Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 predator bayaa iyi abi naptın sen. o health shard olayı single player için geçerli. multiplayerda enerji kullanarak heallanıyorsun yine.
photographer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kesinlikle avp2 multisi ve kontrolleri daha iyiydi. Özellikle alien için geçerli. Şimdi deliğe kafayı sokmak için tuşa basmak gerekiyor ne saçma nerde kaldı alien'ın hızı
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Xenocide said: predator bayaa iyi abi naptın sen. multiden bahsetmiyorum singledan bahsediyorum. alien zevkli oynaması ama predator çok yorucu ve kötü.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 single zaten sadece predator oynayıp bıraktım, kısacık, basit basit yapmışlar falan gıcık oldum. o kadar sene bekledik bi de. multisi zevkli ama yine de avp2 'nin multi hakikaten iyiydi ya. öyle olaydı keşke.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 avp2'deki silahlar da çok iyiydi. marine'in roket launcher'ı, minigun'ı vardı. predator'ün silah yelpazesi de epey genişti. ağ atıyordu mesela, plasma pistol, yakında kullanılan mızrak felan... burda omuz silahı bile işlevsiz olmuş. sanki avp3 oyunu yapmak yerine avp filmlerinin oyununu yapmak istemişler. avp the movie the game gibi. bakınız sf the movie the game...
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 map packleri almak lasim mi ? oha ya kaç dakikadir oyun olacak diye bekliyorum. kimse netten oynamiyo mu yav biraz oynadım da cidden iyiymiş hehe.
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bu oyun piyasaya ciktimi? Hicbir yerde satildigini görmüyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 çoktan çıktı yahu. ama işte öyle beklendiği gibi sarsmadı diye heralde biraz alt tabakada kaldı. ama güzel oyun yani.
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben nasil kacirmisim bu oyunu ya. Almanyada hic reklami filand a yapilmadi yada ben farketmedim. Yarin bi gidim saturn'a
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ranked match arayınca uzun süryomuş. diğer yerden dedicated serverlar da iki üç tane düzgün server var. gerçi gene az :
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 elinde fazla avp si kalan var mı ve karşılığında left 4 dead 2 kabul edebilecek?
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pronoit said: ranked match arayınca uzun süryomuş. diğer yerden dedicated serverlar da iki üç tane düzgün server var. gerçi gene az : ben o olayı anlamadım zaten, ranked olmayan maçlar da level atlatıyor bana? o yüzden rankedlara kasmıyorum hiç gerçi bu oyun hakkında anlamadığım daha çooook şey var ama
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 marine senaryosunu dün gece bitirdim, evet dendiği gibi kısa olmuş ama aynı sürede bütün cod mw ve mw2'yi bitirdiğim düşünülürse günümüz oyunlarından 3 kat daha uzun da denebilir. :P achievement isimleri bomba ama, filmlere tonla gönderme var. en süperi oyun sonundaki GET TO DA CHOPPAA!!! idi ahah
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aslinda üçe bölüp yapabilirlermiş. alien marine predator diye. sonra her episode da silah falan eklerlerdi. alsşdja
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yoo, direkt parçalıyorsun yanına gelince. ateş bile edemiyor. autogun filan almamışlarsa tehdit değiller bence.
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bilemedim vallahi ya. predatorla indiriyorum pençeyi, adam geriye doğru yalpalarken bile ateş etmeye devam edip indiriyor ikinciyi vuramadan :( elini hiç tetikten çekmeden vuruyor yani direk default silahla.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tepesine binip arka arkaya hafif saldırıları bindirirsen genelde ilk darbeyi alınca kendine gelemiyor, orada ateş edemediği kısa bir aralık var. ama önden dalmak genel olarak yanlış, çünkü marine'in bütün olayı uzaktan vurması zaten. önündeysen bile arkasına focus jump + instagib yapabilirsin açık mekanda. ama en iyisi chakram, uzaktan 10 yakında 10, ortalama 10. :P
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 avp2 tarzı olsa multisi çok taş olurdu. böyle zayıf vuruşmuş güçlü vuruşmuş taktikmiş falan bütün oyunun hızını zevkini öldürüyor.
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tabi yaaa verecen click i, verecen click i :p sağol sam, deneyip feedbackimi vereceğim
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 beyler kimler de varsa bi gün event yapalim yahu. infestation falan
Öne çıkan mesajlar