Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

bi daha oynadım. aslında alien hariç hepsi çok kaliteli olmuş.
ya aliende iyi yapmışlar aslında ama alışmışım ben avp2 sistemine sarmadı beni 8-)

bide şu arkadan adamı tutma olayı baya garip olmuş. mesela ben birini tutuyorum tam yiyicem arkadan biri beni tutuo. animasyon yarıda kesilio ama benim tuttuğum adam ölüyor. fln
Sosyal ağlarda paylaş

Alien'le 24 kill streak yaptım =P

Hayatım boyunca alien olmak istemişimdir zaten nedeni bu sanırım ahahaha, ama evet çok fazla alien oynayınca kafayı monitörden çekerseniz başınız dönüyor sağa sola yatırıyorsunuz kafanızı. Ama alien'in güzelliği eğer başınız çok dönüyorsa DM'de gayet pusu kurup adam da avlayabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

avp2 multide sanırsam alien frag aldıkca büyüyüp hayvani bişey oluyodu sonunda,bundada var mı o olay?

Bide su alien videosunu izlerken başım dondu ya tavanda yerde yatay her skeil kosturuyor,zor olmuyo nu oynaması?

avp2 de fragı en çok olan kraliçeye dönüşüodu. benim hoşuma gitmiodu gerçi ama.
avp2 de tavanda yürüme olayı daha iyiydi. shifte basıp yürüyoduk. bırakınca normal yerde yürüodu. şuanda tavandan inmek ölüm gibi.(veya ben beceremedim)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

smarthan, arkadan tuttukları anda canı teslim ediyorsun. (hemen yazıyor logda kill heh) gerisi hava cıva. :P

sınırı var diye birşey göremedim, dedicated sunucu yok zaten oyun çıkana dek illa maç olacaktır devamlı.

arkadan tutulduktan sonra blok spamlarsan kurtulursun dedilerdi bana oyunda. Gerçi hiç olmadı ama :D Alien olarak tavandan fln direk yere düşmek için o ekranın altında arada çıkan tuş var ya ona basmanız lazım. Optionstan daha rahat bi tuşa atarsanız gayet rahat oluyor alien da.

Bide o arkadan tutmalar ile geçen oyunda tren yaptık biz. Alien predatore sora başka alien o aliena sora bi predator de o aliena asfsdasdsd.
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

oyuna girdim 3 kere oynadım.(2sinde 1. dierinde 2. oldum :P)
alieni beğenmedim hiç.
vuruşlar çok yavaş. şu karizmatik uçma vuruşu yok. (alieni alien yapan buydu multilerde :( )
duvarlarda yürüme olayını pek sevmedim bn. yani avp2 de istediğimiz zaman çömelip yürüyorduk. kontrol daha kolay oluyordu.
dierlerini oynamadım.

uçma vuruşu var ama sistemini biraz değiştirmişler nasıl yapılıyor tam çözemedim yaptım bikaç defa. hatta daha başarılı olmuş. bide nasıl yapıldığını çözersem daha da başarılı olucak :)

Sam said:

smarthan, arkadan tuttukları anda canı teslim ediyorsun. (hemen yazıyor logda kill heh) gerisi hava cıva. :P

sınırı var diye birşey göremedim, dedicated sunucu yok zaten oyun çıkana dek illa maç olacaktır devamlı.

arkadan tutar tutmaz canı teslim etmiyor ya. bikaç defa grab yaptığım predator'ler kendini kurtarmayı başardı. hatta kurtarınca direk pençeyide saplayıverdi öldüm löl

kendi yorumuma gelince, çok az oynayabildim bide lag vardı pek bişey anlamadım ama sanırım güzel olcak. özellikle predator'un hoplama-zıplama özelliğini aşırı beğendim ben kullanımı çok zor olur sanıyordumda baya rahat ve kullanışlı.
Sosyal ağlarda paylaş

evet predator zıplama olayını 10 numara yapmışlar, kendimi filmde gibi hissettim. böyle adam beni kovalarken bir yere saklanıp üzerinden atlayıp arkasına geçiyorum filan lol

ben de dediğin gibi 3-4 kere kendimi eliyınlardan kurtardım ama önümdelerdi, blok değil light attack spamliyordum. bilmiyorum o mudur.

dedicated kesin lazım ama, oyunun son haline koyarlar umarım. bazı maçlarda en kritik anlarda filan takılıyor oyun lagspike herhalde, çıldırttı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...