Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

predator bayaa iyi abi naptın sen.

multiden bahsetmiyorum singledan bahsediyorum. alien zevkli oynaması ama predator çok yorucu ve kötü.
Mesaj tarihi:
single zaten sadece predator oynayıp bıraktım, kısacık, basit basit yapmışlar falan gıcık oldum. o kadar sene bekledik bi de. multisi zevkli ama yine de avp2 'nin multi hakikaten iyiydi ya. öyle olaydı keşke.
Mesaj tarihi:
avp2'deki silahlar da çok iyiydi.
marine'in roket launcher'ı, minigun'ı vardı.
predator'ün silah yelpazesi de epey genişti. ağ atıyordu mesela, plasma pistol, yakında kullanılan mızrak felan... burda omuz silahı bile işlevsiz olmuş.

sanki avp3 oyunu yapmak yerine avp filmlerinin oyununu yapmak istemişler.
avp the movie the game gibi. bakınız sf the movie the game...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
pronoit said:

ranked match arayınca uzun süryomuş. diğer yerden dedicated serverlar da iki üç tane düzgün server var. gerçi gene az :

ben o olayı anlamadım zaten, ranked olmayan maçlar da level atlatıyor bana? o yüzden rankedlara kasmıyorum hiç

gerçi bu oyun hakkında anlamadığım daha çooook şey var ama
Mesaj tarihi:
marine senaryosunu dün gece bitirdim, evet dendiği gibi kısa olmuş ama aynı sürede bütün cod mw ve mw2'yi bitirdiğim düşünülürse günümüz oyunlarından 3 kat daha uzun da denebilir. :P

achievement isimleri bomba ama, filmlere tonla gönderme var. en süperi oyun sonundaki GET TO DA CHOPPAA!!! idi ahah
Mesaj tarihi:
bilemedim vallahi ya. predatorla indiriyorum pençeyi, adam geriye doğru yalpalarken bile ateş etmeye devam edip indiriyor ikinciyi vuramadan :( elini hiç tetikten çekmeden vuruyor yani direk default silahla.
Mesaj tarihi:
tepesine binip arka arkaya hafif saldırıları bindirirsen genelde ilk darbeyi alınca kendine gelemiyor, orada ateş edemediği kısa bir aralık var. ama önden dalmak genel olarak yanlış, çünkü marine'in bütün olayı uzaktan vurması zaten. önündeysen bile arkasına focus jump + instagib yapabilirsin açık mekanda.

ama en iyisi chakram, uzaktan 10 yakında 10, ortalama 10. :P
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...