parmağı ile yüzük parmağında.. *** *** dedim ermenistan ile sözlendin sayılır.. yüzük parmağı gitti. serçeyi de "hani bana?" diyen obama yedi.. *** *** güldü geçti tabii.. ama.. böyle aptal kutusu programlar yapan tv kanalları ile, böyle içi boşaltılmış, sulandırılmış haberler veren gazeteler ile, böyle kısır politika üreten meclisi ile sadece elde uyuşma değil.. esas zihinde uyuşma oluyor. *** *** elde uyuşma ymış; gel de uy uş ma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 AGSAFSAGHAGSAASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 @fede: saol baba. şimdi yarın ki baskıya yazıyı yetiştirebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ZaugnaKhaldun said: Lupus =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ahahah dasaa bütün soruları cevaplayan kadın modeli gibi her konu üzerine yılmaz özdil gibi yazı yazabilen bi program yaratılabilir bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Famy said: ZaugnaKhaldun said: Lupus =))) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ahahahah dasaa mükemmel yılmaz özdil rpsi yapıyor. lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 abi muhteşem olmuş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 adasdsa güzelmiş. böyle değişik versiyonlarını bekliyoruz resimli falan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Lopeth said: Yok ondan değil. Test ettim onu Birde sadece resimdeki kısım uyuşuyor her iki taraftada. Çok milimetrik yani Kolunun üzerine yatıyorsun, ya da dirseğini çok yaslıyorsun sağa sola, sinirler yıpranıyor. Başıma geldi, dirseğini yumuşak yüzeylere yasla, masaya koyuyorsan yastık koy oraya falan, geçer. Bir de merhem gibi bir şey vardı sanırım, ama onu doktora soracaksın hatırlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 aptallığa bak ya bugün kalktığımda da diğer 3 ü uyuşmuştu bu sefer. :S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 doktora git? :S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Arda, git Lopeth'in evini araştır, geri kalanlarınız da bir LP yapın. Daha önce Alpler'de bulunmuş mu onu da öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar