Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

3 saattir predator ile kelle, dil topluyorum. çok şahane ama demonun matchmaking rezil. avp gruplarına girip ordan birilerine join game filan yapmanız gerekiyor. quick match çalışmıyor heh.

bir yerde efsane bir sahne oldu, iki eliyın bir marini kovalarken ben eliyınların arkalarından dalıp üçünün birden üstünden geçtim ehu

ciuvciuvciuv üçgenli silah bu sefer hızlı hedefleri tutturamıyor gibi, ikinci oyunda güdümlü gibi buluyordu yanlış hatırlamıyorsam. dx9 sadece demo maalesef ama en azından rahat oynanıyor eski makinelerle bile.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna girdim 3 kere oynadım.(2sinde 1. dierinde 2. oldum :P)
alieni beğenmedim hiç.
vuruşlar çok yavaş. şu karizmatik uçma vuruşu yok. (alieni alien yapan buydu multilerde :( )
duvarlarda yürüme olayını pek sevmedim bn. yani avp2 de istediğimiz zaman çömelip yürüyorduk. kontrol daha kolay oluyordu.
dierlerini oynamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

l2p diyeceğim =P

Focus mode'a geçip (shift) space tuşuna basarsan alien'inle rakibine uçan tekme atarsın.

AVP1'i hakikaten müthiş geliştirmiş adamlar hatta AVP1'de olan crouch hariç başka yapamadığın bir hareket yok. Ama gameplay çok daha iyi ve grafikler dx9'da bile harika.
Sosyal ağlarda paylaş

ya alışmıştım ben avp2 sistemlerine.
kuyruk vur adam bayılsın geç arkasına bitir. veya uç adama bayılsın fln.
cart curt hızlı hızlı kol sallamaları özledim. zıplayınca çıkan sesi özledim. olmamış. beğenmedim :(

bu arada shifte basılı mı tutcaz ?
uçurmak için shiftten sonra neye basıcaz ?
bu arada uçmak derken bu bizim avp2 deki uçmak mı ? yoksa sadece zıplamak mı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...