Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

razzRaziel said:

optimizasyon cillop gibi heralde hiç sesiniz çıkmadığına göre (:D

2007'de aldığım makineyle devamlı 40-50fps 1920x1080 ve herşey kök, 2x fsaa. dx9 bile olsa son derece iyi performans. radeon 5xxx'li yeni makinelerle dx11 ve tessellation ile nasıl keyifli olur tahayyül edemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Demoyu pcde oynama imkanım oldu, steam'e akmış. Çok hoşuma gitti. Alien olarak speedbuff ı açıp deliler gibi koşup ardı ardına insta killeri bindirmem, predator olup alien gelsin diye dümdüz bekleyip arkamdan gelen alien'in onu görmediğimi sanması ve benim son anda arkamı dönüp ağzına ağzına clawlarla vurmam, marine olup invis açmış ve gerçekten görünmediğini sanan predatorlarla pıtır pıtır gözükmeyeceğini sanan tavanda gezinen alienları 10-20 mermide öldürmem oldukça keyif verdi ve oyunun dengesini gösterdi. Kimse marine almaz, alien çerez olabilir derken şaşırttılar beni. Koordine gezen ve dikkatli 3-4 marine, tek tek takılan ama gerektiğinde birbirini kollayabilecek 1-2 predator, swarm gibi hep birlikte q tuşuna basıp deliler gibi koşan 5-6 alien kesinlikle ölümcül olacaklardır. Ama yalnız takılmak, sanırsam en zor alienlar için olacak ki buna kimsenin lore gereği ağlama hakkı yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben kesinlikle bu oyundan hiç bir şey anlamadım, paso meatbag olup çıkıyorum :D latencyden mi bilemedim ki, taba basınca göstermiyor ki bi de. adam önümde duruyor, tık arkama geçmiş, salise geçmeden. animasyon bile görmeden respawn ekranına düşüyorum falan. oyun mekaniğini de pek anlamadım gerçi ilk oyunları oynamadan. nese l2p bana
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 2 mbit, bazen fazla lag olmuyor, o zaman güzel oynanıyor rahat. bazen de berbat, tamamen host ile alakalı. böyle spike oluyor oyun takılıyor, kesin o sırada öldürüyor biri arkadan.

oynayanlar beni steam'den eklesin de beraber girelim: xm214 kullanıcı adı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rebellion imzasını taşıyan ve önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek olan Aliens vs Predator'a ilk inceleme puanı bir geldi pir geldi...

Son dönemin en çok merak edilen oyunlarından biri olan oyunu oynama fırsatı yakalayan Game Infermer dergisi oldukça şaşırtıcı bir inceleme puanı ile oyun hakkında oyun severlerin kafalarını karıştırmayı başardı.

Bir çok ünlü yapımın bilgilerine oldukça erken ulaşması ile ünlü olan Game Informer dergisi Aliens vs Predator'a tam 10 üzerinden 5.75 puan verdi.

16 Şubatta piyasaya çıkacak olan ve gerek 18 kişilik multiplayer modları gerekse de PC versiyonunun DirectX 11 desteklemesi ile ön plana çıkan oyunun gelecek olan diğer inceleme notları ise şimdiden merak edilmeye başlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...