Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 deatmatch herhalde.herkes birbirini öldürüyor ben alcam bu oyunu konsola.natural selection ın hatrına :).çok seviodum o oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 3 saattir predator ile kelle, dil topluyorum. çok şahane ama demonun matchmaking rezil. avp gruplarına girip ordan birilerine join game filan yapmanız gerekiyor. quick match çalışmıyor heh. bir yerde efsane bir sahne oldu, iki eliyın bir marini kovalarken ben eliyınların arkalarından dalıp üçünün birden üstünden geçtim ehu ciuvciuvciuv üçgenli silah bu sefer hızlı hedefleri tutturamıyor gibi, ikinci oyunda güdümlü gibi buluyordu yanlış hatırlamıyorsam. dx9 sadece demo maalesef ama en azından rahat oynanıyor eski makinelerle bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 quick match calisiyor ama uzun zaman aliyor insanlar 1-2 dakka bekleyip kapatiyor ama en azindan bi 5-6 dakka beklenmesi lazim. bu neden? herkes kapattigi icin. eger herkes 5-6 dakka beklese bu "5-6" dakka yavasla 4-5, 2-3, 1-2 ve yarim dakkaya duser. P2P sabir orantisi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 20 dakkadir searcing for games bekliyorum. Facehugger anatomisini detaylı bir sekilde ogrendim sayelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 demo kaç mb nerden indiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 demoyu nerden indirebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Steam de var demo. 1gb civarıydı. Ben hala bulamadım game. Çıktım en sonunda sadfsad Adam gibib ir single player demo yapamadılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 çok yanlış zamanda çıktı 1 hafta sonra oynayabilirim anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 eger oyun bulamiyorsaniz steam arkadaslarinizdan 4-5 tanesini davet edin, grup buyuk olunca daha hizli oyun bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 steam yok bende ya.fileplanet vs gibi yerlerde yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 steam artik standart gibi bisi oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Oynadım biraz en sonunda. 3 tarafıda denedim. Marine oynamak en kolayı olmuş. En çok Predator zor geldi. Alien ise başta bi başını döndürüo insanın ama sonra alışınca oda iyi. Arkadan grab move lar fln da güzel olmuş. Keşke FFA yerine TDM olsaydı ama demo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nası giriyoruz oyuna. yükledim fln start game deyince quick match var bi tek. lobbyden seçme fln yok mu ya ? avp2nin demosu fln böyleydi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 alien ile epey frag yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nası giriosun oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 quick match yapip 7 oyuncu bulana kadar bekliyorsun eger beklemek istemezsen 7 arkadasini gruba ekle (steamden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 steamden ekleyin mutlaka. avp grubuna girip ordan adam çağırmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oyuna girdim 3 kere oynadım.(2sinde 1. dierinde 2. oldum :P) alieni beğenmedim hiç. vuruşlar çok yavaş. şu karizmatik uçma vuruşu yok. (alieni alien yapan buydu multilerde :( ) duvarlarda yürüme olayını pek sevmedim bn. yani avp2 de istediğimiz zaman çömelip yürüyorduk. kontrol daha kolay oluyordu. dierlerini oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 alien daha taktiksel oldu instagib diil :p 1 kuyruk 2 pence genelde hallediyor ya da yukarisina tirmanip 2 kuyruk ayaga kalkip 2-3 pence falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 l2p diyeceğim =P Focus mode'a geçip (shift) space tuşuna basarsan alien'inle rakibine uçan tekme atarsın. AVP1'i hakikaten müthiş geliştirmiş adamlar hatta AVP1'de olan crouch hariç başka yapamadığın bir hareket yok. Ama gameplay çok daha iyi ve grafikler dx9'da bile harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 focus mode q diil mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya alışmıştım ben avp2 sistemlerine. kuyruk vur adam bayılsın geç arkasına bitir. veya uç adama bayılsın fln. cart curt hızlı hızlı kol sallamaları özledim. zıplayınca çıkan sesi özledim. olmamış. beğenmedim :( bu arada shifte basılı mı tutcaz ? uçurmak için shiftten sonra neye basıcaz ? bu arada uçmak derken bu bizim avp2 deki uçmak mı ? yoksa sadece zıplamak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ha bu arada, alien olarak warrior oynayabiliyorsun (demoda) diger skinler acilacak :P diger skinler daha hizli, daha guclu falan filan avp2deki runner, predalien gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 uçma yok hoca gerisi boş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 instagib oyunun dengesini mahvediyordu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar