razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 16 şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 steamda preorderi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 pff kursa başlıorum an itibariyle h.içi iş+kurs h.sonu tez yazım fln hayatım full boşdan full doluya kaydı mw2 bf2 avp oynarım diodum patladım direk hmmmmmmmm elde mw2 bf2 varken de avp alınmaz o zaman sanırsam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 avp varken mw2/bc2 alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Oyun guzel olcak gibi ama nedense mw ve bc varken HİC cekici gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 huun said: "We are in the pipe, five-by-five." dropship'e de tıklayınca aynısını söylüyordu, birebir referans. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jtOLKPT4GlQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 zıplayacağı yeri göstermesi hoşuma gitmedi. ha tabi maske sayesindeyse olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 minimum ses çıkaracak yeri gösteriyor sanırım öyle bir muhabbeti vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 alien gameplay istiyorum ya :D doğuştan aliencıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 http://www.gamespot.com/shows/today-on-the-spot/?tag=topslot%3bimg%3b2 şurda var 19. dakikadan itibaren ed ed ed edit: alien'ın imleci çok iyi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 said: Rebellion tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından dağıtımı yapılacak FPS oyunu Aliens vs. Predator'un demosu geliyor. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre; oyunun demosu bu perşembe günü Xbox Live, PSN ve Steam üzerinden indirilebilecek. Oyunun tam sürümü ise yaklaşık 2 hafta sonra piyasaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 said: This sampler shows the online multiplayer side of the game and allows all three species - human, alien, predator - to be played, but only on the Refinery map and in Deathmatch mode. demonun sadece deatmatch olması kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 human olup korkunun doruklarına varmak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 demo çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 meh install düğmesi çalışmıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 indirmeye başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 alien op görünüo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 steam'i 20 kere, pc'yi de 2 kere restart ettim ama hala çalışmıyor install link. çıldırmak işten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Oyun zevkli diyorlar ama matchmaking berbatmış öff, Türkiye'den oynayacağıma göre iyi çalışacağını zaten zannetmiyorum şu an satın alıp almama konusunda çok kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 demoda dedicated sunucu yokmuş, final sürümde olacakmış. sorun olmaz tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tırt bi oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Valla ben çok beğendim, marine'ler çok ezik olur felan diyordum ama nerede marine oynadıysam hep birinci oldum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tirt diyenler patlasin oyun super, cok eglenceli, seksi. aliniz alien videosu http://www.youtube.com/watch?v=p2YOVxhFB9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gaz oldum iniyor hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar