smarthan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ekliyemiyorum oyun almam gerekiyormuş :P sen beni ekle smarthan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hergonan said: butun irklar toplami 6 saat miymis? irk basina 6 saat bana yeter de artar bile :P keşke ırk başına olsa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Birşeylere uyuz olmakla olsaydı Mass Effect 2 de 5 alırdı, ona kaç vermişler acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 demek ki eksileri artılarını domine etmiş. neyse level'ın ac2'si gibi olmasın da. başka incelemeleri de bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 6 saat sp ile kötü skor alınsaydı modern warfare 2 de 5/10 alırdı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oyungezer 6.9 vermiş ps3 versiyonuna olması gerektiği gibi değil, hiç korkutucu değil diyor marine ile alien ve predatorun vuruşlarını hiç hasar almadan bloklayabiliyomuşuz, çok rahat öldürüyomuşuz falan da filan çıksın da kendimiz deniyelim yine de 6 saat baya az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 vallahi hayatımda ilk defa bi multiplayer oyun beni gerdi. bi ibişlik var bu işte ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 said: marine ile alien ve predatorun vuruşlarını hiç hasar almadan bloklayabiliyomuşuz, çok rahat öldürüyomuşuz falan da filan kaka bok. marine ile sadece belirli vuruslari engelleyebiliyorsun. melee sistemi rock paper scissors gibi, light attack > heavy attack > block > light attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oyungezerin yalancısıyım ben(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet sana bisi demedim zaten oyungezere saygim yok ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 multiplayer'da ben de üç buçuk attım marine ile, nasıl korkutucu değilmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Valla review'ler neden kötü geliyor hakikaten merak etmeye başladım heralde TF2'den beri oynadığım en iyi oyun buydu. Demosu bile bu kadar iyiyken release ne kadar kötü olabilir ki göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sega nın parası yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ne diyim benim de endişelerim yok değil hani. hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya cok asmisligini gormedim ama bu kadar da kotu degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oyun kotu diil ama review yapanlar noob oyunu 1 sefer oynayip birakiyorlar belki multiplayerde ozellikle en azindan yarim saat oynamadan alismasi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 game informer ın diğer notları Ace Attoney Investigations: Miles Edgeworth (DS) – 7.5 Aliens vs. Pedator (Multi) – 5.75 Battlefield: Bad Company 2 (Multi) – 9.5 / 9.5 Bioshock 2 (Multi) – 8.25 Blood Bowl (360) – 7.75 Dante’s Inferno (PS3/360) – 7 / 6.75 Divinity 2: Ego Daconis (PC) – 7 Final Fantasy XIII (PS3) – 9.25 Heavy Rain (PS3) – 9.5 / 8.5 Luna: Silver Star Harmony (PSP) – 8 Mass Effect 2 (360) – 9.75 / 9.75 No More Heroes 2: Desperate Stuggle (Wii) – 8.5 Puzzle Chronicles (DS/PSP) – 7 Shin Megami Tensei: Stange Journey (DS) – 8.75 Tropico 3 (360) – 8.75 White Knight Chronicles (PS3) – 7.25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi multiplayer şu an için çok güzel değil evet ama adamlar notu verirken ilerisini düşünmeden vermişler bence. mesela şu anda dedicated yok, haliyle lag tavan, grab kill hareketlerinde buglar var bazen animasyon olmuyor vs. hani bu haliyle belki bi nebze o notu hakedebilir ama eminimki release'de sorunların pek çoğu düzelicek, birde üstüne patch geldimiydi tadından yenmez hal alıcak. düzeltilemiyecek hiçbirşey yok çünkü oyunda cillop gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 demoya göre vermezler puan zaten, tam sürümünü göndermiştir şirket inceleme için ama mass effect 2 9.75? dün bitirdim daha oyunu ve son bölüme geldiğimde bıraktım oynamadım bir koca gün avp demo yüzünden. mass effect ilk oyun sayesinde açık çek aldığı halde benden. artık öyle bir durum oluştu ki, bu yayınlar "herşeye 9-10 veriyoruz diye dedikodu çıkıyor, günah keçisi seçelim aradan 5-6 verelim onlara" diye yeni bir politika izliyor adeta. çünkü alakasız şekilde çok düşük puan alan oyunlar oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hmm. neyse ya release ne zaman? az kalmış olması lazım zaten kendimiz görürüz, beğeniriz sonrada trolleriz o puanı veren siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 17 şubat sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Oyun marine olarak hiç korkunç değil diyenlere; http://www.youtube.com/watch?v=gFqvW7yyJQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dediğim gibi onu diyen oyungezer ve ps3 verisonu için yazmışlar ayrıca single için o yorum zaten elimizdeki inceleme sürümünde multi yoktu o konuda bir yorum yapamıyorum tarzı bir yazı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 o kadar yakında çıkarsa alyen/pred zaten aim filan hakgetire, spray & pray yapıyorum aynen böyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ahahah video iyimiş.alcam valla ben ps3 e.single ına bakmam bile.direk multi dalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar