smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 olsun zevkliydi. ya sadece uçma olsa pff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 daha önceki avp leri oynamamış birisi olarak, almayı düşünüyorum da, takım oyunu değil di mi, daha doğrusu "l4d gibi arkadaşlara muhtaç değilsin, half life deathmatch tadında, arkadaşım olmasa bile sıkıntı yaşamassın" mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Takım oyunu olarka survivor modu da var ama normal team deathmatch yada deathmatch gibi klasik modlarıda var oyunun. L4D ile pek alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 predator çok keyifli ya, hoş gerçi focus olayını filan henüz çözemedim ama plazma topu filan yeme de yanında yat. engeller arasında strafe yapanlara pek işlemiyor ama olsun. ufuktaki fatalitycileri filan indiriyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bi daha oynadım. aslında alien hariç hepsi çok kaliteli olmuş. ya aliende iyi yapmışlar aslında ama alışmışım ben avp2 sistemine sarmadı beni 8-) bide şu arkadan adamı tutma olayı baya garip olmuş. mesela ben birini tutuyorum tam yiyicem arkadan biri beni tutuo. animasyon yarıda kesilio ama benim tuttuğum adam ölüyor. fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 işte orada taktik bir seçim yapmak gerekiyor, arkanın güvende olduğundan emin değilsen fatality yerine tekme tokat girmek genelde daha yüksek şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 demek istediğim o değil. mesela predaytor tuttu beni. ama bıçağı sokmadan arkadan başka bi alien geldi yedi onu. şimdi ben nie ölüyorum ki dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu ne zamana kadar devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 smarthan, arkadan tuttukları anda canı teslim ediyorsun. (hemen yazıyor logda kill heh) gerisi hava cıva. :P sınırı var diye birşey göremedim, dedicated sunucu yok zaten oyun çıkana dek illa maç olacaktır devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aliena bayıldım ben az önce 10 killstreak yaptım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 avp2 multide sanırsam alien frag aldıkca büyüyüp hayvani bişey oluyodu sonunda,bundada var mı o olay? Bide su alien videosunu izlerken başım dondu ya tavanda yerde yatay her skeil kosturuyor,zor olmuyo nu oynaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Alien'le 24 kill streak yaptım =P Hayatım boyunca alien olmak istemişimdir zaten nedeni bu sanırım ahahaha, ama evet çok fazla alien oynayınca kafayı monitörden çekerseniz başınız dönüyor sağa sola yatırıyorsunuz kafanızı. Ama alien'in güzelliği eğer başınız çok dönüyorsa DM'de gayet pusu kurup adam da avlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Dark_Soul said: avp2 multide sanırsam alien frag aldıkca büyüyüp hayvani bişey oluyodu sonunda,bundada var mı o olay? Bide su alien videosunu izlerken başım dondu ya tavanda yerde yatay her skeil kosturuyor,zor olmuyo nu oynaması? BIG HEAD MODE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Dark_Soul said: avp2 multide sanırsam alien frag aldıkca büyüyüp hayvani bişey oluyodu sonunda,bundada var mı o olay? Bide su alien videosunu izlerken başım dondu ya tavanda yerde yatay her skeil kosturuyor,zor olmuyo nu oynaması? avp2 de fragı en çok olan kraliçeye dönüşüodu. benim hoşuma gitmiodu gerçi ama. avp2 de tavanda yürüme olayı daha iyiydi. shifte basıp yürüyoduk. bırakınca normal yerde yürüodu. şuanda tavandan inmek ölüm gibi.(veya ben beceremedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 düğme var, basınca tavandan iniliyor. istersen otomatiğe bağlayabiliyorsun options'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sam said: smarthan, arkadan tuttukları anda canı teslim ediyorsun. (hemen yazıyor logda kill heh) gerisi hava cıva. :P sınırı var diye birşey göremedim, dedicated sunucu yok zaten oyun çıkana dek illa maç olacaktır devamlı. arkadan tutulduktan sonra blok spamlarsan kurtulursun dedilerdi bana oyunda. Gerçi hiç olmadı ama :D Alien olarak tavandan fln direk yere düşmek için o ekranın altında arada çıkan tuş var ya ona basmanız lazım. Optionstan daha rahat bi tuşa atarsanız gayet rahat oluyor alien da. Bide o arkadan tutmalar ile geçen oyunda tren yaptık biz. Alien predatore sora başka alien o aliena sora bi predator de o aliena asfsdasdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 smarthan said: oyuna girdim 3 kere oynadım.(2sinde 1. dierinde 2. oldum :P) alieni beğenmedim hiç. vuruşlar çok yavaş. şu karizmatik uçma vuruşu yok. (alieni alien yapan buydu multilerde :( ) duvarlarda yürüme olayını pek sevmedim bn. yani avp2 de istediğimiz zaman çömelip yürüyorduk. kontrol daha kolay oluyordu. dierlerini oynamadım. uçma vuruşu var ama sistemini biraz değiştirmişler nasıl yapılıyor tam çözemedim yaptım bikaç defa. hatta daha başarılı olmuş. bide nasıl yapıldığını çözersem daha da başarılı olucak :) Sam said: smarthan, arkadan tuttukları anda canı teslim ediyorsun. (hemen yazıyor logda kill heh) gerisi hava cıva. :P sınırı var diye birşey göremedim, dedicated sunucu yok zaten oyun çıkana dek illa maç olacaktır devamlı. arkadan tutar tutmaz canı teslim etmiyor ya. bikaç defa grab yaptığım predator'ler kendini kurtarmayı başardı. hatta kurtarınca direk pençeyide saplayıverdi öldüm löl kendi yorumuma gelince, çok az oynayabildim bide lag vardı pek bişey anlamadım ama sanırım güzel olcak. özellikle predator'un hoplama-zıplama özelliğini aşırı beğendim ben kullanımı çok zor olur sanıyordumda baya rahat ve kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 evet predator zıplama olayını 10 numara yapmışlar, kendimi filmde gibi hissettim. böyle adam beni kovalarken bir yere saklanıp üzerinden atlayıp arkasına geçiyorum filan lol ben de dediğin gibi 3-4 kere kendimi eliyınlardan kurtardım ama önümdelerdi, blok değil light attack spamliyordum. bilmiyorum o mudur. dedicated kesin lazım ama, oyunun son haline koyarlar umarım. bazı maçlarda en kritik anlarda filan takılıyor oyun lagspike herhalde, çıldırttı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aynen. heleki yüksekte biyerde saklanmış beni izleyen bi alien'ı farkedip kafasına zöbealank diye atlayıp pençeleri geçirince böle baya baya film çekiyorum gibi hissettiydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yeni alien videosu: http://www.youtube.com/watch?v=AOsF0agWTjU (dikkat basiniz donebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 predator olmak için pre ordermı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yoo, demoda butun irklar acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 optimizasyon cillop gibi heralde hiç sesiniz çıkmadığına göre (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 optimizasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 seçemedim bi türlü predator. neyse zaten 1 saat oynamadım (: optimizasyon ilk açtığımda çok kötüydü şimdi iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar