Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

oyun fena değilmiş ya. reviewları falan okuduktan sonra demiştim niye aldım bu oyunu diye ama büyük bir zevk ile oynuyorum.

evet 10/10 oyun değil belkide verdikleri düşük review puanları normal ama daha önceki AVP oyunlarını sevenler, birazcıkta oyunu oynanması gerektiği gibi oynayanlar sever diye düşünüyorum. bütün campaignleri karışık şekilde oynuyorum 1 ondan bir bundan şeklinde. predator ve alien ile oynarken nerdeyse hiç normal kill yapmadım. hepsi E ile sinsi sinsi keserek :D aliendan acayip zevk aldım mesela. o kadar ki geliyim bi oyunu met ediyim dedim burda :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim mouse da 3. tuş hemen solda el altında bi tuşa ayarlı o nedenle paşa paşa oynuyorum. en güzeli controller e girip oradan ALT falan gibi bi tuşa ayarlamak onu. başta ben de de ortadaki yuvarlak dönen şeye basında oluyordu duvarda yürüme uyuz olmuştum. onu çözdüm paşalar gibi kafa yiyorum kelle kesiyorum şimdi :D

ha bi de oyunu zorda oynamanızı tavsiye ederim. öbür türlü çok kolay oluyor. haldur huldur dalarak oyun biter. zaten kısa :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bugün gaza gelip direk D&R'dan aldım oyunu 80 lira verip. Ama sonra düşündüm ki lan o kadar para veriyorum şu kutuya bak. gitmişler bi tane boktan dvd kutusu almışlar içine cd'yi koymuşlar 80 liraya satıyorlar, eskiden ne güzel özel kutular olurdu falan.

Sonra sendit.com 'a baktım, büle güzel güzel kutulamışlar birde 22 euro. sanırsam hem daha ucuz hem daha güzel kutulu mutulu.

Asıl sorum ise şudur. Daha aldığım oyunun pakedine dokunmadım, hatta poşedinden bile çıkarmadım. Fişi falan her bi şeyi duruyor. Geri götürsem "ben bunu iade etmek istiyorum" desem sebep aramaksızın alıp paramı geri iade ederler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

seneryo konusunda biraz kafam karıştı. paralel mi değilmi diye. spoyler yapmadan biri söylerse..

spooeeyleer

alien campaign in başında queen kurtuldu gibi gösteriyordu. sonra sonunda zincirlere bağlanmış bi şekilde öldüğünü gösteriyor. Höngh?(marine oynarken öldürüyoruz biliyorumda... bu queen oraya geri nasıl geldi? birden fazla mı queen var?)

Sosyal ağlarda paylaş

dedicated açıldı diye bi deniyim dedim multiplayer'ı... tek kelimeyle ---> rezalet <---

servera bağlanırken 70 gözüken ping oyunda 400lere kadar çıkabiliyor. zaten ne haritalar ne de oyun yapısı çok uygun multiplayer'a. genelde ilk vuran öldürüyor karşıdakini(pred ve alien için geçerli). marine ise klasik fps tarzı o yüzden denebilecek fazla birşey yok ama rakipler genelde çok hızlı hareket edip melee'e geldiği için iş biraz zorlaşıyor. ırklar arası denge yok gibi. küçük kapalı mekanlarda alienlar coşuyor. açık arazilerde predatorler. marinelerde yavrum takılıyorlar öyle.

infestation modu var sanırım bir tek ondan zevk aldım şu zaman diliminde. herkes marine başlıyor. sonra ölen kişiler alien oluyor da oluyor.. ta ki son bir kişi kalıncaya kadar. oda 30 saniye falan dayanmaya çalışıyordu. zevkliydi :D ama yine de multiplayer'ın 5 para edeceğini sanmıyorum.

eski avplerde arkadaşlarla açıp oynuyorduk 3-4 kişi. bu da ondan ileri gidemez. kalıcı bir multiplayer kitlesi elde etmesi zaten bu oyun yapısı ile imkansız... :( belki bir umut düşük ping ile oynanırken biraz daha iyi olması yönünde ama hiç sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...